עבור לתוכן

טמפרטורות גבוהות ב7870XT במנוחה, בעיה בכרטיס?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C

עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום

הנה תמונה

Capture.jpg

מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z

אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? :nixweiss: )

ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

פורסם

תנסה להחליף משחה תרמית ותבדוק אז מה הטמפרטורה

פורסם

מימלא 40 זה לא הרבה. כל העניין .. כמה המעלות בהרצת משחקים .

פורסם
  • מחבר

70c

פורסם

רגע זה כרטיס עם קירור מתקדם נכון? זה באמת מוזר. מה שאתה מקבל מתאים לקירור רגיל.אלא אם הכרטיס שלך כבר הרבה זמן עובד ומלא אבק.

אף חברה לא תחליף לך כרטיס.. כיוון שהוא לא פגום.

בקיץ הייתי ממליץ לך ..רק בזמן משחק להפעיל את המאווררים של הכרטיס באחוזי מהירות גבוהה יותר.

אצלי למשל 25 מעלות במנוחה ולא עובר את 63 במאמץ (אפילו שמדובר בכרטיס אחר) .

תבדוק מעלות גם עם התוכנה HWMonitor .

פורסם

הכרטיס לא במנוחה(תדרים גבוהים)...

פורסם
  • מחבר

הGPU-Z וגם הHWMonitor מראים 48C עכשיו

אתה בטוח? אלה לא התדרים בברירית מחדל שמחברים את הכרטיס? אם כך, מה התדרים שהוא אמור להיות עליהם? (מישהו שאולי גם לו יש את הכרטיס יוכל להמליץ איך זה אצלו? )

פורסם

התדרים הללו אמורים לרדת דרסטית כאשר הכ.מסך נמצא במצב מנוחה. האם בעת צילום התמונה פעלה תוכנה כלשהי ברקע? סרט או דפדפן עם אתר פלאש?

פורסם
  • מחבר

שלילי

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי איך להוריד את התדרים במנוחה?

פורסם

תסיר ותתקין מחדש דרייברים.

תעשה ריסטרט (כמובן, אם לא עשית עדיין) ותעשה סריקה לתוכנות רוגלה.

אגב, לפעמים סרגלי כלים בדפדפן או אתר פתוח עם אלמנטים של פלאש (לאו דווקא סטרימינג) עלול ליצור מצב כזה. בצילום מסך הבא תוודא שהדפדפן לא פתוח כלל.

פורסם

זה נשמע בסדר גמור, כל עוד הטמפרטורה במאמץ תקינה בכל אופן ממש אין לך בעיה.. ואגב R4 הוא אחד המארזים הכי גרועים מבחינת הקירור אם אתה משאיר אותו עם שני מאווררים ועוד עם המאוורר הראשון שבקושי יכול לשאוב שם אוויר מהצדדים. לפני שקניתי אותו מצאתי באנצמארק אחד באתר די נפוץ עם מלא מארזים זולים יחסית של 300-400 ש"ח כמו הCM690 הבסיסי (גרסא 2 אבל הבסיסי ביותר לא היקר) והוא היה הכי גרוע בפער משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים