עבור לתוכן

מה זה ניתוח מערכות?

Featured Replies

פורסם

יש לי אפשרות לבחור ללמוד את זה שנתיים, אני לא יודע מה זה זה , זה אלקט'?

פורסם

זה הדבר הכייייייייי רקוווווווווווב בעווווווולללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למדתי את זה בי"א במגמת עלק ת"כם זה כזה מסריח ... אתה מנתח כיצד פועלים אירגונים ודברים רקובים אחרים דומים...

בסוף עשינו איזה פרוייקט רקוב באקסס יחידה אחת , אלוהים זה היה כזה סיוט ..

פורסם

אתה לומד את זה בשביל 2 מטרות. אחת מהן היא פרוייקט של 1\3\5 יחידות של מסדי נתונים, והמטרה השניה היא בגרות של 5 יחידות הכולל: ארגון קבצים, ניתוח מערכות, מסדי נתונים, פרוייקט קטן באקסס ותקשורת.

אני אישית לא מציע לך לעשות את הבגרות של 5 יחידות בגלל שא. זה הדבר המשעמם ביותר שתעשה בחיים שלך, ב. בשביל לקבל בזה בסה"כ ציון גבוה, צריך להיות גם חכם, וגם להשקיע בצורה מטורפת. אם אתה לא מוכן להשקיע בזה וללמוד ה-מ-ו-ן, אתה תקבל בסוף 60, או 70 במקרה הטוב. אם אני לא טועה הממוצע הארצי בזה זה 68 או משהו... אז תסיק את המסקנות בעצמך.

בשביל הפרוייקט של ה5 יחידות צריך ללמוד את זה, ואת זה אני ממליץ כי למרות שמשעמם לעשות פרוייקט, זה כמעט בטוח 100. ובגלל שזה 5 יחידות אתה מקבל בונוס... אז שווה. אבל הפרוייקט הזה זה גם לא 2 דקות, אבל אפשר לסיים אותו מהר מאד אם להשקיע קצת. אתה יכול לעשות גם פרוייקט של 3 יחידות או יחידה אחת, אבל אין שום טעם לעשות אותם...

בכל מקרה, תשאל את המורה שלך אם האפשרויות שהצגתי לפניך קיימות אצלך בכלל, כי יכול להיות שלא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים