פורסם 2013 במרץ 712 שנים בעת הדלקת המחשב המחשב עוד לא נכנס לביוס הוא מראה לי dual bios חלון כזה (אני עם ביוס uefi) ואז הוא נכבה וככה חוזר חלילה פעמים או שלוש ורק אז נכנס לוינדוס עד אתמול הכל עבד בסדר מה שהשתנה זה רק החלפת קירור מ scythe mugen 2 ל noctua nh-d14 ערכתי בדיקות מאמץ ולא היו בעיות כלל לא היו לי תופעות של כיבוי או הפעלות מחדש את הכבלים החזרתי בידיוק לפי הספר ולפי איך שהיה מיקודם ( עשיתי שרטוט על דף) תודה לעוזרים מראש !!! יש השערות ?
פורסם 2013 במרץ 812 שנים תבדוק בביוס בBOOTמה מוגדר ראשון?הארדיסק או משהו אחר?שאתה מדליק תראה גם איך מתנהג מאוורר המעבד המחשב מכבה את עצמו 3 פעמים או מרסטט<?
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מחבר לאחר איפוס לביוס והגדרתו מחדש.נכון להדלקה מחדש שעשיתי היום ואתמול אין לי את הבעיה הנ"לנכון לעכשיו נמצא תקין...
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מחבר אני הייתי איתו חודשים , לא קרה כלום (את כל המתחים אני משאיר על auto)רק את המכפלה שיניתי ל 43וזהו.זה בעייה?
פורסם 2013 במרץ 812 שנים לא היה יציב...לא נעלת PCIE, ייצוב מתחים, לפעמים צריך להעלות בנקודה הזאת ועם הזמן יציבות ה-OC יורדת.
פורסם 2013 במרץ 1012 שנים מחבר התקשרתי ל tms סיפרתי לשלומי את כל ההיסטוריה של המחשב החלקיםהאוברקלוקגרסאת הביוס של uefiהתופעה שציינתי למעלה והיא קורת לא בתדירות קבועה אלא מידי פעם*אין לי תופעות של הפעלה מחדש פתאומית או כיבוי פתאומי או מסכים כחולים גם אחרי בדיקות מאמץ ומשחקים. הוא סובר שזה אוברקלוק לא יציב כשהחלפתי את הקירור מה שזז זה רק כבלי החשמל, כרטיס מסך, פרונט פאנל, ופירוק לוח האם מהמארז. אני ינסה היום בערב לעבור על החיבורים, איפוס ביוס וביטול האוברקלוק בשביל הבדיקה. בשביל השקט הנפשי אתם חושבים שמערכת כמו שלי "על הגבול" מבחינת הספק יש לי ספק של סיסוניק3 קשיחים רגילים 2 ssd2500k@4.3Gtx680 ללא המהרהFan controllerHaf932 עם כל המאווררים שמגיעים איתוצורב4x4gb ddr3Nh-d14חושבים שמאוגוסט 11' הספק איבד מהנצילות שלו?
פורסם 2013 במרץ 1412 שנים מחבר עקב שדרוג שהיה צריך לעשות למחשב בחדר של אחי , אז כבר קניתי לעצמי ספק + זכרונות חדשיםושלי עברו אליו.מאז אין לי בעיות כלל.כנראה שזה מה שאמרו לי שיש שני מסילות בספק וחיברו לי בהרכבת המחשב את כולם על אחת , בכל מקרה רציתי לשדרג את הספק כהכנה לכרטיס עתידי ו/או כתוספת לכרטיס פיזיקס בקרוב.על כל פנים תודה לכולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.