פורסם 2004 בפברואר 321 שנים טוב , אולי מישהו כבר כתב את זה כאן , עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא פתרון.בכל מקרה , יש לי : amd 2800epox8rda+ 190fsbCorsair 512mb , 3-3-2 cl-2Radeon 9700 proהתקנתי את כל הדרייברים החדשים , ניסיתי סוגי דרייברים שוניםאפילו התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (win xp)המשחק מתחיל איך שהוא טוב , ואחרי כמה זמן , הוא פתאום מתחיל לקרטעזאת אומרת , רץ שתי שניות , ונתקע לשתי שניות , וכך הלאה..אלו לא ממש תנאים שאפשר לשחק איתם..ניסיתי אפילו להוריד את כל הגרפיקה שם ל mediumורזולוציה של 800\600אבל זה לא שינה כלום.אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני נכנס למשחק... והתקנתי את הפא'ץ החדש ביותר.למישהו יש רעיון?(המחשב שלי מריץ בצורה חלקה משחקים הרבה יותר כבדים , ככה שגם את זה הוא צריך להריץ כמו שצריך)
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים איך הוא פועל בלי האוברקלוק ?יכול להיות שיש לך בעיה של חום (המעבד או כ.המסך)
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר ניסיתי להפעיל את המחשב בלי אובר קלוקשמתי את הלוח עלoptimalואין הבדל.. אותו דבר.ואין לי בעיה של חום , כי המעבד שלי בשיא מגיע ל38 מעלות.וכמו שאמרתי אני משחק משחקים הרבה יותר כבדים , וזמן ממושך , ויש ליfpsגבוה בכולם.ככה שלא נראה לי שהבעיה היא במחשב שלי...מוזר :-\
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים תנסה לעדכן את המשחק אם יש עדכוןאני אישית גם זוכר משהו בסגנון (כמו שאתה מתאר) אצלי...
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים תנסה להצמיד מאורר כלשהו (אפילו 80) לכמה דקות לצ'יפ של הכרטיס מסך (מלמעלה או מלמטה לא משנה) תראה אם יש שינוייםכי זכור לי שבג'נרלס היה לי בעיה כזאת של תקיעות בגלל שהצ'יפ של הג'יפורס התחמם יותר מידי(מה שלא קרה לי במשחקים אחרים בדרך כלל, וגם הוא לא היה כזה חם שנגעו בו..)
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מה שמענין זה שאצלי אין OC וזה עדיין עשה את זה בזמנואני לא בטוח שזה בגלל חום
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים לי יש אותה בעיה בדיוק כל מה שניסית לעשות לא עבד לפי מה שהבנתי המשחק מלא בבאגים שEA לא תיקנוהאמת אני כבר התייאשתי מזה אי אפשר לשחק משחק נורמאלי עם יותר מ6 צבאותהמפרט שלי בצד..מסוגל להריץ חלק כל משחק אחר יותר כבד ממנו אבל רק בג'נראלס יש בעיותדרך אגב בלי שום OC
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים תמיד טוב שתוריד את הגירסא האחרונה!אבל תבדוק את ההגדרות הDirectX שלך[start]-[Run]-Dxdiag-[Ok]תיכנס ללשונית Display ותבדוק שהכל על Enable ותיכנס ללשונית Sound ותראה שיש Full acceleration
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים גם לי זה היה במחשב הישן שלי P4 1.6Ghz לא מזמן קניתי מחשב חדש (תסתכל במפרט) ואין לי שום קרטועים.הדבר היחידי ששונה אצלי הוא המעבד מ 1.6 ל2.6 ואותם כמות זכרונות אבל במקום קינגסטון יש לי משהו לא ידוע.btw אני מדבר על Zero Hour.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.