עבור לתוכן

אופן התחממות מוזר ב3570K

Featured Replies

פורסם

היי

בכל המעבדים שהרצתי עליהם בעבר מבחני מאמץ כמו INTEL BURN TEST, אופן ההתחממות היה הדרגתי בצורה הבאה (מספרים לדוגמא):

מ40 במנוחה - קפיצה ל60 מעלות תוך משהו כמו 2 שניות. משם עלייה של 2 מעלות בשניה. מ70 עד 80 מעלות עלייה איטית במשך כמה דקות. מ80 עד 85 מעלות במשך עשרות דקות (כנראה חימום של המארז כבר).

ב3570K שלי ההתחממות מיידית. זאת אומרת אם הוא ב35 במנוחה הוא יקפוץ תוך שניה ל65 (נניח) ואחרי כמה שניות יעלה ל67 וזהו.

מישהו נוסף הבחין בזה בIVY BRIDGE ואולי אפילו בSANDY? המעבד הקודם שלי היה I5-750 והיה מתחמם באופן הדרגתי כמו כל מעבד אחר, רק ה3570K עובד ככה. וזה לא משנה איזה תוכנה אני מריץ עליו.

פורסם

קודם כל זה ידוע שמעבדי ה Ivy מתחממים משמעותית יותר מהר עקב שיטת קירור שונה, ב Sandy הייתה הלחמה מיוחדת לפיזור חום, בדור השלישי ויתרו עליה וכתוצאה המעבדים מתחממים יותר מהדור הקודם.

באיזה מתח אתה נמצא ובאיזה תדר? מעל 1.35V מעבדי ה Ivy מתחילים להשתגע ויגיעו גם ל-90 מעלות אם אין לך קירור רציני.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? אין לי בעיה בטמפרטורה המירבית. אני שואל בעלים של מעבדים דומים אם גם אצלם המעבד מגיע לטמפ' המירבית מהר מאוד ביחס לשאר המעבדים.

פורסם

לא חושב שיש ממה להתרגש... מהירות טיפוס הטמפרטורה אינה קריטית כמו הטמפרטורה הסופית (67 זה אחלה מספר, 69 אפילו יותר - אבל זה כבר שייך לנושא אחר).

פורסם

שום דבר לא מוזר.הכל תקין.חרא מעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים