עבור לתוכן

קניית טלוויזיה 50 אינץ'

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים..

אשמח אם תוכלו לייעץ לי על קניית טלויזיה

לסלון!!

מרחק הצפיה: אז ככה מרחק הצפיה בסלון הוא:

בישיבה בספה המרכזית 3.50 מטר

טווח מחירים: 5000-7500 ש"ח סטייה של 500

השימושים שלי :

צפייה דרך ממיר ,סרטים באיכות גבוהה 1080P ותלת מימד, לא מיועד למשחקים .

מה שחשוב לי זה שתהיה חדות טובה וצבע יפה, שהתמונה תהיה זורמת ללא תקיעות.

בנוסף הטלויזיה תהיה ממוקמת במקום שיהיה עליה יחסית הרבה אור בשעות היום כך שאני צריך משהו שיתאים גם לזה.

בגדול חשבתי על הטלויזיוה הנ"ל:

תודה מראש....

פורסם

מדובר ב 2 מוצרים שונים. אחד הוא LED והשני פלאזמה.

אני לא יודע איך הפלאזמות כיום, אבל בעבר אם היית מחבר למחשב, התמונה היתה ריצוד נוראי במצב של תצוגה סטאטית.

בנוסף, פלאזמה בזבזנית בחשמל . בגודל הזה, פי 4-5 צריכת חשמל מ LED. כ 300+ וואט שעה. מורגש בחשבון החודשי.

פורסם

הסמסונג מצוינת.

לטלוויזיות של סמסונג מהדגמים החדשים יש ציפוי שמשפר את הצפייה באור.

אם לא חשוב לך הסמארט , אז תיקח את הגודל הכי גדול שהתקציב שלך מאפשר , כי הגודל בהחלט משפר את החוויה.

והמחירים בזאפ הם לא המחירים הכי זולים שיש , בחנויות הפיזיות אפשר להשיג מחירים יותר טובים ואפילו מהיבואן הרשמי , שבטלוויזיות זה מאד משמעותי.

פורסם
  • מחבר

מדובר ב 2 מוצרים שונים. אחד הוא LED והשני פלאזמה.

אני לא יודע איך הפלאזמות כיום, אבל בעבר אם היית מחבר למחשב, התמונה היתה ריצוד נוראי במצב של תצוגה סטאטית.

בנוסף, פלאזמה בזבזנית בחשמל . בגודל הזה, פי 4-5 צריכת חשמל מ LED. כ 300+ וואט שעה. מורגש בחשבון החודשי.

קראתי ביקורות על הפלזמה הספציפית הזה ולאף אחד לא היה את הבעיה הזאת. בקשר לצריכת חשמל תודה על המידע ,ידעתי שהיא צורכת יותר אבל אבל לא עד כדי כך.

לפני כמה זמן היה לך ריצודים במסך?

חוץ מצריכת החשמל ומהריצודים מה מהם יותר טוב מבחינת חווית צפייה?

פורסם
  • מחבר

הסמסונג מצוינת.

לטלוויזיות של סמסונג מהדגמים החדשים יש ציפוי שמשפר את הצפייה באור.

אם לא חשוב לך הסמארט , אז תיקח את הגודל הכי גדול שהתקציב שלך מאפשר , כי הגודל בהחלט משפר את החוויה.

והמחירים בזאפ הם לא המחירים הכי זולים שיש , בחנויות הפיזיות אפשר להשיג מחירים יותר טובים ואפילו מהיבואן הרשמי , שבטלוויזיות זה מאד משמעותי.

בקשר לגודל הכי גדול, לא נראה לי שזה טוב לקחת הכי גדול, כי המרחק צפייה שלי הוא קטן יחסית (3.8 מטר).50 אינץ' זה אפילו ממש גבולי.

בקשר לקנייה מהיבואן מה הבדלי המחירים? ואיך בדיוק קונים מהיבואן?

פורסם

בלי קשר לדגמים ספציפיים, רק כמה נקודות לגבי פלזמה או לא:

יש לי פלזמה של סמסונג מחוברת למחשב (רק למחשב - אין לי הוט/יס). רואים מעולה, אין שום בעיה של ריצוד. גם ב-VGA וגם ב-HDMI זה עובד נהדר.

הלכתי על פלזמה כי (לטעמי) סרטים פשוט נראים עליה יותר טוב, וזה השימוש העיקרי שלה. אבל זה כן בעייתי אם יש הרבה אור - פלזמה תמיד תהיה יותר בעייתית בקטע הזה, ואם זה חדר מואר שקשה להחשיך אז כנראה שפלזמה זה רעיון רע - תמיד יהיו יותר השתקפויות לעומת LED ממוצעת.

אה, לגבי גודל - לי יש 51 על קצת יותר מ-3 מטר. לכאורה זה עצום. אחרי חצי של סרט אתה מבין שגם 60+ לא היה מוגזם בכלל...

פורסם

בקשר לגודל הכי גדול, לא נראה לי שזה טוב לקחת הכי גדול, כי המרחק צפייה שלי הוא קטן יחסית (3.8 מטר).50 אינץ' זה אפילו ממש גבולי.

בקשר לקנייה מהיבואן מה הבדלי המחירים? ואיך בדיוק קונים מהיבואן?

מאד תלוי בצופה.

לי יש 55" בסלון והספה הרחוקה במרחק של שני מטרים ואנחנו ממש נהנים ממנה.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון שהגודל גבולי מלמטה.

פורסם

אתה לא קונה מהיבואן הרשמי ישירות , אלא אתה צריך לשאול לפני שאתה קונה אם הטלוויזיה אם היא של יבואן רשמי או לא.

אם זה לא של יבואן רשמי , אז אין עברית בדגמים של סמסונג ויש עוד כמה הבדלים.

גם יש את עניין האחריות , שאצל היבואן הרשמי יותר קל לנצל את האחריות , אבל אצל יבואנים מקבילים , זה תלוי בכל יבואן , ואז לך תחפש איפה מממשים אחריות...

בדגמים של סמסונג למשל , אם זה מגיע מיבואן רשמי , אז השם של הדגם מסתיים בm , אפשר לראות את זה כתוב על הקרטון.

זה נראה לך גדול , אבל ממרחק של כמעט 4 מטר , 50 אינץ זה די קטן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז על איזה טלויזיות לד אתם ממליצים לי בתווך המחירים שלי, כך שיהיה בו: 3D ,SMART וקצב רענון מסך טוב.

תודה :)

פורסם

אה, לגבי גודל - לי יש 51 על קצת יותר מ-3 מטר. לכאורה זה עצום. אחרי חצי של סרט אתה מבין שגם 60+ לא היה מוגזם בכלל...

מאד תלוי בצופה.

לי יש 55" בסלון והספה הרחוקה במרחק של שני מטרים ואנחנו ממש נהנים ממנה.

1+ 1+

אני עם 47", במרחק 3 מטרים. ב FHD, הייתי חייב לכוון את גודל התצוגה ל 150%, כי מתחת לזה גודל הטקסט תחת הוינדוס קטן מדי.

גם טלוויזיה 70" היתה מתאימה לי כמו כפפה. אולי אף גדולה יותר.

^לגבי המלצה לדגם ספציפי... אני חושב שאף אחד לא יוכל באמת להמליץ לך בלי שיש לו את אותו הדגם בבית. הכי טוב זה ללכת לחנות עם תצוגה ולראות במו עיניך סרט HD ותצוגת וינדוס אם ניתן.

פורסם

אני אישית לא צריך את "הסמארט" , כי אני מחבר את המחשב קבוע למסך , וככה הוא באמת סמארט....

אני לא הייתי מוסיף על זה כסף , כי כבר עדיף לחבר אפילו מחשב קטן וזול מאשר האופציה הזאת.

אני קניתי מסך של סמסונג eh6030 ואני מאד נהנה מהמסך.

החסרונות : הוא לא דק כמו מסכי led אחרים. , אין pip , אין אפשרות הקלטה מעידן פלוס.

היתרונות: השחור הוא ממש שחור , גם אם יש אור באופן ישיר מול המסך התצוגה נשארת ברורה , הצבעים יפים , הרבה אפשריות כוונון , אין מריחות (אחרי שביטלתי את ה motion plus) , התפריטים ממש נוחים ויש המון אופציות , אם אני מזמין תוכנית בעידן פלוס ואני משתמש במחשב באותו זמן , אז תהיה הודעה והמסך יעבור אוטומטית לעידן פלוס כשהתוכנית תתחיל , התלת מימד מרשים ואני נהנה מדי פעם לצפות בצרה תלת מימד והמשקפים ממש נוחות.

על מסכים אחרים אני לא יכול להמליץ , כי אני לא מכיר אותם מספיק טוב , אבל אני מניח שאתה תהיה מרוצה מכל מסך של חברה טובה כמו סמסונג או lg.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים