עבור לתוכן

מחשב חדש רועש

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש שנועד בעיקר למשחקים אך גם שיהיה חזק באופן כללי.

הכל טוב ויפה ואני מרוצה מאוד מהמחשב, אך מהרגע שקיבלתי אותו שמתי לב לכך שהוא די רועש.

<<המפרט של המחשב בצד

לפי מירב הבנתי המארז Fractal Design define r3 אמור להיות מבודד רעש, ולא שמעתי על כך שהקירור למעבד אמור להיות רועש מידי,

אז מה יכול להיות מקור הרעש? המאווררים של המארז? ואיך אני יכול למנוע דבר זה?

(הרעש הוא סטטי, כלומר גם כאשר אני לא מאמץ את המעבד הרעש לדעתי חזק מידי).

תודה מראש!

פורסם

תפתח את המארז, תעצור את המאווררים אחד אחד בעדינות עם האצבע (לא להכניס אצבע לתוך הלהבים, אלא ללחוץ בעדינות במרכז), ותראה איזה מהמאווררים הכי רועש.

אני מהמר כי מדובר במאווררים של כרטיס מסך.

פורסם

אם זה מחשב חדש אז יכול להיות גם שיש איזה חוט שנוגע באיזה מאוורר וצריך לתפוס אותו עם אזיקון

כמובן ישכול להיות שאחד המאווררים רועש (אבל בגלל שזה מחשב חדש זה משהו שיכול לקרות עם הרכיבו לא נכון או לא שמו לב..)

פורסם
  • מחבר

תפתח את המארז, תעצור את המאווררים אחד אחד בעדינות עם האצבע (לא להכניס אצבע לתוך הלהבים, אלא ללחוץ בעדינות במרכז), ותראה איזה מהמאווררים הכי רועש.

אני מהמר כי מדובר במאווררים של כרטיס מסך.

צדקת, אלה המאווררים של הכרטיס מסך. גם הקירור למעבד קצת רועש מידי לטעמי האמת.

אבל לגבי מאווררי הכרטיס מסך, מה ניתן לעשות?

פורסם

מימוש אחריות, אם היבואן או החנות יחליטו שזה מעבר למה שצריך להיות יתקנו אותו (בדרך כלל החלפת קירור) מה שפחות סביר או שיביאו לך חדש.

פורסם
  • מחבר

מימוש אחריות, אם היבואן או החנות יחליטו שזה מעבר למה שצריך להיות יתקנו אותו (בדרך כלל החלפת קירור) מה שפחות סביר או שיביאו לך חדש.

השאלה היא אם הרעש באמת עד כדי כך חזק כך שהם באמת יעשו עם זה משהו.

פשוט לדעתי יש רעש מפריע, אבל לפני כן לא היה לי כרטיס מסך ברמה כזאת עם קירור (היה לי במחשב הקודם GT 9800..)

לכן אני לא יודע אם זה רעש סטנדרטי או מקרה ספציפי אצלי?

*עריכה: מצטער טעיתי, מסתבר שזה הקירור למעבד, כי כרגע ניסתי לעצור את מאווררי הכרטיס מסך ושל המארז ואכן הרעש המעצבן מגיע מהקירור למעבד.

מה אפשר לעשות עם זה?

פורסם

פורסם

על כמה RPM הוא פועל? הוא מוגדר בביוס כנשלט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים