עבור לתוכן

מקלדות CM Storm - הקניה לא יצאה לפועל...

איזו מקלדת תרצה לקנות? 1,362 הצבעות

1. 1. איזו מקלדת תרצה לקנות?

• Trigger - Cherry MX Red
    • Trigger - Cherry MX Blue
    • QuickFire TK - Cherry MX Blue
    • QuickFire TK - Cherry MX Brown
    • QuickFire TK - Cherry MX Red
    • Quick Fire Pro - Cherry MX Blue
    • Quick Fire Pro - Cherry MX Brown
    • Quick Fire Pro - Cherry MX Red

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אי אפשר להוסיף PS2 לבד ולקבל NKRO? (לא שאני מצדיק את העובדה שלא כללו אותו)

מתאם מ-USB ל-PS2?
  • תגובות 84
  • צפיות 45.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר, כל עוד המקלדת יודעת מראש לעבוד בפרוטוקול PS/2 והמתאם הוא רק מתאם חוטים פשוט (בלי לוגיקה).

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על התמחור של המקלדות באמזון.

quick fire pro - אפשר לקנות שם ב-100$ שזה יוצא בערך 360 ש"ח.

trigger - ב-86$!!!!! (בגרסה של סוויצ'ים כחולים), אין לי מושג למה, אבל זה המחיר... זה יוצא בעברית 312 ש"ח!!!

http://www.amazon.com/CM-Storm-Trigger-Mechanical-SGK-6000-GKCL1-US/dp/B009FTWL2C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365434635&sr=8-1&keywords=trigger+cm

G710 עולה שם 107$ (כ-390 ש"ח). בארץ נמכרת ב-690 ש"ח!! עם כל המיסים שיש וכל הגזרות הכלכליות, זה עדיין לא הגיוני.

פשוט מעצבן... >:(

אגב, מה האלטרנטיבות שיש לשילוח מארה"ב לארץ?

פורסם

G710 עולה שם 107$ (כ-390 ש"ח). בארץ נמכרת ב-690 ש"ח!! עם כל המיסים שיש וכל הגזרות הכלכליות, זה עדיין לא הגיוני.

זה הגיוני אם מביאים בחשבון את השוק הקטן יחסית והביקוש המועט.

פורסם

קצת ביצה ותרנגולת וקצת חזירות. אם המחירים היו דומים לחול ( גם שם הסוחרים מרוויחים ) היו קונים יותר. גם כי לא היו מביאים מחול וגם כי יותר אנשים היו מרשים לעצמם.

וחזירות כי ראינו שכמעט כל עסק עושק אותנו כל עוד מאפשרים לו. הצרכן הישראלי די טיפש. הורידו לו את מחיר הקוטג בשני זקל אבל העלו את שאר המוצרים ב עשרים אחוז והמחאה נגמרה....

למה נייד עיסקי עולה באמזון חצי ממה שעולה בארץ ? לא בגלל שוק קטן. פשוט חזירות של יבואנים.

תראו את זה במגברי אונקיו למשל ( בעבר בדקתי המחיר בארץ כפול ואין כזאת מכפלה ביאמהה למשל) ובעוד הרבה מוצרים אחרים ( נעלי ריצה מקצועיות למשל)

הפתרון היחידי הוא להצביע עם הארנק כל עוד זה אפשרי.

פורסם
  • מחבר

נדמה שהחכמה של הצרכן הישראלי נמצאת ביחס הפוך לניסיון שלו לא לצאת פראייר...

פורסם

למה נייד עיסקי עולה באמזון חצי ממה שעולה בארץ ? לא בגלל שוק קטן. פשוט חזירות של יבואנים.

תלוי איזה נייד עסקי. בעבר כשהתעניינתי - מצאתי ניידים עסקיים שעולים בארץ לא הרבה יותר יקר או אף יותר זול מאשר באתרים המובילים בחו"ל או אפילו באתר היצרן בארה"ב. הכוונה היא לדגמים מסוימים. לעומתם, דגמים אחרים היו יקרים בצורה בלתי-פרופורציונלית או לא זמינים כלל.

מוצרים מסוימים (למשל מסכי מחשב מסדרת DELL Ultrasharp) בעקביות יותר זולים בישראל מאשר בארה"ב וברוב המקומות בעולם.

למה? כי יש ביקוש רב ויש היצע רב. אני מסכים איתך שיש כאן ביצה ותרנגולת. לרוב דגמים חדשים כשיוצאים הם יקרים - לאט לאט הביקוש עולה, גם ההיצע עולה והמחירים יורדים.

כשאתה יבואן בודד שמביא מוצר נישה שאין לו ביקוש רב, אתה גם יכול להרשות לעצמך להיות חזיר, וגם במידה מסוימת חייב. כי כשאתה מביא כמות קטנה, העלות השולית שלך פר מוצר גבוהה יותר. אבל, כן זה בעיקר חזירות שנובעת מאין תחרות. וישראל לא ממש ייחודית פה. ככה השוק מתנהל ברוב המקומות.

פורסם
  • מחבר

בארה"ב כנראה שאין מצב כזה של "שוק נישה". כל נישה הכי קטנה שם, מספיק גדולה כדי שהמחיר יהיה זול.

וזה עדיין לא מצדיק את מה שקורה בארץ.

אם נוצר כאן ביקוש יפה, הם יכולים לבוא לקראתנו וגם להרוויח מזה...

לא מבין את ההיגיון שלהם.

שווה לי להזמין TRIGGER מאמזון? כולל משלוח ומיסים לארץ כמה זה אמור לצאת? איך אני מחשב את זה?

עדיף לי לבקש מקרוב משפחה בחו"ל שישלח לי את זה או משהו כזה?

מה השיטה הכי יעילה וזולה?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דיברתי עם אייבורי

הם אמרו עוד שבוע הם מביאים

quickfire tk

אני אישית שאלתי רק על חומים והם אמרו שכן

בינתיים משתמש במקלדת של חברת cherry ישנה עם סוויצ'ים כחולים

אני מאוד מתחרט שמכרתי את ה

blackwidow ultimate שלי לעידן שעשה פה פרוייקט למקלדת שהחליף אותם לmx black

הייתי עושה המרה לחומים

בזמנו לא ידעתי כאלו דברים

ומשום מה אני לא מוצא בשום מקום blackwidow stealth

עם החומים והגוף הmatte

טוב מחכים כנראה.

היה בksp לפני חודש וקצת TK עם סוויצ'ים אדומים עלתה 360 שקל

אני מקווה שהביקוש ה"גבוה" לא יעלה את המחיר

ולמה אין TRIGGER עם חומים זה משגע אותי למה המדינה הזאת לא מעריכה את הסוויצ'ים החומים

יש מלא אנשים שאוהבים להקליד ולשחק ואני חושב שהחומים זה הדרך הכי טובה להנות משני העולמות.

נערך על-ידי LunaticGTX

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים