פורסם 2013 במרץ 412 שנים פתאום הפסיק להסתובב לי מאוורר של המעבד. נסיתי לנקות עם ספריי אוויר ועם ספריי מגעים, שום דבר לא עוזר. למזלי היה לי בדיוק אותו מאוורר במחשב ישן, אבל הוא עושה המון ראש ויש לי הרגשה שלא יחזיק עוד הרבה זמן איפה ניתן לקנות רק את המאוורר עצמו , בלי צלעות? ראיתי שבכל מקום מוכרים עם צלעות ביחד המאורר של חברת Arctic תמונות של המאורר
פורסם 2013 במרץ 412 שנים בארץ אתה לא תמצא מאוורר חלופי בחו"ל קיים, אתה יכול לנסות לשאול את החברה ישירות ולראות אם הם שולחים וזה משתלם לך.בכל מקרה אתה תמיד יכול להתקין בקומבינה (אזיקונים וכו) מאוורר טוב יותר.
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר בארץ אתה לא תמצא מאוורר חלופי בחו"ל קיים, אתה יכול לנסות לשאול את החברה ישירות ולראות אם הם שולחים וזה משתלם לך.בכל מקרה אתה תמיד יכול להתקין בקומבינה (אזיקונים וכו) מאוורר טוב יותר.ממש חבל. טוב אני אקנה כבר את כל החבילה וזהויש לך אולי המלצה למאוורר טוב ושקט במחיר משתלם והכי חשוב שלא יהיה מסובך להרכיבאם אפשר מKSPזה הפרטים של המחשב שלימארז Antec 300לוח ASROCK H67M-GEמעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ
פורסם 2013 במרץ 412 שנים אפשר, ואפילו שולחים לארץ. קניתי מהם כבר מספר דברים, ומגיע תוך שבוע והמחירים לא רעים בכלל. בהצלחה
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר אפשר, ואפילו שולחים לארץ. קניתי מהם כבר מספר דברים, ומגיע תוך שבוע והמחירים לא רעים בכלל. בהצלחה תודה רבה! נרשמתי באתר שלהם ולחצתי לקניה, אבל כתוה שם שאין להם אותו במלאי. שלחתי להם הודעה אבל קראתי שהם בקושי עונים. אני אחכה עם זה כמה ימים. אם לא יענו, אקנה כבר חדש עם צלעות ב120 שקל וזהו תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.