פורסם 2013 במרץ 412 שנים שלוםאני צריך לצבוע חדר,בחדר יש מגוון סדקים שצריך לטפל בהם.מישהו מכיר צבעי טוב?אודה לכם על המלצהתודהcard
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר אם זה היה רק צביעה,או צביעה עם קצת תיקוני שפכטל,אז סביר שהייתי עושה לבד.אבל יש תיקונים שדורשים מישהו עם נסיון..מה גם,שההבדל בין קניית החומרים, להבדל בין לשלם לצבעי על כל העבודה,אמור להיות לא כזה גדול
פורסם 2013 במרץ 912 שנים אילו תיקונים דורשים נסיון?בעיקרון צבע + שפכטל + אביזרים לצביעה לא יותר מ350 ש"ח.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מחבר בעיקרון צבע + שפכטל + אביזרים לצביעה לא יותר מ350 ש"ח.וצביעה בד"כ 500שח עבור חדר.אז בשביל 150שח לא שווה להביא מישהו שגם יעשה עבודה טובה יותר, וגם יחסוך לי את הטרחה?
פורסם 2013 במרץ 912 שנים וצביעה בד"כ 500שח עבור חדר.אז בשביל 150שח לא שווה להביא מישהו שגם יעשה עבודה טובה יותר, וגם יחסוך לי את הטרחה?אני לא מכיר את המחירים ממש אבל אני יודע שצביע של בית עולה מינימום 3000 אז נראה לי שזה אולי יעלה לך קצת יותרמה גם שחומרי צביעה לא אמורים לעלות 350 שקל אני צבעתי עם אבא שלי את הבית והחומרים לא עלו יותר מ400 שקל לכול הבית כולל תיקונים
פורסם 2013 במרץ 912 שנים בדרך כלל צבעי \ פועל עושה רק את העבודה ולא מביא חומרים , אז החישוב שלך מוטעה.החומרים לחדר אחד תלויים באיזה צבע אתה רוצה לצבוע ומה בדיוק התיקונים שאתה מדבר עליהם.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים מחבר אני מדבר על צבע לבן רגיל..אני דווקא מכיר את זה אחרת לגמרי ממה שאתה מתאר.אתה מזמין צבעי, ומבקש ממנו הצעת מחיר.הצעת המחיר כוללת הכל.
פורסם 2013 במרץ 912 שנים יכול להיות שיש כאלה שעובדים בצורה הזאת של הכל כלול , אבל בכל מקרה הם עושים את החישוב שלהם וזה לא יוצא יותר זול מלקנות צבע לבד.על העבודה אתה תשלם בטוח יותר מ150 ש"ח , אף אחד לא עובד במחיר הזה.
פורסם 2013 במרץ 1612 שנים מחבר יעשו הכל. הרי כשמזמינים צבעי, זה לא רק בשביל צביעה, זה בד"כ בגלל שבקיר יש בעיות ודורשות עבודה מקצועית. מדהים איך כל אחד פה מכיר את זה אחרת, ולא מכיר משהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.