פורסם 2013 במרץ 312 שנים שלום ברשותי כונן קשיח 500 גיגה של סגייטככל הנראה הוא לא תקין והמערכת הפעלה לא עובדת עליו ככה בפתאומיות זה קרה.חיברתי את הכונן עם מחבר יו אס בי חיצוני והמחשבים שחיברתי אותו אליהם מזהים אותו וכאילו טוענים את המידעאך לקראת הסוף זה נתקע והמסך של המחשב שלי נתקע ללא תגובה.יש דרך איכשהו לנסות להכנס לכונן ולהוציא חומרים?
פורסם 2013 במרץ 312 שנים מאיפה אתה יודע שהכונן תקול?לא תמיד אפשר להפעיל מערכת הפעלה שהותקנה על מחשב אחד על מחשב אחר. לרוב תקבל מסך כחול.בשביל לגבות את הנתונים פשוט חבר קשיח נוסף (אליו אתה רוצה לגבות) ותעלה live cd (יש בדיסק ההתקנה של אובונטו למשל)
פורסם 2013 במרץ 312 שנים מחבר אני מחבר את הכונן התקול (לפי דעתי) ומחשבים אחרים בעזרת מתאם יואסבי וזה מזהה כונן נוסף אבל לא מציג שום מידע עליו זה כאילו טוען ובסוף נתקע כוננים אחרים עם המתאם מזוהים ישר. אין לי כבר צורך בכונן למרות שיש בו מערכת הפעלה ואני לא חווה מסכים כחולים רק פשוט רוצה לדעת איך מוציאים מישע שיש בו
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר חברתי ישירות למחשב נייח לסאטאכל הכוננים תקינים במחשב ושלי עם אותה הבעיהמזהה תכונן מנסה לטעון אבל כלום
פורסם 2013 במרץ 412 שנים מחבר להתעסק בלוח אלקטרוני זה משהו שאני יכול להתמודד איתו?או שפשוט להיעזר במימוש אחריות ולהגיד בי בי למדיה שנאבדה?
פורסם 2013 במרץ 412 שנים לא מתעסקים בלוח.מנסים לקנות הארדיסק זה עם לוח זהה.ומחליפים את הלוח עם 6 ברגים.מוציאים את המידע ומחזירים את הלוח הישן, ושולחים לאחריות.הסיפור זה להשיג הארדיסק זהה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.