פורסם 2013 במרץ 312 שנים הייכבר תקופה של כמה חודשיים שעכבר עושה בעיות מוזרותמדובר על עכבר Logitech G5 בן 4+זה התחיל קצת אחרי ששידרגתי ל Win8 (לא בטוח שהוא הגורם לבעיה) באוקטובר?בהתחלה, פעם בכמה ימים הוא פשוט הפסיק להגיב, המנורות ה DPI היו מהבהבות בסדר עוקבורק הפעלה מחדש למחשב הייתה מסדרת את הבעיה אפילו לי ניתוק והחזרה של ה USBלאחר מכן כמעט חודש לא היה בעיותובימים האחרונים החילה בעיה שונהתחילה הסמן של העכבר היה רועד ברדיוס של 2 ס"מ פעם בכמה שעות\ פעם ביוםוהיום עוד בעיה שונה, העכבר מפסיק להגיב לכמה שניות והמנורות של ה DPI מתאפסות למצב האמצעי (למרות שאני משתמש במצב האחרון)... זה קרה בערך 4-5 פעמייםניסיתי לשחק עם הכבל של העכבר לראות אם יכול להיות שמשהו רופף שם אבל שום דבר לא קורה העכבר נשאר דלוק ולא מתכבה מה ששולל בעיית מגעים\כבל רופףיש למישהו מושג אם זה קשור ל Win8 ? או שהעכבר בימיו האחרונים ?
פורסם 2013 במרץ 312 שנים אכן נשמע כמו בעיה בעכבר - גם לי יש כזה ולאחרונה (בן 3) הוא עושה בעיות שמאוד מזכירות את מה שכתבתעל הדרך גם תשנה את הכותרתhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524032.0
פורסם 2013 במרץ 312 שנים מחבר מה רע בכותרת ? 3 מילים שמשקפות את הבעיה ובנוסף שאלה לגיטימית מאודאני לא מוצא כותרת טובה יותר.. אשמח עם תשתף אותי ב"כותרת תקינה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.