פורסם 2013 במרץ 212 שנים המחשב מוגדר בטורבו על 4.2 כבר כמה ימים והיום עשיתי בדיקת מאמץ האם התוצאות תקינות? אפשר להשאיר את זה ככה או שכדאי לבטל? תודה אלי.
פורסם 2013 במרץ 312 שנים מחבר אוקי אז אני אשאיר את זה כך בנתיים לפחות עד הקיץ החם שבטח אז אני יאלץ להוריד את התדר הגבוה
פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר הנה בדיקה יותר רצינית של שעתיים האם הכל ניראה תקין? או שיש בעיה? (אני פשוט חדש באוברקלוק)
פורסם 2013 במרץ 712 שנים מחבר עכשיו שמתי לב שיש מין רעש קטן במאמץ (כמו שריקה ) שאני בודק בתוכנה(פתחתי את המחשב ובדקתי וזה לא מהמאווררים..זה נישמע מהמעבד) ולא שמתי לב לזה אף פעם שהורדתי את האובר קלוק ועשיתי בדיקה גם שמעתי את זה זה תקין? עדכון: הרעש ככל הנראה מהספק כוח מגיעה.. אפשר להשתמש בו ככה במחשב לא? (אני חושב שכבר ניגמרה האחריות) דומה מאוד לרעש פה בסירטון(גם זה ספק דומה שלי זה רק הX560) זה קורה במאמץ בOCCT
פורסם 2013 במרץ 712 שנים מחבר מסתבר שהספק עדיין באחריות..הלכתי לKSP בפ"ת והוא בדק לי אותו עם מכשיר כזה והוא אמר שהוא בסך הכל תקיןהוא הסביר לי שמה שאני מתאר זה נורמלי (היה לא איזה שם לתופעה הזאת של הזימזום אבל שכחתי הוא אמר שיש את זה גם לפעמים בכרטיסי מסך)וכל עוד זה ככה רק במאמץ וזה חלש כזה זה לא צריך להדאיג אותיאם זה היה רעש רציני או אם זה היה ישר בהדלקה אז הוא אמר שככל הניראה היה בעיהאני תאמת אני לא יודע אם להאמין או לא
פורסם 2013 במרץ 812 שנים כן ולא...מעניין עם איזה מכשיר הוא עשה את הבדיקה.כרגע בבדיקה הכל תקין כי הוא תקין.אבל הרעש בזמן מאמץ מגיע מקבלים שמתחילים להתעייף.וליצר רעש סטטי.אתה יכול להמשיך להשתמש בו ולחכות שישרף בתוך המחשב.ולראות איזה חלקים הספק לקח איתו...אתה יכול להרכיב אותו במחשב חלש שלא זקוק להרבה הספק.ויחזיק יותר זמן.אתה יכול לחפש דיונים.איך לגרום לספק כח להישרף. ואז לממש אחריות.
פורסם 2013 במרץ 812 שנים מחבר בנתיים ביטלתי את האוברקלוק...אני ימשיך איתו ככה בנתיים..כרגע אין לי כוח ולא חשק להתעסק איתם(KSP) במלחמות על האחריות(גם בזמן הזה אני אצטרך להיות בלי מחשב כי אין לי ספק רזרבי למערכת שלי)בהמשך עוד חודש חודשיים השדרג אותו למשהו חדש (גם סיסוניק מודולרי כי יש לי קיט של סליבינג שלו שאני רוצה להשתמש)השאלה אם להביא אותו דבר או ללכת כבר על הפלטיניום (ההפרש ביניהם במחיר לא גבוה בוואטים הנמוכים אני הולך גג 660W וראיתי אפילו ספק שהוא פלטיניום יותר זול מגולד)איזה סידרה נחשבת אמינה יותר? הגולד או הפלטיניום?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.