עבור לתוכן

טיסה לחו''ל בזמן שירות סדיר וגימלים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לדעת האם אפשר בשירות סדיר (13 חודש בצבא) אפשר לנסוע לחו''ל ללא אישור?

יש לי וועדה רפואית וכנראה יביאו לי 20 גימלים, לפחות!

מה יקרה במידה ואני נוסע לחו''ל ללא אישור? מה הסיכוי שלהם לדעת מה קורה איתי?מה הסיכוי שהפרטים שלי שאני נוסע ישר ישלחו לצבא?

תודה.

פורסם

אני לא אהיה מופתע בכלל אם משטרת הגבולות והצבא מחוברים בדרך זו או אחרת. בכל מקרה, אם תתפס זה יהיה כנראה עונש מאוד כואב, ממש לא שווה את הסיכון.

פורסם

כל שלישות בצבא מקבלת בכל בוקר דו"ח ממשרד הפנים/משטרת הגבולות בנוגע לחיילים הרשומים באותה שלישות שיצאו מהארץ.

שלום כלא 6 :xyxthumbs:

פורסם

איך אתה יכול לצאת לחו"ל אם אתה לא כשיר לשירות צבאי?

פורסם
  • מחבר

כל שלישות בצבא מקבלת בכל בוקר דו"ח ממשרד הפנים/משטרת הגבולות בנוגע לחיילים הרשומים באותה שלישות שיצאו מהארץ.

שלום כלא 6 :xyxthumbs:

שמעתי דברים לכאן ולשם, אתה בטוח?

ומה הבעיה לצאת לחו'ל שאני לא כשיר?סתם קרה לי משו

פורסם

אם אתה יכול לטוס לחו"ל אתה יכול גם לעשות עבודות משרדיות.

פורסם

שמעתי דברים לכאן ולשם, אתה בטוח?

ומה הבעיה לצאת לחו'ל שאני לא כשיר?סתם קרה לי משו

בטוח ב100%

מעבר לזה - כל יחידה מקבלת התראה אפילו כשחיילי המילואים שלה טסים לחו"ל. שים לב, לא רק סדיר, גם מילואים.

הצבא זה לא קייטנה.

פורסם

חייל בפלוגה שלי היה בגימלים והמ"פ החליט לבקר אותו. להפתעתו הוא לא היה בבית אלא באילת.

מיותר לציין שהחייל נשפט ונשלח לכלא.

פורסם

אני אחסוך לך, בקרת גבולות מסונכרנת עם שלישות, אפשר לדעת מתי יצאת מהארץ עד לרמת היום וכנ"ל לגבי חזרה... יציאה לחו"ל שלא באישור גוררת משפט וככל הנראה עונש בהתאם...

נ.ב,

לכל המתחכמים למיניהם, אני הייתי בשלישות 3 שנים ואני יודע לומר שיש יחידות שלא שמות זין ובשלישות לא בודקים, תקווה רק שלא יעלו על זה בשל ביקורת כלשהי...

פורסם

ובמיוחד בודקים מספר גדול של ימי ג' (מעל 7 יום ואתה מסתפח ל-ר"מ 2, שם בטוח בודקים)

פורסם
  • מחבר

אם אתה יכול לטוס לחו"ל אתה יכול גם לעשות עבודות משרדיות.

טוב צהובי...נגמר כבר הצבא אז צא מהסרט...

תודה לכל מי שהגיב

פורסם

הנורמות ההתנהגותיות שאתה פועל לפיהן בצבא משליכות על איך תפעל כבנאדם בהמשך חייך.

הצבא זה פשוט מבחנה שזורקת אותך לסיטואציות רבות ומגוונות.

אני לא הייתי מהמר על אדם שבורח מהארץ בניגוד לפקודות כחייל צה"ל.

פורסם

נראה לך לגיטימי לבוא לכאן ולשאול שאלות בתחום אפור? על התחזות? על זה שאתה דופק את החברים שלך?

אני לא יכול לסבול סמרטוטים כמוך.

פורסם
  • מחבר

מעניין מה היה קורה במצב שבו אתה הייתה משרת בגדוד קרבי, וחבר שלך היה אומר הוצאתי 3 גימלים בביקור רופא, אני מניח שלא הייתה אומר סמרטוט, הייתה אומר אחלה של עקיצה, אבל בגלל שאתה מאחורי מסך מחשב וזה פורום, אתה מרשה לעצמך להגיד לי סמרטוט.

סמרטוט מי שהולך על פי הכללים של החיים האלה ולהיות מרובע.

פורסם

לא, סמרטוט זה אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים