עבור לתוכן

שדרוג מחשב ב2-2.5K לצורכי גיימינג ועריכה גראפית

Featured Replies

פורסם

הספק Corsair VX450 שלי נשרף לפני כמה ימים, ולצערי הוא לקח איתו גם את הלוח אם וסיכוי גדול שגם את המעבד.אז אמרתי - יאללה בוא נשדרג כבר את הכל.

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2,000 ל 2,500 ש"ח, כאשר יש אפשרות לחריגה במידה ובאמת ישתלם.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור 500-800 ש"ח, טיפה יותר-טיפה פחות

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כרגע לגיימינג ותכנות, ובעתיד יעשה בו שימוש לעריכה עם Premiere, After Effects ומאוחר יותר גם תוכנות כבדות כמו 3dmax, Zbrush וכו'

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספציפי, אפשר לומר שכולם. מ League of Legends ועד Crysis

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש במסך טלויזיה 32 אינצ', רזולוציית FullHD, כאשר למחשב מחובר עם מסך LED של טלויזיית קיר שבה אני רואה סרטים/סדרות.

בעתיד אני מתכנן לקנות שני מסכי מחשב ולחבר אותם כ Dual View במקום מסך הטלויזיה הקיים.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני שואף למצויינות, אז גבוהות?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

בגדול, מה שאני באמת מחפש זה רק לוח אם ומעבד חדשים.להלן רשימה של הרכיבים הקיימים שאני מעוניין לשמור:

מארז - Cooler Master 922 HAF

זיכרון - G.Skill Ripjaws X 8Gx2 DDR3-1333 CL9-9-9-24 1.50v

קשיח - 2TB של Barracuda (חדש) ו- 320GB של סמסונג (ישן) - לא זוכר דגמים ספציפיים.

כרטיס מסך - ATI HD6870 1GB (חדש)

כונן אופטי - LG DVD (ישן)

ספק - Corsair TX650w (חדש)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הייתי רוצה להשאיר אופציה זו פתוחה, במידה ולא תייקר את המפרט בהרבה.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לרשת KSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? את הכרטיס המסך אני אשדרג בעתיד הקרוב למשהו רציני יותר, אז להשאיר מקום :)

כפי שאתם רואים אין הרבה מה להוסיף, המחשב עבר הרבה שדרוגים מאז הקניה הראשונה שלו (מעל 6 שנים), ככה שמרבית החלקים די חדשים.אשמח לעזרתכם במציאת לוח אם ומעבד חדשים, וכמובן אם יש לכם הצעות שיפור אז גם כן

:)

תודה מראש!

פורסם

התאמה ל-OC בהחלט תעלה עוד כמה מאות שקלים, זה אפשרי בחריגה השאלה אם אתה תנצל את האופציה

כמו שצריך או שיהיה מדובר בתוספת כסף מיותרת במקרה שלך.

ללא חריגה מעבד חזק לעבודה עם תוכנות העריכה ולוח עם 4 סלוטים שיאפשר הוספת זכרון בעתיד

לטובת חלק מתוכנות אלו:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1429

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪357

סה"כ: ₪1830

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1794 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ujl4mk52

במקרה שלא יצורף בעתיד SSD לעבודה מהירה יותר יש להתקין את המערכת הפעלה על הקשיח החדש יותר כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים