פורסם 2004 בפברואר 221 שנים כשכתוב שם באחת האפשרויות :קישור לקובץ 1: ed2k:// איך אני אמור להוסיף את הלינק שלי ? מה אני אמור לרשום ?הקובץ הרי נמצא על ההארדיסק שלי...מה עושים ?
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים שים את הקובץ בספריה של ה-incomining (או כל ספריה אחרת שהגדרת כמשוטפת).תפעיל את ה-emule וכנס ל-shared filesשם תמצא את הקובץ ברשימה, תעשה עליו כפתור ימני ו-copy link to clipboardעכשיו תעשה paste איפה שבא לך וזה יתן לך את הכתובת לקובץ
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים הנה קישור להורדת מדריך , לא קראתי אותו עדיין אבל נראה לי שהוא טובhttp://www.warezfaw.com/pic/Realese.doc
פורסם 2004 בפברואר 1521 שנים תוודא שאתה דוחף איפשהו בשם הקובץ את המילים Israeli ו-Hebrew כי אלו שתי מילות מפתח שכל חובב אימיול מתחיל מחפש מדי פעם כשהוא קופץ לו מסרבר אימיול אחד לשני. אגב מומלץ גם לקפץ סרברים כשרוצים להגביר מהירות הורדה (באופן טכני אתה תתחבר ליותר אנשים שמורידים/מעלים את הקבצים שאתה מוריד).
פורסם 2004 בפברואר 1621 שנים למה להקפיץ? הת'רד מלפני עשרה ימים.בעוונותיי לא שמתי לב... עברתי על כמה דפים אחרונים ופתחתי את ההודעות שהכי עניינו אותי. סורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.