עבור לתוכן

דיונים בכנסת על נזקי הנרגילה

Featured Replies

פורסם

יש לי טענה פשוטה:

מה ההגיון בגרימת נזק מכוונת לעצמך?

• תגובות 44
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המין האנושי...לא בדיוק פועל תמיד לפי ההיגיון.

כששתחתן תבין אותי (אני אקבל על הראש :-) )

פורסם

DXT: אין היגיון בגרימת נזק מכוונת לעצמך, מלבד מזוכיזם.

אבל לקחת את עניין הנזק ושמת אותו בוואקום. זו לא המציאות.

כשאני מעשן אני מזיק לריאות, אבל אני גם נהנה מהניקוטין.

כשאני שותה הכבד שלי סובל, אבל אני נהנה מהשפעות האלכוהול.

בהמון דברים יש נזק שאתה גורם לעצמך, ואתה אולי לא יודע. למה לאכול ביצים וחמאה? אתה פוגע בעצמך, רמת הכולסטרול שלך מרקיעה שחקים. על טרשת עורקים שמעת? מרוב כולסטרול שמצטבר בעורקים שלך, הם נהים צרים יותר, לחץ הדם שלך גובר, והסיכוי להתקף לב גם. לצחצח שיניים מוריד את האמייל מהשיניים, וזה לא טוב. טיפות אף פוגעות בריריות האף. בשר מכביד על מערכת העיכול. משכחי כאבים ממכרים. מוסיקה במועדונים פוגעת בעור התוף. את הרשימה הזאת אפשר להמשיך עד לאלף הבא, וזה לא באמת ישנה משהו בהרגלי החיים של אנשים. למה? כי בכל דבר יש טוב ורע, יש נזק ויש רווח. רק שאנחנו לא בדיוק מקדישים לזה מחשבה, וברוב המקרים גם לא צריך להקדיש.

כוונת המעשן היא להנות, לא להזיק לעצמו. אבל הדברים באים יד ביד. בדיוק כמו שהכוונה שלי כשאני הולך למועדון היא להנות, לא לפגוע בעור התוף.

פורסם

אני עם המכופף ב 100%.

חסר להם שהם מעבירים איזה חוק שעושה את הנרגילה ללא חוקית, אני יצטרך לצבור לימים קשים... :(

פורסם

יש אנשים שנהנים יותר ויש אנשים שנהנים פחות, אלה שנהנים יותר מוכנים "לוותר" קצת על הבריאות לטובת ההנאה, אלה שפחות נהנים לא מוכנים.

אני לא מעשן\יעשן\, אבל כן עישנתי (פעם ראשונה היתה בכיתה ה' עם המורה...........בניסוי במדעים :D).

THE HUNTER מה שלא הורג אותך לא בהכרח מחשל אותך :P

אף אחד לא אמר שהנרגילה הורגת, אבל היא כן פוגעת.

פורסם

יש לי טענה פשוטה:

מה ההגיון בגרימת נזק מכוונת לעצמך?

אם כך, למה אתה בוהה במסך המחשב? הרי יש שטוענים שהוא הורס את העיניים (כנ"ל טלוויזיה)

ומדבר בסלולרי (המון קרינה)

ושותה קולה...

ולא חסר...

תהנו מהחיים, זה לא משנה אם תהנו ותחיו 10 שנים פחות מאשר לא תהנו ותחיו 10 יותר...

פורסם

תהנו מהחיים, זה לא משנה אם תהנו ותחיו 10 שנים פחות מאשר לא תהנו ותחיו 10 יותר...

מממ...ממש שואה, לא לשתות ולא לעשן...מי שלא עושה את זה לא יכל להנות מהחים ??? כדאי שתמצא תחביבים כי החים שלך די רקניים, אם זה המצב.

פורסם

לשתות ולעשן ולאכול דברים שמנים זה חלק מהנאות החיים זה לא דבר שאנחנו עושים כל הזמן בשביל הכיף

פורסם

מממ...ממש שואה, לא לשתות ולא לעשן...מי שלא עושה את זה לא יכל להנות מהחים ??? כדאי שתמצא תחביבים כי החים שלך די רקניים, אם זה המצב.

מה הקשר?

שתיה ועישון זה עוד חלק מהנה בחיים, ואני מוצא את זה עוזר מאוד במצבים מהנים ומעלה אותם יותר.

פורסם

יאללה

איזה דיון, מי שרוצה שיעשן מי שלא, שלא...

ד"א, אני מעשן, ונהנה מזה...

פורסם

שתיה ועישון זה עוד חלק מהנה בחיים

מילים כדורבנות

פורסם

כל אחד חי איך שבא לו. אתם טוחנים מים.

פורסם

אני דווקא מעשן וסובל מזה, סובל מהבזבוז הכספי, מה לעשות המשכורת לא מספיקה בשביל להוציא "סתם" כל שבוע 14-17 שקלים, סובל גם מהפגיעה הפיזית שההרגשה כאשר אתה לא מעשן היא הרבה יותר טובה והרצון לסיגריה לפעמים יכול להביא אותך למצבים של עצבנות מיותרת, סובל מהריח...השלב של ה "להינות מהסיגריה" די עבר לי ועכשיו נשאר לי רק הרע, וההרגל הזה ממש מגעיל ואני משכנע אנשים לא לעשן כל הזמן...אני עצמי מפסיק לתקופות של שבועיים עד חודש ופעם אפילו החזקתי חצי שנה שלמה! אבל עדיין תמיד אני חוזר לצרוך באופן קבוע לפחות חפיסה אחת לשבוע :( וזה הרגל שאני כבר מת להפטר ממנו, ואני באמת נהנה מהחיים בלי לשתות (לפחות עם משהו הפסקתי)

אבל עם לעשן פחות (הייתי מעשן קופסא ביום, עכשיו זה קופסא לשבוע)...אין טעם לפגוע בעצמך יותר מדי כשיש לך את ההזדמנות, לכל מי שמנסה להפסיק, כל הכבוד, חזק ואמץ! ולמי שלא מנסה, חבל.

פורסם

LEV0 אני מאחל לך הצלחה, יפה שאתה מנסה להפחית\להפסיק לעשן ולא מוותר.

:cool2::nono:

:smiley1:

פורסם

הנה הודלקה הסיגריה ה 8 שלי היום עוד איזה 10 טו גו היום... אני נהנה מכל סיגריה וזה ממש עוזר לי בעבודה, זה ממריץ וזה כיף, אני מעשן כבר הרבה זמן וגם לי היו תקופות שלא נהנתי מהסיגריה אבל זה עובר...

ברור שלפעמים מבחינה תקציבית זה מציק אבל תקחו את זה כעוד בילוי שלכם כמו שאתם יוצאים לפאב או משהו ומבזבזים כסף זה אותו הדבר זה גם מעיק מבחינה כספית ופעם הבאה שתרצו לקנות חומרה חדשה למחשב או שתקנו משהו זול יותר או שתחכו יותר זמן עד שתחסכו מספיק ;)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים