עבור לתוכן

דיונים בכנסת על נזקי הנרגילה

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נרגילה...זה כל כך ערבי.

נסיתי פעם, לדעתי זה בזבוז של זמן וזה מסריח תחדר בטרוף.

חשוב לדעת לכל מי שאומר שזה לא מזיק:

" סבב אחד של עישון נרגילה שווה לעישון ארבע סיגריות לפחות, וכמו כן, עישון הנרגילה מהווה פתח לעישון סיגריות ".

פורסם

זה כאלו שטויות מה שאתה כותב .......אני מעשן נרגילה ולא מעשן סיגריות , ואתה לא יכול להשוות בין נרגילה לסיגרייה זה שני דברים שונים , נרגילה יותר כייף לעשן , היא לא מסריחה , היא מגבשת ..........!!!!.

אין שום דבר רע בלעשן נרגילה פעם ב.......יום ;)

פורסם

תשמע

אני לא יודע עד כמה נכון מה שאתה אומר

יכול להיות אין לצזה נזק בטווח הקצר

בכל זאת עשו מחקרים לא?

אני בכל אופן לא מעשן/עישנתי/יעשן שום דבר כל עוד זה תלוי בי..

:)

פורסם

יש לזה נזק בטווח קצר וגם בטווח ארוך

סך הכל אתה מכניס עשן לריאות שלך - זה פוגע בהן.

פורסם

בוודאי, הנרגילה תהרוג אותך בעולם שלנו, אהה, הכל ברור.

פורסם

הלוואי שיחנק מי שמעשן לידי

פורסם

הנרגילה לא תהרוג אותך, הסרטן שתקבל יהרוג אותך.

גמד, בגמילה מסיגריות.

פורסם

בוודאי, הנרגילה תהרוג אותך בעולם שלנו, אהה, הכל ברור.

נו מה אתה אדיוט? לא... אז אל תתנהג כמו אחד

נרגילה פוגעת בגוף כמו כל שאיפת עשן... אתה יכול לקבל את זה או להתעלם מזה - לא ממש אכפת לי...

פורסם

אני מבקש לא לפגוע במשתמשים אחרים ע"י העלבתם באופן אישי.

לא זו המטרה של הדיון.

פורסם

גמד, בגמילה מסיגריות

גבר.

פורסם

נו מה אתה אדיוט? לא... אז אל תתנהג כמו אחד

נרגילה פוגעת בגוף כמו כל שאיפת עשן... אתה יכול לקבל את זה או להתעלם מזה - לא ממש אכפת לי...

אידיוט תקרא לאבא ש'ך.

גם זה שאתה חיי סתם בעיר גדולה פוגע בך בכל נשימה. מה איכפת לך לנשום עוד קצת עשן אבל להנות ממנו?

אגב גמד, גם אני.

בהצלחה.

פורסם

מסתבר שהעולם החליט להילחם בעישון, וכל האמצעים כשרים. זה מתחיל מדברים נוראיים כמו תמונות של חולי סרטן על קופסאות סיגריות (ברזיל), זה ממשיך במסעי הסברה שקריים. ההנחה היא שאם זה לא בריא, זה בסדר להציג את זה בצורה הכי רעה שיש.

עיקר הנזק בסיגריות מגיע מהעטרן, ה"זפת", שנדבק לשיערות שבריאות וצובע את השיניים ואת הפילטר. הניקוטין, בניגוד למה שרבים נוטים לחשוב, הוא חומר ממכר אבל זה לא מה שיגרום לסרטן ריאות. הניקוטין מופק בעלי הטבק ומשמש להגנה, כשחרקים אוכלים מהעלה הניקוטין הורג אותם. אבל השפעת הניקוטין על גוף האדם במינונים נמוכים היא השפעה מהנה, תחושה של רוגע פיסי ונפשי.

בטבק באופן טבעי אין עטרן. זה חומר שמוסיפים לסיגריות בכדי שהסיגריה תבער מקצה לקצה בלי לכבות. טבק של נרגילה, וטבק של מקטרות, הוא טבק ללא עטרן. אין צורך באף אחד מהכלים האלה בעטרן (בנרגילה - יש גחל ששורף את הטבק כל הזמן. במקטרת - ראש המקטרת וצורת העישון שומרים על המקטרת דולקת במשך זמן רב). מהבחינה הזאת, עישון נרגילה ומקטרת הרבה יותר נקי מעישון סיגריות.

לעשן זה לא בריא.

זה מזיק, ולא משנה מה מעשנים ואיך. הריאות שלנו נועדו לטפל בחמצן, לא בעשן. ובטבק יש חומרים מזיקים, בלי קשר לעטרן.

אבל זו לא סיבה להפסיק לחשוב, ולהציג את העישון בתור כליל הרוע.

פורסם

אני מבקש לא לפגוע במשתמשים אחרים ע"י העלבתם באופן אישי.

לא זו המטרה של הדיון.

חבל שאני צריך לצטט את עצמי.

פורסם

Spoonbender - תודה, למדתי כמה דברים שלא ידעתי, בכל אופן אני מעשן ולא מתכנן להפסיק בקרוב, זה כיף לי וזה עוזר לי בעבודה, ואני לא חושב על העתיד אני תמיד אומר ש"צריך לחיות את העכשיו".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים