פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים אהלןעידכנתי בימים האחרונים את המחשב שלי. רוב הפריטים רכשתי מחדש i3-2120 + מאוור של זלמןgigabye b75-d3v4g זיכרוןספק (ישן ) fsp400WHD (ישן) מקסטור תומך ב-SATAעדכנתי מערכת הפעלה חדשה. עוד לא התקנתי משחקים. אני רק בשלבי התקנת תוכנות. משום מה המחשב עושה ריסטרט מדי פעם. חשבתי שזו בעיית חימום אבל שמתי משחה תרמית חדשה( arctic mx2)יש פעמים שלאחר שהמחשב קופץ, הור קופץ עוד פעם במהלך עליית הווינדוס מה שגורם לי לחשוב שוב שזו בעיית חימום.מצד שני כשאני נכנס לביוס מיד לאחר הקפיצה, הטמפ לא עוברת את 35 מעלות..הצעות???
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים יש דיווח על תקלה במערכת ההפעלה ביומן אירועים?ייתכן כי גם הזיכרון תקלתי (ממליץ להריץ MEM TEST)
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים מחבר תודה על התגובהבייומן ארועים לא מצאית דבר שקשור לחומרה או שמודיה על כשל כלשהו.עשיתי אבחון לזכרון. עקבת עד אחרי ה50% ואז קפצתי לכמה דקות מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהמחשב מבצע startup repair...לאחר הרבה דקות... הוא לא הצליח להתגבר על התקלה. נראה לי שאני צריך להתקין שוב וינדוס. באסה.בכל מקרה, עדין יש לי את בעיית הקפיצות וכעת לא ברור לי אם זה זכרון או חום מעבדשאלה שאולי קשורה- על הזכרון שקניתי היו מדבקות גדולות (אחת מכל צד) לכל האורך יכול להיות שהרסתי משהו כשהוצאתי אותן?
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים לדעתי יש תקלה בזיכרוןואני חושב אין בעיה להוריד את המדבקות שהיו אבל יתכן ופגעת באחריות כאשר הורדת אותן
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים מחבר טובהשגתי לוח +מעבד+זכרון חדשים שלא עשו בעיות והתחלתי לבדוקזכרון תקין (היה הכי קל להחליף)מעבד תקין כנראה שהבעיה בכלל בלוח אם. נדבר עם החברה ונראה מה יגידו..
פורסם 2013 במרץ 112 שנים דבר שאני לא מבין קניתה פלטפורמה חדשה בלי ספק חדש הרבה ממעיתים בספק מה שמאריך את חיי המחשב,הספקים היום זולים ואיכותיים אין שום סיבה לא לרכוש ספק חדש ששומר על היציבות של המערכת.
פורסם 2013 במרץ 112 שנים קורה לי בדיוק אותו דבר. לקחתי אותו לבדיקה במקום שקניתי ממנו ואחרי שהם סקרו את כל המערכות המסקנה הייתהשמשהו מקצר. זאת אומרת אחד מהUSB-ים שמחוברים למחשב או הכבל חשמל. זו לא בהכרח הבעיה שלך, אבל זו יכולה להיות אופציה...
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר עדכוןחשבתי שהכל הסתדר, עשיתי בדיקת מאמץ למשך שעה ובכל היה תקין.עכשי פתאום שוב עשה שוב ריסט.כנראה באמת משהו מקצר. זה באמת מתחיל לעצבן.אעדכן כשאמצא מה זה. נראה שזה אכן בא מהפנל הקדמי (usb או כל הסוויטצים)
פורסם 2013 במרץ 112 שנים מחבר כבראה נפגע ראשון במערכה. לאחר קפיצה, המחשב לא עולה. עכשיו צריך למצוא ספק חלופי
פורסם 2013 במרץ 112 שנים גם אני מיתנסה בבעיות דומות, הניחוש לי הוא ההרד דיסק שלקראת סופו וגורם לשגיעות עם מסך כחול וריסט.ובנוסף תחליף ספק אם אכן יש אפשרות.
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מחבר טוב . מתברר שהספק לא מת והמחשב חזר לעבוד אחרי שפירקתי והחזרתי כמעט הכל (ובדרך הזזתי את כל הכבלים של שבמארז)כנראה באמת יש קצר כלשהו במארז. אני הולך להעביר את כל המחשב למארז אחר. צריך לבודד את התקלה המעצבנת הזאת.לא נראה לי שקשור להארד דיסק שכן המחשב לא הסכים להידלק גם כאשר הכונן לא היה מחובר..אעדכן בהמשך
פורסם 2013 במרץ 212 שנים מה הבעיה בלבדוק עם ספק אחר או לפחות לבדוק מתחים באמצעות תוכנה מיועדת במידה ולא כנראה שהבעיה היא בלוח,מה שמתאים לבעיה שלך פעם עובד ולאחר "פריקת חשמל" או לאחר אי פעילות חוזר לעבוד נתקלתי בעבר בקצר במחשב המחשב נדלק ומתכבהבלופ כנראה שזאת לא הבעיה שלך.
פורסם 2013 במרץ 612 שנים מחבר באופן די סופי הבעיה בספק (בעיית מגעים). גיליתי כי כאשר אני מזיז מעט את הצמה הראשית המחשב קופץ (למרות שהיא מחוברת היטב ללוח).כעת בשלבי בידוד בעית המגע. לטעמי פתיר. נחיה ונראהאדווח בגמר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.