עבור לתוכן

מחשב חדש עושיה ריסטים

Featured Replies

פורסם

אהלן

עידכנתי בימים האחרונים את המחשב שלי. רוב הפריטים רכשתי מחדש

i3-2120 + מאוור של זלמן

gigabye b75-d3v

4g זיכרון

ספק (ישן ) fsp400W

HD (ישן) מקסטור תומך ב-SATA

עדכנתי מערכת הפעלה חדשה. עוד לא התקנתי משחקים. אני רק בשלבי התקנת תוכנות.

משום מה המחשב עושה ריסטרט מדי פעם. חשבתי שזו בעיית חימום אבל שמתי משחה תרמית חדשה( arctic mx2)

יש פעמים שלאחר שהמחשב קופץ, הור קופץ עוד פעם במהלך עליית הווינדוס מה שגורם לי לחשוב שוב שזו בעיית חימום.

מצד שני כשאני נכנס לביוס מיד לאחר הקפיצה, הטמפ לא עוברת את 35 מעלות..

הצעות???

פורסם

יש דיווח על תקלה במערכת ההפעלה ביומן אירועים?

ייתכן כי גם הזיכרון תקלתי (ממליץ להריץ MEM TEST)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

בייומן ארועים לא מצאית דבר שקשור לחומרה או שמודיה על כשל כלשהו.

עשיתי אבחון לזכרון. עקבת עד אחרי ה50% ואז קפצתי לכמה דקות מהחדר. כשחזרתי ראיתי שהמחשב מבצע startup repair...

לאחר הרבה דקות... הוא לא הצליח להתגבר על התקלה. נראה לי שאני צריך להתקין שוב וינדוס. באסה.

בכל מקרה, עדין יש לי את בעיית הקפיצות וכעת לא ברור לי אם זה זכרון או חום מעבד

שאלה שאולי קשורה- על הזכרון שקניתי היו מדבקות גדולות (אחת מכל צד) לכל האורך יכול להיות שהרסתי משהו כשהוצאתי אותן?

פורסם

לדעתי יש תקלה בזיכרון

ואני חושב אין בעיה להוריד את המדבקות שהיו אבל יתכן ופגעת באחריות כאשר הורדת אותן

פורסם
  • מחבר

טוב

השגתי לוח +מעבד+זכרון חדשים שלא עשו בעיות והתחלתי לבדוק

זכרון תקין (היה הכי קל להחליף)

מעבד תקין

כנראה שהבעיה בכלל בלוח אם. נדבר עם החברה ונראה מה יגידו..

פורסם

אחלה, תעדכן :xyxthumbs:

פורסם

דבר שאני לא מבין קניתה פלטפורמה חדשה בלי ספק חדש הרבה ממעיתים בספק מה שמאריך את חיי המחשב,

הספקים היום זולים ואיכותיים אין שום סיבה לא לרכוש ספק חדש ששומר על היציבות של המערכת.

פורסם

קורה לי בדיוק אותו דבר. לקחתי אותו לבדיקה במקום שקניתי ממנו ואחרי שהם סקרו את כל המערכות המסקנה הייתה

שמשהו מקצר. זאת אומרת אחד מהUSB-ים שמחוברים למחשב או הכבל חשמל. זו לא בהכרח הבעיה שלך, אבל זו יכולה להיות אופציה...

פורסם
  • מחבר

עדכון

חשבתי שהכל הסתדר, עשיתי בדיקת מאמץ למשך שעה ובכל היה תקין.

עכשי פתאום שוב עשה שוב ריסט.

כנראה באמת משהו מקצר. זה באמת מתחיל לעצבן.

אעדכן כשאמצא מה זה. נראה שזה אכן בא מהפנל הקדמי (usb או כל הסוויטצים)

פורסם
  • מחבר

כבראה נפגע ראשון במערכה. לאחר קפיצה, המחשב לא עולה. עכשיו צריך למצוא ספק חלופי :kopfpatsch:

פורסם

גם אני מיתנסה בבעיות דומות, הניחוש לי הוא ההרד דיסק שלקראת סופו וגורם לשגיעות עם מסך כחול וריסט.

ובנוסף תחליף ספק אם אכן יש אפשרות.

פורסם
  • מחבר

טוב . מתברר שהספק לא מת והמחשב חזר לעבוד אחרי שפירקתי והחזרתי כמעט הכל (ובדרך הזזתי את כל הכבלים של שבמארז)

כנראה באמת יש קצר כלשהו במארז. אני הולך להעביר את כל המחשב למארז אחר. צריך לבודד את התקלה המעצבנת הזאת.

לא נראה לי שקשור להארד דיסק שכן המחשב לא הסכים להידלק גם כאשר הכונן לא היה מחובר..

אעדכן בהמשך

פורסם

מה הבעיה בלבדוק עם ספק אחר או לפחות לבדוק מתחים באמצעות תוכנה מיועדת במידה ולא כנראה שהבעיה היא בלוח,

מה שמתאים לבעיה שלך פעם עובד ולאחר "פריקת חשמל" או לאחר אי פעילות חוזר לעבוד נתקלתי בעבר בקצר במחשב המחשב נדלק ומתכבה

בלופ כנראה שזאת לא הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

באופן די סופי הבעיה בספק (בעיית מגעים).

גיליתי כי כאשר אני מזיז מעט את הצמה הראשית המחשב קופץ (למרות שהיא מחוברת היטב ללוח).

כעת בשלבי בידוד בעית המגע. לטעמי פתיר. נחיה ונראה

אדווח בגמר

פורסם

תדרוש שיחליפו לך את הספק.ספק גרועה יכול להרוס לך את כול המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים