פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים נראה טוב, עשית בדיקת מאמץ?נראה לי שזה מאוד מיותר, מכיוון שעם TURBO אתה מגיע ל-3.2GHz, לכן הייתי מכוון יותר לאזור ה-3.7 ומעלה...
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים בתדר המקורי עם טורבו אתה מגיע ל-3.2GHz, לכן המצב הנוכחי לא יותר מידי יעיל עבורך.בדיקה מאמץ אפשר לעשות עם OCCT למשך כשעה.אני הייתי מוותר על זה אם אין לך כוונה להגיע ליותר מ-3.5GHz.
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים מחבר באיזה מסך אני מבטל את הטורבווהאם אפשר להריץ את התוכנה וגם להשתמש במחשב?
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים אם אני זוכר נכון, אז תמונה שלישית אפשרות שלישית (אפשרויות ליבה מתקדמות). אפשר, אבל תן לתוכנה לרוץ לבד, יש סיכוי שהוא (המחשב) יקרוס...
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים כל המתחים תשים על Normal ולא על AUTO load line calibaration חייב להיות על enabled באשרויות מעבד מתקדמות תבטל את הturbo boost (חובה) תנעל מכפלת מעבד על 20. אם אתה רוצה יציבות וביצועים קרובים מאוד ל2500K אל תנסה עוד , זה מיותר כפי שזה נראה כרגע אתה ב2.8 ולא ב3.33 כמו שאתה אמור להיות.
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים לבטל ? למה לבטל ? כל העניין בLLC זה יצוב המתח בזמן מאמץ. כמו כן אני מציע לך לקורא ולעיין בתרדים רלוונטים בפורום לפני הכל, שכל רוב השאלות שלך נובעות מידע בסיסי שחבל ושרצוי מאוד תשרכוש לפני שתתעסק עם OC ותחכה לתושבות של אחרים שכבר נענו מספר רב של פעמים.
פורסם 2013 בפברואר 2812 שנים מחבר כן היה טוב אם היה לי זמן לזה :\ אני אשב לקרוא על זה בשבת מקווה שיהיה לי חצי שעה - שעה לקרוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.