עבור לתוכן

אני מעוניין לרכוש מחשב עם OC למטרת מחקר

Featured Replies

פורסם

אודה למי שמספק שירות זה ליצור קשר

תודה!

פורסם

השאלה לא מובנת, אתה צריך מחשב חזק למטרות מחקר אוקי, מה התקציב ? למה מחייב שיהיה OC ?

המטרה היא מינימום השקעה ומקסימום ביצועים ? אם כן אז OC אפשרי אבל ההשקעה תלך לקירור גם ?

קצר יותר פרטים תעזור לנו לעזור לך :)

פורסם
  • מחבר

אני זקוק לCPU ן זיכרון עוצמתיים ככל האפשר

גם קירור

תקציב עד 25K

פורסם

מחקר של מה?

פירוט יעזור.

פורסם
  • מחבר

חוקר הדמיות של סיסמולוגיה

מבצע הרבה סימולציות עם הרבה מאוד נתוני טקסט

המערכת שיש לי טוחנת את הCPU לגמרי בעוד הIO נישאר די ריק...

פורסם

לא עדיף לפצל את העבודה על יותר מעבדים? זה אפשרי בכלי הסימולציה שלך?

פורסם
  • מחבר

אפשרי והוא מנצל ב100% את כל הליבות שיש. יהיו יותר הוא ינצל אותם גם כן

פורסם

מסוגל לנצל כוח גרפי (כאילו CUDA, מעבדים גרפיים חזקים בעשרות מונים ממעבדים רגילים למטרות מסוימות)?

אם הייתה אפשרות לנצל את כוח המחשבים של חברי הפורום (בהסכמה כמובן) דרך תוכנה לטובת המחקר וכל משתתף יקבל סכום סמלי \ לא סמלי (תלוי בכמות המתנדבים) הרי לחברי הפורום שלנו יש מחשבים עוצמתיים למדי, שביחד יכולים לגייס כוח עיבוד עצום.

פורסם
  • מחבר

CUDA דורש כתיבה של הכל בשפה ייעודית ולא בטוח שזה מתאים. אין לי זמן/משאבים לבזבז על ניסוי כזה ואין פה הרבה מומחים בCUDA

פורסם

אתה יכול לרכז את כל הדרישות שלך במקום אחד, קשה לעקוב...

פורסם

אתה יכול לקנות לוח אסוס עם שתי תושבות 2011 ב-580$ (Z9PED8-WS), שני זיאונים "זולים" משושי ליבות ב-450$ (E5 2620) האחד או 1500$ (E5 2660) האחד אם מעוניין במתומני ליבות. ו-8 סטיקים של זיכרון (ECC, לא ECC) של-8GB שיעלו 70$ האחד או אפילו סטיקים של 4GB אם אין צורך בהמון זיכרון (32 לעומת 64, גיגה)

חבל שאין אפשרות לנצל CUDA או כוח גרפי דומה, שכן מדובר בפתרון יעיל יותר וזול יותר.

פורסם

פתרונות נוספים (קצת ברמת ניפנופי הידיים, צריך יותר פרטים על הכלים שלך):

OC יתן לך במקרה הטוב תועלת של ~40% (אם תצליח לדוגמא להעלות את המהירות מאיזור ה 3 ג"ה לאיזור ה4ג"ה, בתוספת בונוס)

שימוש בקומפיילר של אינטל ייתן גם תועלת באיזור ה 25%:

http://willus.com/ccomp_benchmark2.shtml?p18

למטלב יש תמיכה בקודה:

http://www.mathworks.com/discovery/matlab-gpu.html

שימוש בקודה יכול לשפר מאוד את הביצועים - יש לך מקבילות של כמה מאות ליבות שתומכות בעיבודי מטריצות. יכול להיות שכדאי להשקיע כמה ימים בהמרה של ה bottlenecks. אם התקציב הוא 25k, יכול להיות שאפשר לשכור קבלן חיצוני לצורך העבודה הזו.

פורסם

למה שלא תשתמשו בשירותי AMAZON במחשב העל שלהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים