עבור לתוכן

** הסכם סיטונאי בין אקספון (018) לבזק

Featured Replies

פורסם

יום עשיר בהודעות מעניינות יש לנו היום.

על פי אמיתיו זיו מ-THE MARKER, אקספון (018) הגיע להסכם סיטונאי ראשון מסוגו עם בזק. על פי ההסכם, תרכוש אקספון מבזק תשתית ותספק עליה שירותי טלפון ואינטרנט.

האחריות למחיר לשירות תהיה בלעדית לאקספון והלקוח יהיה קשור רק אל החברה הזו.

אם המחיר שאקספון תציע יהיה אטרקטיבי והשירות יהיה נאות, יתכן שיש כאן תחילתה של מהפיכה.

http://technation.themarker.com/1.1938989

פורסם

מעולה! עוד שלושה חודשים ה50מגה(ב70שח) יעלו ל130 שח.. אחלה תזמון.

פורסם

הללויה! הגיעו ימות המשיח! :yelclap:

אני לקוח של שתי החברות, מ-018 אני מרוצה מכל הבחינות, וגם מהתשתית של בזק - אבל המחירים של בזק שערורייתיים, מה גם שהם תחמנים לא קטנים.

מקווה מאוד שזה יצא לפועל כמה שיותר מהר!

פורסם

לקוח 018 ובזק. מעניין מה יוליד ההסכם, אולי אהיה לקוח 018 בלבד וגם ייחתכו לי עלויות :)

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק מתפרש כאן כהסכם סיטונאי? זה בדיוק כמו חבילות באנדל שקיימות כבר שנים בשוק!

אתה משלם דרך חברה אחת לתשתית וספק, זהו. מה חדש פה?

פורסם

החדש הוא שבבנדל אתה אומנם משלם לאחד מהם לשנה, אבל הוא מעביר את החלק של התשתית.

ובמקרה של תקלות אתה צריך לברר מול שתי חברות.

כאן מראש 018 חוכרים כמות של קווים, וכל התקלות והבעיות הן מולם.

אין לך שום צורך להתעסק מול חברה אחרת.

פורסם

גם פה 018 משלמים לבזק את החלק של התשתית ומקבלים הנחה כלשהיא,

כנראה ההבדל הוא בתמיכה הטכנית שמתבצעת מול חברה אחת בלבד, ככה אולי לפחות תיפתר הבעיה של זריקת האשמות או שאולי ימציאו דרך חדשה למרוח את הלקוח בתקלות שונות..

פורסם

מעולה. :xyxthumbs:

פורסם

במצב היום

כן 018 משלמים לבזק ובטוח שבהנחה.

אבל בקניה סיטונאית לא מדובר רק על ההנחה.

018 קונים X קווים, בלי קשר למספר הקווים שהם מוכרים.

אם אתה לדוגמא סוגר את המנוי, הם ממשיכים לשלם לבזק על הכמות שהם קנו.

זה מה שנקרא סיטונאי.

כל הקשר בינך לבין בזק נעלם, הכל עובר דרך 018.

פרט אולי לטכנאים שישלחו טכנאים של בזק להתקנה (כמו שהיום יש מקרים שמתקינים הוט אבל הטכנאי שמגיע הוא עובד בזק)

פורסם

פרט אולי לטכנאים שישלחו טכנאים של בזק להתקנה (כמו שהיום יש מקרים שמתקינים הוט אבל הטכנאי שמגיע הוא עובד בזק)

טכנאי של בזק להתקנת הוט? באיזה מצב דבר כזה קורה?

פורסם

לדוגמא אצלי בעסק.

שכונת מגדל באשקלון, כל התשתיות ישנות (ענתיקות)

הוט לא פרסו כאן תשתית, הם רוכבים על התשתית של בזק.

אז כשבאו להתקין הוט.

קודם הגיע טכנאי של בזק. הוריד כבל מהעמוד של בזק. עד המבנה, והשאיר עוד 10 מטר אורךמגולגל באוויר.

אחרי זה בא טכנאי הוט. וכל מה שהוא עשה זה למשוך את הכבל שהטכנאי בזק השאיר פנימה עד הנקודה ולשים את השקע בקצה.

הסיבה היא שהעמודים הם של בזק. והם לא מרשים להוט לגעת בעמודים. אז בזק מתקינים את הכבלים של הוט על העמודים. ומחכירים אותם להוט.

כדי שהוט תבנה תשתית משל עצמה. היא צריכה לחפור ולשים תת קרקעי. וכנראה לא משתלם לה בשלב הזה לשים תת קרקעי בשכונות ישנות.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין להוט שום תוכנית לשנות את המצב הזה, בכל האיזורים הישנים בארץ הם פשוט משתמשים בתשתית של בזק. בדרך כלל באיזורים האלה התוצאה גם נוראית ועדיף להיות בבזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים