פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים כזכור, בתום סאגת מכרז התדרים ובכדי לקבל את רישיון ההפעלה שלהן, הפקידו גולן טלקום ו-HOT מובייל ערבויות של מאות מיליוני שקלים.היום בבוקר פירסם משרד התקשורת את המדדים המדוייקים לשחרור הערבויות ומסתבר שהן יקבלו את הכסף הרבה יותר מוקדם מהצפוי.כל הפרטים והשאלות הנובעות מכך כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3498
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים רק חבל ש HOT עוקפת את גולן בצורה כזאת. זה רק מראה שבארץ דואגים לכיס ולא לעיקרון.
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים בתור אחד שלא סובל את החברות הוותיקות במשק , זה נחמד לקבל חברה חדשה כמו גולן טלקום, אבל hot mobile היא זאב בגוף של כבש והיא תעלה את המחירים בשנייה הראשונה שזה יתאפשר לה.
פורסם 2013 בפברואר 2712 שנים כבר עכשיו להבנתי הוט מובייל ביטלו את האפשרות לשלם 10 אגורות פר יחידה ואין מסלוליי אנלימיטד של 89 ו-99 למדברים עם חו"ל ויש רק 9 שקל שכולל 60 דקות, 60 אסמאסים, 60 מגה גלישה ובאנלימיטד יש רק 99. ככה שזה כבר מתרחש.בכל אופן, במצב של השוק היום, אני לא רואה סיבה למה לא לנדוד לחצי שנה ולרכב על מבצעיי המצטרפים החדשים ולשלם 50 שקל בערך לחודש במקום 99 ש"ח. אני עדיין מתלבט אם לעבור לגולן או 012 (אני גם ככה לאחר בדיקה מגרד את הג'יגה וקצת גלישה, ככה שזה לא באמת משנה לי). הלבטים הם גולן בגלל איפה שאני נמצא לרוב והקליטה שם הכי טובה או 012 בגלל האינטרנט המהיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.