פורסם 2004 בפברואר 221 שנים אפשרי ב SATAלדעתי צריך קודם לבטל את הדיסק בdevice managerלאחר מכן אפשר להסיר ולחבר חדשחלונות תזהה אוטומטית את הדיסקככה בערך
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים כל דיסק חיצוני במארז FireWire או USB2.לחילופין, יכול להיות דיסק פנימי בעל ממשק SCSI או SATA (זהירות, לא בכל בקרי ה SATA הקיימים היום ה HotSwap ממומש היטב, אם בכלל)
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר לאלא אני מתכוון להתקן שידוע בזהכי קראתי כתבה אני חושב שבאתר הזהשיש התקן X-ATA כלשהו, אם זה היה S-ATA אני לא ממש זוכרתודה בכל אופן =]
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים כל HD S-ATA ,רק חשוב שהחיבור לספק כח לא יהיה חיבור חשמלי רגיל (מולקס) אלא דרך מתאם בין הספק כח לבין חיבור חשמלי מיוחד שיש בכל HD S-ATA
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר כןןןןןן התכוונתי ל PATA תודה ארמגדוןאמירם זה ברור שאי אפשר לנתק את הדיסק שיושבת עליו המערכת =]יש להשיג בארץ בקרים\הרדיסקים של PATA ומה בעצם ההיתרון של החיבור הזה?
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים PATA זה ההתקן שיש היום בכל מחשב לחיבור הרדיסקים, זה החיבור עם ה-40 פינים והצמה של ה-40/80 גידים.אתה יודע ATA133/100/66/33 וכו...
פורסם 2004 בפברואר 421 שנים מחבר פייי ניפצת לי תאשליהאז בעצם באיזה הרדיסקים ובאיזה מצב ניתן לנתק ולחבר הרדיסק ATA100\133 כמו שציינתי בהודעה הראשונה ?כמובן שאני מבין שההרדיסק צריך להיות במצב "מנוחה" ולא לעבוד בזמן הניתוקאבל במה עוד זה קשור, בהרדיסק? בלוח אם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.