עבור לתוכן

בעיה עם בזק בינ"ל - מדביקים לי שירותים שאני לא צריך.

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מאוד מבסוט מהם מבחינת גלישה,אחלה שירות ואחלה אינטרנט.

עכשיו לבעיה -

כבר שנה + שאני משלם על האנטרנט (10 מגה) 41 שקל, בחשבונית רשום אפילו את הפירוט 30 שקל החבילה,ועוד 11 שקל שירותים כמו תמיכה ועוד משהו שאני לא זוכר אפילו..מיותר לגמרי. באותה שיחה שסגרתי איתם על המחיר הזה אמרו לי שאני ישלם 41 שקל ואקבל 2 שירותים בחינם.

עכשיו התקשרתי כדי לשפר עמדות,ניסיתי להפטר מהשירותים המיותרים האלה,וכשכולם מצליחים להוציא 100 מגה ב30 שקל אני עדיין תקוע עם ה41. עכשיו סגרתי על 15 מגה 42 שקל.

אמרתי לו שאני מודע לכך שאני משלם על שירותים שאני לא צריך,וביקשתי שהוא יסיר אותם,אך הוא אמר שהוא לא יכול וזה "מובנה" בחבילה..הוא הוסיף ואמר שאין לו מחיר יותר טוב לעשות לי..

מה אני עושה? איך כולם סוגרים על 30 בלי השירותים האלה? למה רק אצלי זה "מובנה" ?

פורסם

תתחיל לעשות סקר שוק ותשקול לעבור...

פורסם
  • מחבר

אני באמת שוקל את זה עכשיו,אם זה היה 30 שקל אז זה מחיר הוגן בשביל POWER NGN ושירות טוב. אבל אין טעם לשלם יותר מפי 2 על ספק..כמה איכותי שהוא לא יהיה..

פורסם

תגידו תודה שאתם לא משלמים על 6 עותקי אנטי וירוס של בזק (לא בינלאומי) למרות שבחיים לא שמעתם על שירות האנטי וירוס שלהם!!!.

פורסם

קודם כל יש לך סתירה, אתה אומר שאתה מרוצה אבל בעצם אתה לא מרוצה כי אתה מרוצה משירות אבל לא מרוצה מהמחיר. עכשיו תחליט. או שאתה ישראלי תחמן (וזאת זכותך) שרק רוצה להוציא הכי זול, או שאתה בנאדם נורמלי שאומר אני משלם X עבור שירות Y ואני מרוצה אז אין לי מה להתלונן. מה זה משנה לך אם בזק בינלאומי היו אומרים שהאינטרנט עולה 1 שקל והשירותים 40. אם אתה מרוצה בסכום הסופי ובשירות אז זה מה שחשוב.

עכשיו שנבין שאתה מנסה להוריד 10 שקלים לחודש שזה 120 שקלים בשנה. אוקיי, סכום נחמד אבל השאלה כמה אנרגיה אתה מוכן להשקיע בו. בכל מקרה, השיטה היחידה אם אתה לא מרוצה מהמחיר היא לעבור לספק אחר. קח בחשבון שיכול להיות ששם תהיה מרוצה מהמחיר אבל לא מהשירות אבל זה כבר שיקול שלך.

פורסם

נניח חצי שעה עבודה : טלפון לבזק בינ"ל לדרוש ביטול ה"חבילה" והתקנת גלישה בלבד ב- 30 שח. לא מסכימים? שימור לקוחות או ניתוק.

נניח עוד 30 דקות להתקשרות עם ספקית אחרת במקרה והנ"ל נכשל, ומקבלים כל מהירות ב-30 שח בקלות.

סה"כ 1 שעת עבודה עבור 120 שח. (בחישוב שנתי זה כמו משכורת של 192000 שח).

פורסם

תבקש את השימור לקוחות.

בדיוק קיבלתי מהם הצעה ב30 ש"ח לכל מהירות עד 100 מגה.

הנציגים הרגילים לא "יכולים" לתת לך מחיר כזה, רק המחלקה הזו.

פורסם

הוטנט=20 שקל ל-100 מגה.. מה הסיפור ?

פורסם

היי,

ראשית אנו שמחים שאתה מרוצה מהשירות שלנו.

לגבי המחיר , אשמח לבדוק את הנושא ולראות אם אפשר למצוא עבורך חבילה אטרקטיבית, לצורך כך אנא שלח פרטי יצירת קשר ל online@bezeqint.net.

בברכה,

מירית, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי

קודם כל אני מאוד מבסוט מהם מבחינת גלישה,אחלה שירות ואחלה אינטרנט.

עכשיו לבעיה -

כבר שנה + שאני משלם על האנטרנט (10 מגה) 41 שקל, בחשבונית רשום אפילו את הפירוט 30 שקל החבילה,ועוד 11 שקל שירותים כמו תמיכה ועוד משהו שאני לא זוכר אפילו..מיותר לגמרי. באותה שיחה שסגרתי איתם על המחיר הזה אמרו לי שאני ישלם 41 שקל ואקבל 2 שירותים בחינם.

עכשיו התקשרתי כדי לשפר עמדות,ניסיתי להפטר מהשירותים המיותרים האלה,וכשכולם מצליחים להוציא 100 מגה ב30 שקל אני עדיין תקוע עם ה41. עכשיו סגרתי על 15 מגה 42 שקל.

אמרתי לו שאני מודע לכך שאני משלם על שירותים שאני לא צריך,וביקשתי שהוא יסיר אותם,אך הוא אמר שהוא לא יכול וזה "מובנה" בחבילה..הוא הוסיף ואמר שאין לו מחיר יותר טוב לעשות לי..

מה אני עושה? איך כולם סוגרים על 30 בלי השירותים האלה? למה רק אצלי זה "מובנה" ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל יש לך סתירה, אתה אומר שאתה מרוצה אבל בעצם אתה לא מרוצה כי אתה מרוצה משירות אבל לא מרוצה מהמחיר. עכשיו תחליט. או שאתה ישראלי תחמן (וזאת זכותך) שרק רוצה להוציא הכי זול, או שאתה בנאדם נורמלי שאומר אני משלם X עבור שירות Y ואני מרוצה אז אין לי מה להתלונן. מה זה משנה לך אם בזק בינלאומי היו אומרים שהאינטרנט עולה 1 שקל והשירותים 40. אם אתה מרוצה בסכום הסופי ובשירות אז זה מה שחשוב.

עכשיו שנבין שאתה מנסה להוריד 10 שקלים לחודש שזה 120 שקלים בשנה. אוקיי, סכום נחמד אבל השאלה כמה אנרגיה אתה מוכן להשקיע בו. בכל מקרה, השיטה היחידה אם אתה לא מרוצה מהמחיר היא לעבור לספק אחר. קח בחשבון שיכול להיות ששם תהיה מרוצה מהמחיר אבל לא מהשירות אבל זה כבר שיקול שלך.

מה אתה רוצה תגיד לי?

אמרתי שאני מרוצה מהשירותים שלהם (שירות,ואינטרנט) אבל לא מהמחיר שהוא יותר יקר משאר הספקיות.

תודה לכולם,ברור שדיברתי עם נציג בשימור,אבל אפילו הוא לא נתן לי משהו יותר טוב.

לוטם,אני אשלח תודה.

פורסם

אני אומר שאם אתה לא מרוצה מהמחיר תחליף ספקית. זה הכסף שלך. הגישה של אני אנסה דרך השימור ואלחץ על הנציג וכו', היא פשוט בזבוז זמן בעיניי.

פורסם

שלח את הבזק בינלאומי האלה לעזאזאל, מניסיון שלי הם ינסו תמיד לרמות אותך ולגנוב ממך כסף.

יש הרבה ספקים אחרים במחיר ממש משתלם.

כל האנשים שכתבו לך שלא שווה לדבר איתם על סכומים של 120 שקל בשנה הם או שלא מבינים כלום מהחיים שלהם או שהם עובדים של בזק

בינלאומי.

בזק בינלאומי זאת החברה עם השירות הכי גרוע שיש, אפילו ספקית אינטרנט מעזה תהיה עדיפה עליהם.

פורסם

אני לא עובד של בזק בינלאומי. אני רק אומר שלהתקשר לחברות רק בשביל להוריד אותן במחיר אתה ישראלי ממוצע. לא מתאים לך? תעבור אל תצעק.

פורסם

xRoyal,

הסיבה שאתה לא מצליח לקבל מחיר יותר טוב היא שאתה מפחד לעבור חברה. כשאתה מתקשר ומבקש לקבל מחיר יותר טוב אין להם שום סיבה בעולם לתת לך מחיר אחר מכיוון שהם רואים שאתה מרוצה מהשירות. כנות לא מש עובדת בשיחות עם חברות תקשורת.

הנה העיצה שלי, ואם תקשיב לי אתה תשלם 30 שקלים על 100 מגה במשהו כמו 20 דקות.

תתקשר לבזק, תגיד את המילים הבאות: שלום, אני מעוניין להתנתק". הנציג ישאל למה, תגיד: "כי התחברתי לספקית אחרת ואני לא רוצה אתכם יותר".

נציג: אני יכול להציע לך הצעה בלה בלה בלה? אתה: "לא, אני רק רוצה להתנתק". מכאן אתה תעבור לקשרי לקוחות.

לא משנה לאן זורמת השיחה, פשוט תגיד "אני לא רוצה מכם כלום, אני מעדיף לשלם 20 שקלים בחברה אחרת, אתם פשוט יקרים לי מדיי".

אם תקשיב לי ותחזור על המשפט הזה כמו תוכי אתה תקבל את המחיר שאתה רוצה שנייה לפני ש"יבצעו ניתוק".

ותמיד תזכור, שיש אפשרות אפסית אך ממשית שינתקו אותך. למה זה לא אמור להפחיד אותך? כי להתחבר לספקית אחרת ייקח לך 10 דקות, וכי אם יבינו וישמעו בקול שלך שאתה באמת רוצה להתנתק אתה תקבל את המחיר שאתה רוצה.

ככה בדיוק אני קיבלתי לפני שנה 100 מגה ב-29 ש"ח וחודש חינם (ובאמת רציתי להתנתק מהם כי כבר התחברתי לספקית אחרת).

תעשה את זה ותראה איך הבעייה שלך נפתרת.

אני חושב שאנשים לא מבינים היום שספקית אינטרנט זה הדבר שהכי קל כיום להחליף. זה לוקח משהו כמו 10 דקות להתחבר לספקית חדשה, אין התחייבויות, והכי חשוב, אין ממש הבדלים גדולים בין הספקיות אלא אם כן יש לך צרכים מוחדים (גיימר, שימוש לצרכי עבודה, סטרימינג וכו).

פורסם
  • מחבר

אני לא עובד של בזק בינלאומי. אני רק אומר שלהתקשר לחברות רק בשביל להוריד אותן במחיר אתה ישראלי ממוצע. לא מתאים לך? תעבור אל תצעק.

לא מבין מה כואב לך..ממתי להתקשר לחברות בשביל להוריד את המחיר זה שלילי? אם אתה רוצה להיות פראייר ולשלם כפול בלי סיבה אז אין בעיה. לי זה לא מתאים.

אני מאוד מרוצה מהשירות שלהם ואני רוצה להשאר אצלם, רק אני רוצה לשלם כמו כולם אז באתי לפה לקבל טיפים איך להפטר מהשטויות שהדביקו לי. אין פה שום צעקה אז תעשה טובה ותעזוב אותי.

תודה לכל השאר ובמיוחד לBelgid שכנראה אני איישם את הטיפ שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים