פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים שלום. יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TB 2.5 אינץ' אני מחבר אותו למחשב והמחשב מזהה אותו וגם מראה אותו בביוסכאשר אני נכנס להתקנה של וינדוס 7 אני לא רואה אותו ולא מסוגל להתקין עליו את הוינדוס משום מה(אני רוצה להתקין עליו וינדוס רק כדי להוציא מידע מהארד דיסק השני ואז להעיף ממנו את הוינדוס. אין לי כוונה לשחוט אותו). אשמח לדעת מה צריך לעשות כדי שההתקנה תזהה אותו ותאפשר לי להתקין עליו את הוינדוסתודה
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים אם אתה רוצה לחלץ מידע, הכי קל וטוב יהיה לעשות זאת דרך live cd. הפצה של אובונטו תהיה נוחה מאוד.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים ^ איך זה קשור?פותח הדיון, לא ניתן להתקין חלונות על כוננים חיצונים וזיכרונות ניידים.
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים מחבר אם אתה רוצה לחלץ מידע, הכי קל וטוב יהיה לעשות זאת דרך live cd. הפצה של אובונטו תהיה נוחה מאוד.אני לא יכול לעשות LIVE CD כי אין לי CD באולטרה בוק כשאני מנסה לעשות BOOTABLE USB אז התוכנה Windows 7 USB DVD DOWNLOAD TOOLטוענת שהקובץ שהורדתי של UBUNTU הוא NOT VALID ISO FILEלמרות שהוא ISOניסיתי דרך RESCUE CD של וינדוס 7 אבל הוא לא מזהה את ההארד דיסק החיצוני כך שאני לא יכול לגבות
פורסם 2013 בפברואר 2512 שנים הוא אומר לך שהוא לא תקין מכיוון שהוא לא windows.תשתמש בתוכנה הזאת:http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.