פורסם 2004 בפברואר 221 שנים היאפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוחלדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים כן אבל עד כמה שזכור לי יש כל מיני חוקים ב SDRAM שלכל זוג צריך להיות מספר זוגי או אותו מספר כמו המהירות השניה בכל מקרה סטיק אחד של 100 וסטיק אחד של 133 יעבדו יחד אבל שתיהם יעבדו במהירות 100.. אני לא יודע כמה ההפרשים האלה גדולים אבל אם כבר "תקועים" עם SDRAM עדיף ללכת על המקסימום
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים תשמע גבר גבר אני לא רוצה להטעות אותך בקשר ל"חוקים" זה משהו שאמרו לי לפני הרבה שניםבמחשב הפרטי שלי אני הרכבתי 3 סטוקים של זכרונותאני דיי בטוח ש2 מתוכם עבדו בתדר 100 והשלישי היה ב133 אז כנראה שזה יכול לפעול ביחד בלי בעיה רק שכולם יעבדו על 100אין שום סיכון בדברהמקסימום שיכול לקרות זה שהמחשב יצפצף לך ותצטרך להוציא את אחד מהזכרונות.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים 100 לבד עובד133 לבד עובדביחד לא עובדים?כמה כרטיסים מכל סוג מורכבים לך על הלוח?
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים וגם תבדוק הגדרות קשורות בביוס (לפעמים יש), ואת סידור הבנקים של הזיכרון בלוח האם שלך למרות שאני לא מאמין שזה גורם משמעותי אצלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.