עבור לתוכן

מאווררים להחליף ל- H100I איזה כדאי

Featured Replies

פורסם

יש את אלה של קורסאיר, SP120 מה שמגיע עם ה-100I זה גרסא מוזלת שלהם. הם לא מרעישים. רק שים לב לקנות את ה-quite edition

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9604

wCODA6384.jpg

יש נוקטואה, NF-F12 שהם הכי טובים מבחינת ביצועים ושקט אבל הם מכוערים (חום שמנת)

http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..115.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14224&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

80462c4f_noctua-nf-f12-p.jpeg

יש את ה-Gentle Typhoon של scythe שהם גם שקטים ובעלי ביצועים טובים, אבל היופי שלהם שנוי במחלוקת (הם לא מכוערים, אפור ושחור)

http://www.tms.co.il/product/6874

142268.JPG

רגע, מה התקציב???

פורסם

קורסאייר תשיק את הגרסה הזאת עם מאווררים חדשים בקרוב אם היא לא תשנה את המדיניות שלה, היא תשנה את המאווררים שמגיעים באריזה.

אחרת, היא תחליף רק למי שיש בעיות עם המאווררים.

במקום שתוציא כסף, תבקשה RMA מקורסאייר שיחליפו לך את המאווררים לדגם החלופי שאמור להיות שקט יותר.

תוכל להתקשר אליהם חינם בסקייפ 1-888-222-4346+ שלוחה #701 וזה יהיה מהיר יותר או לפתוח קריאה באתר שלהם.

אתה לא צריך לספק שום הוכחת קניה אבל כן תצטרך לשלוח להם את המאווררים חזרה. הם צריכים לספק לך Pre-paid UPS delivery note

תדאג לבקש את זה, יקח לזה כמה ימים להגיע במייל בקובץ PDF. תדפיס ותדביק על האריזה שאתה שולח.

תתקשר ל-UPS ותגיד להם שיש לך משלוח עם תווית ששולמה מראש ותתאם איסוף.

אם אתה רוצה לדעת מאיפה לי כל הידע הזה, אז אני כבר עשיתי מספר RMA מולם והם מאד יעילים והשירות לקוחות שלהם מעולה.

אני גם עם H100i ועד לא מזמן הייתי עם H100 והם החליפו לי אותו בחינם.

אני גר בחו"ל אז התהליך עם ה-RMA ו-UPS עלול לעבוד שונה בישראל מאשר אצלי אבל זה בערך הקו המנחה.

באופן אישי, אני משתמש במאווררים של Noctua שמותאמים לרדיאטורים. הם יקרים אבל פשוט מעולים ושקטים.

עדכון: המגיב מעלי צודק, הם מכוערים אבל הם בתוך המארז אז זה ממש לא מעניין הצבע. אבל שאר המאווררים שהוא הציע גם טובים מאד. בכל זאת, אני ממליץ לך לברר על החלפה בחינם מולם אלא אם לא בא לך לחכות ולהוציא כסף.

הדגם הוא Noctua NF-F12 PWM 120mm Fan

פורסם
  • מחבר

תודה על כל ההצעות הטובות :yelclap:

במקום שתוציא כסף, תבקשה RMA מקורסאייר שיחליפו לך את המאווררים לדגם החלופי שאמור להיות שקט יותר

קורסייר הסכימה להחליף לי בארה"ב את המאווררים כי יש לה ליין פגום

אבל ההובלה מארה"ב והזמן כבר לא שווים את הטירחה

מאוד חבל שאתרים של ביקורת שותקים שליין שלם שקיבל חוו"ד מעולה נמצא פגום מאוד

הדגם הוא

Noctua NF-F12

PWM 120mm Fan

הקירור שלך השתפר או רק נהיה שקט ?

פורסם

בקרוב תעלה ביקורת באתר על הH80I והH100I

אני אשים דגש מיוחד על איכות המאווררים.

יש אבל סיכוי לא רע שאקבל גרסאות תקינות לחלוטין, אז אל תתאכזב

פורסם

תודה על כל ההצעות הטובות :yelclap:

קורסייר הסכימה להחליף לי בארה"ב את המאווררים כי יש לה ליין פגום

אבל ההובלה מארה"ב והזמן כבר לא שווים את הטירחה

מאוד חבל שאתרים של ביקורת שותקים שליין שלם שקיבל חוו"ד מעולה נמצא פגום מאוד

הקירור שלך השתפר או רק נהיה שקט ?

מוזר, כשאני מבקש מהם Advanced RMA החבילה מגיעה תוך יומיים!!!

באופן אירוני איך שפרסמת את השאלה שלך, הגיע אלי למשרד שליח של UPS למסור לי את ה-H100i החדש שאני הולך לבדוק בפעם החמישית.

לגבי המאווררים - הם רק שקטים יותר אין הבדל בתוצאות הקירור. הסיבה היא שלקרר ראדיאטור צריך מאוור שמפעיל לחץ אוויר שמותאם לרדיאטור ובערך פה נגמר הסיפור. אם זה חברה כזאת או אחרת לא תראה הבדל מלבד הרעש שאתה עלול לשמוע.

המצב עד כדי כך טוב כשהמחשב במנוחה, הגדרתי שהמאווררים בכלל לא יסתובבו כי הם לא משפיעים חוץ מלהכניס אבק.

ברגע שהמעבד מגיע ל-41 מעלות המאווררים נכנסים לפעולה וגם ככה לא שומעים אותם. כשהמעבד מגיע ל-50 מעלות מתחילים לשמוע אבל זה ממש עדין.

50 מעלות זה 65% עוצמת מאווררים.

המעבד שלי זה Core i7 3770K שעשיתי לו OC ל-4.5GHz

בשימוש משרדי, המעבד אף פעם לא מגיע ל-40 מעלות אלא אם זה יום חם. בשימוש של משחקים ועריכת תמונות אז יש שימוש.

פורסם

הראשונים סופר רועשים (3000RPM!!!!!!) אני ממליץ על דגם ה-1450 או 1850

השניים פחות משתלמים. מה בעיה בנוקטואה או ה-GT 1450?

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/9339

החלפתי למאווררים הללו

אני מחפש בורר עוצמת איוורור ל- 2 המאווררים כי לא יכולים להישלט על ידי הקרור H100I

פורסם

המאווררים מרעישים מאוד ופגומים כנראה צריך להחליפם

התלוננת על רעש והחלפת למאווררים של 3000 סל"ד? איפה ההיגיון בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים