עבור לתוכן

היכן בודקים בכמה DATA השתמשתי בחודש האחרון?

Featured Replies

פורסם

SONY XPERIA U

אנדרואיד 2.3.7

אפליקציות כמו droidstats/Onavo לא ממש עוזרות עם ניתוח מידע לפני שהותקנו. :nixweiss:

תודה!

פורסם

שום אפליקציה לא תתן לך מידע על מה שקרה לפני שהתקנת אותה...

אם לספקית שלך יש אפליקציה רשמית אז אפשר לראות בה כמה ניצלת.

פורסם
  • מחבר

:-\

תודה..

לא חושב שיש להוט מובייל משהו כזה...

פורסם

אם אתה מתכוון לכמה DATA השתמשת רק דרך חיבור הסלולר(בלי לקחת בחשבון אינטרנט בWIFI), אני מניח שלחברת הסלולר יש את כל המידע.

השאלה האם חברת הסלולר מאפשרת להנגיש את המידע ללקוח בדרך כזאת או אחרת.

למשל בחברות ספקי האינטרנט יש המון נתונים על הלקוחות שאינן זמינים בשום דרך לנותני השירות, גם בדרגות הגבוהות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא בדיוק חברת הסלולר שטוענת שגלשתי מעל 3GB בחודש שעבר כשבפועל רוב הזמן המכשיר היה כבוי :nixweiss:

פורסם

הם מחייבים אותך על פי נפח?

פורסם

תנסה עם כמה דיברתי

למרות שאם להוט אין משהו כזה אצלם באתר, אז כנראה גם התוכנה הזאת לא תעזור...

פורסם

^^^אני גם משתמש באפליקציה הזו

מאוד נוחה

לעניין גופא - תגיד לספקית שתוכיח (משמע שתמציא הוכחה לכמות וזמני השימוש)

כמו כן תמסור להם שכיום לעבור לחברה אחרת מאוד קל...

פורסם

הבעיה שלי היא בדיוק חברת הסלולר שטוענת שגלשתי מעל 3GB בחודש שעבר כשבפועל רוב הזמן המכשיר היה כבוי :nixweiss:

קרה לי פעם משהו דומה

בסוף גיליתי שזה היה איזה WIDGET של מזג אוויר

צרך משהו כמו 5 ג'יגה בשבוע...

פורסם

העיקר כל פעם שכתבתי בלהט נגד הקונספט המרושע של חיוב על פי נפח, כל פרקליטי השטן קפצו להגן על השיטה.

חיבור אינטרנט, במיוחד סלולרי, צריך להיות ללא הגבלת נפח.

מקסימום אפשר להוסיף סעיף האטה אחרי נפח חודשי מסוים, כל עוד שהאינטרנט עדיין יעבוד במהירות סבירה לשימושים נפוצים.

זאת התוצאה הטבעית המתבקשת של האינטרנט כמו שהוא קיים במציאות העכשווית(ולא מאתמול).

לא יתכן שבגלל אפליקציה לא יעילה אחת, אנשים יקבלו בסוף החודש חיובי ענק מפתיעים, ויאלצו לחיות בפחד מאחזקה ושימוש באינטרנט.

לא יתכן שאנשים יצטרכו להיות מהנדסי בקרה העוקבים וסופרים את נפחם של כל פעולה ופעולה.

אם יש עדיין חברות שמוכרות חבילות אינטרנט עם הגבלת נפח וחיוב על חריגה, צריך להילחם בהם בחורמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים