עבור לתוכן

המלצה לרמקולים יחסית לאוזניות

Featured Replies

פורסם

היי,

אני כרגע משתמש באוזניות Piranha של Razer בערך לכל שימוש שלי במחשב,

רציתי לבקש המלצה לרמקולים שיהיו בערך באותה איכות ובמחיר סביר,

על איזה טווח מחירים אני צריך להסתכל?

השימוש העיקרי ברמקולים יהיה למוזיקה (רוק לרוב, אבל לא רק) ולסרטים. (למשחקים אני כנראה ישאר עם האוזניות).

אשמח להמלצות,

תודה!

פורסם

מה התקציב?

פורסם

הוא שואל על איזה טווח מחירים הוא צריך להסתכל ביחס לרמת האוזניות. הוא שואל מה צריך להיות התקציב, לא להפך.

פורסם
  • מחבר

מה התקציב?

כמו שמעלי אמרו, אני לא יודע איזה תקציב,

אבל אם בכל זאת, אז בגלל שקניתי את האוזניות ב 250 שקל בערך, הייתי מעדיף להשקיע משהו דומה ברמקולים,

אבל אין לי מושג אם זה הגיוני לצפות גם לאיכות זהה..

פורסם

טעות שלי, באמת מצטער.

קשה להשוות בין אוזניות לרמקולים, שכן באותו המחיר האוזניות מנצחות ובגדול; לא היה לי נסיון עם הרייזר אבל בעיקרון בכל הנוגע לאוזניות גיימינג נטו בטווח המחירים הזה, אתה יכול ללכת על סט 2.0 לדוגמה B77 של MICROLAB (330 ש"ח הכי זול), רק שים לב שאם התרגלת לצליל בומבסטי מהאוזניות אתה לא תמצא את זה כאן...במיוחד לא אם אתה מחפש סראונד.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי, באמת מצטער.

קשה להשוות בין אוזניות לרמקולים, שכן באותו המחיר האוזניות מנצחות ובגדול; לא היה לי נסיון עם הרייזר אבל בעיקרון בכל הנוגע לאוזניות גיימינג נטו בטווח המחירים הזה, אתה יכול ללכת על סט 2.0 לדוגמה B77 של MICROLAB (330 ש"ח הכי זול), רק שים לב שאם התרגלת לצליל בומבסטי מהאוזניות אתה לא תמצא את זה כאן...במיוחד לא אם אתה מחפש סראונד.

סבבה תודה על העצה, אני מבין מזה שהטווח מחירים הוא 300+

ורק כידי להיות בטוח שהבנתה אותי, אני מחפש רמקולים למוזיקה (בעיקר רוק אבל לא רק) וסרטים, ולא לגיימינג.

כמו כן, רציתי לשאול אם אני אמור לחפש רמקולים של 2.0 או 2.1 ?

ושוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים