פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מארז וספק יש לי מארז דיי טוב וספק טוב שקניתי מזמןאני רוצה לקנות את זה[table][tr][td]INTEL ELKHORN CREEK B75EN USB 3.0 VGA DVI[table][tr][td]INTEL CORE i5 3470 3.2GHZ 6MB BOX[table][tr][td]DDR3 4GB HyperX 1600Mhz CL9 KINGSTONכרטיס מסך יש לי כרטיס מסך דיי חדש וצורב וSSD ו הרדיסק יש רק את אלו אני מעוניין לשדרג יש משהו ששכחתי?ואני אשמח לדעת עם תייעצו לי להשתמש במשהו אחרדרך אגב התקציב שלי הוא 2000 ש"ח כולל הרדיסק שהוספתי 2 טרה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים אתה רושם יש לי ויש לי וזה לא ממש עוזר, תפרט בדיוק אילו רכיבים יש ברשותך. וחשוב מכך תן לפחות רמז מה אתה הולךלעשות עם מערכת אף אחד פה לא נביא שיכול להמליץ בלי על רכיבים בלי לדעת דבר על השימושים.
פורסם 2013 בפברואר 2412 שנים מחבר אתה רושם יש לי ויש לי וזה לא ממש עוזר, תפרט בדיוק אילו רכיבים יש ברשותך. וחשוב מכך תן לפחות רמז מה אתה הולךלעשות עם מערכת אף אחד פה לא נביא שיכול להמליץ בלי על רכיבים בלי לדעת דבר על השימושים.ואללה אני כרגע בעבודה ככה שאני לא זוכר בידיוק חחחאני יודע שיש לי מארז של ANTEC ו ספק750וכרטיס מסך לא זוכרכביכול אני רואה הרבה סרטים ומשחק משחקים כמו STARCRAFT DIABLOבכל מקרה קניתי את הרכיבים האלו אשמח לדעת מה דעתכם עליהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.