פורסם 2004 בפברואר 221 שנים האם הסינק של הכרטיס מסך הוא 40ממ? (מצורף תמונה)האם לדעתכם הקירור הבסיסי הזה יספיק לצ'יפ R9600מאיפה אפשר להשיג מאוררי 40 בימינו ? - כל המאוררים שהוצאתי ממחשבים ישנים כבר מקרטעים ולא עובדים..עם מה אמורים לחבר אותם על הסינק ?(מאיפה אני ישיג ברגים מיוחדים דקים וכאלה ארוכים..)איזה חומר טרמית כדאי לקנות (חשבתי על N BLUE II שלא מוליך חשמל ....)איזה סינקים לזכרונות DDR כדאי לקנות, מדבקות לכל צ'יפ בנפרד או כאלה שמכסים את כל הסטיק ? ואיזה חברה מומלצת..?תודה =]
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים מחבר סורי על ההקפצהעברו יובלות, הוא נדד מדף לדף.. ועדיין לא קיבלתי תשובות
פורסם 2004 בפברואר 1121 שנים 1. Nothing wrong with a good 70 / 80 millimeter fan on that, will coll the entire card instead of the core only.2. use azikonim to hold it tight to the card (i'm sure you'll find a way to do it)3. buy individual sinks for each chip.-------------------another approach---------------buy a gfx cooling kit like the Vantec ICEBERQ 4 and install it, does the job.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר מממ אוקי לא ממש הבנתי איך אני ירכיב מאורר 80 על הכרטיס אבל חשבתי על משהו אחר נחמדההרדיסק שלי בדיוק באותו גבוה של הכרטיס מסך..חשבתי להוריד את ההרדיסק ממש עד הרצפה, ומול הכרטיס מסך בתושבת ברזל להרכיב מאורר 70\80 חזקשיעביר רוח מהתושבת של מפרצי ה 3.5" ישירות אל הכרטיס שנמצא 15 סנטימטר ממנומעניין למה היצרנים מסתפקים בסינק בלבדהרי הם אמורים לדאוג לתקינות הכרטיס...אם בעצם הם סומכים על הסינק הבודד הזה, אולי בעצם זה כל מה שצריך?
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים היצרנים יודעים טוב מאד מה הם עושיםכל עוד אתה לא עושה OC הקירור המקורי מספיק בהחלט
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים 1. You can get cheap 40mm fans from here: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=56546&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=0 They don't do much, but then they are cheap. It looks like you can put something bigger on that HS. I don't think that 40mm fans are good for anything but chipset. 2. Nonotherm = nanodrek !! Get Arctic Silver Ceramique - non-conductive and peforms better than AS3. pandas have it. You can attach the fan with small touches of hot-glue. That's what i'm gonna do with mine when i get it today . I can tell you how it goes.
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים 40מ"מ חלש מדי לאוברקלוקינג 80מ"מ רחב ויגזול PCI אבל חזק ויקרר גם את הזכרונות (יש גם בצד האחורי !) אל תצמיד את המאוורר פיזית אלא תדביק על גומי וכדומה כדי שישכך את הויברציות , יפחית מהרעש ויזרוק אויר גם לצדדים .
פורסם 2004 בפברואר 1221 שנים מחבר לקחתי היום מחבר שלי שיש לו מחשב ישן סוקט1 מאורר 40מ"מ שהגיע על הסינק הצולע של אינטל באותם זמניםאני יחבר אותו על הסינק, אני לא ממש מתכנן לו אוברקלוקינג אני פשוט רוצה שהוא יעבוד טוב ולא יתחמם יותר מידיכמו שאמרתי מקודם במפרץ של הפלופי חיברתי מאורר 80 שיזרוק אוויר מהחלל הריק שיש מקדימה כלפי הכרטיס מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.