עבור לתוכן

תגידו לי אם שווה לי ללכת על השדרוג שלי .

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי -

AMD AThlon XP 1800 +

זכרונות לא ידועים 256 מ'ב

Epox EP - 8K5A2

GF 4 MX \:

אז זה מה שהולך לקרות למחשב שלי - אני מחליף לוח ל 8RAD3+ Rev 2.1

זכרונות ל Samsung 512 3200

מעבד כרגע אחלה אז אנלא מחליף וממממממ כרטיס אני אחליף ל R9800P ביומולדת . למישהו יש רעיון של איזה חברה לקחת תכרטיס מסך ?

ואיך השדרוג שווה ?

פורסם

כמה אתה הולך לשלם על השדרוג הזה?

פורסם
  • מחבר

כמה אתה הולך לשלם על השדרוג הזה?

בכללי בלי הכרטיס מסך שאני אקנה ביומולדת או משהו 1300 ש'ח ככה וזה עדיף במקום מחשב חדש .. שווה השדרוג ?

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להחליף את הזכרונות ולוח האם שכן השיפור בביצועים לא שווה את ההשקעה הרבה. הייתי ממליץ רק להוסיף 256MB זכרון נוספים ולהחליף את כרטיס המסך ביום ההולדת.

פורסם

לא נכון , דווקא הייתי ממליץ לו ללכת לKSP ולקחת ABIT AN7 עם זיכרונות של אינפיניון 512MB PC3200 ב470שקל... וזה יוצא בסביבות ה1100 או 1200... גם יותר זול וגם יותר טוב ממה שחשבת עליו...

ולMENTALLY , הלוח הזה מבוסס KT333 , לוח חדש יתן לו ביצועים הרבה יותר טובים... ובמיוחד הזיכרון...

ו9800P יש לך בKSP 1750שקל... אבל בטח עד היומולדת שלך המחיר שלו ירד באיזה 200-300שקל...

פורסם

בזבוז כסף מוחלט השידרוג של לוח האם.

הוסף קצת זיכרון, והחלף את כרטיס המסך, אבל להחליף את הלוח ללוח כזה? התועלת היא אפסית. שמור את הכסף בצד לקראת מחשב חדש בעוד שנה וחצי - שנתיים.

פורסם

אני אישית לפני מס' שבועות החלפתי לוח אם מבוסס KT333 ב-NFORCE2 (וזכרונות מתאימים) ואמנם ניתן לראות שיפור קל בביצועים אך הינו זניח יחסית ואינו מצדיק את ההשקעה של 1,100 ש"ח. מבחינת משחקים לא היה שיפור בביצועים ומבחינת יישומים אחרים היה שיפור קל בלבד. לא משתלם. :nono:

פורסם

בזבוז כסף מוחלט השידרוג של לוח האם.

הוסף קצת זיכרון, והחלף את כרטיס המסך, אבל להחליף את הלוח ללוח כזה? התועלת היא אפסית. שמור את הכסף בצד לקראת מחשב חדש בעוד שנה וחצי - שנתיים.

קצת הגזמת אבל לא נורא..

בוא נהיה ריאליים המעבד שיש לו (וגם לי) הוא כבר בן איזה שנתיים.......וכבר נחשב חלש ויש כבר משחקים שדורשים 2 ג'יגה בדרישות מומלצות (כמו FAR CRY..)

בכל מקרה, אם אתה רוצה שיפור במשחקים, אז כמו שאמרו, תוסיף סטיק של 256 .. וגם כרטיס מסך....לוח אם אחר לא שווה במיוחד

כשהמעבר הוא רק מDDR333 לDDR400..

בקשר למעבד, אני מציע לחכות עד שיצאו מעבדים חדשים (הגרסה החדשה של AMD64), שקראתי שעתידים לצאת בעתיד הקרוב יחסית..

עד אז אין טעם לגעת במעבד, לוח וזיכרונות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים