עבור לתוכן

xtreamer aiki 4 - אצלי

Featured Replies

פורסם

אז... אמי רכשה לעצמי את המכשיר המדובר, ועקב התקפת טכנופוביה קשה(המכשיר הנוכחי שלה הוא סימביאן s60) והעובדה שאני לא בבית בשביל לעזור - החליטה להשהות את המעבר שלה אליו. אז כרגע הוא פה אצלי, כאן לידי. התעסקתי איתו טיפ טיפה אבל לא יותר מדי.

אין לי הרבה נסיון והבנה עם אנדרואיד(בעל נקסוס 4 טרי רום סטוק בלי רוט) - אבל אם יש משהו שאתם רוצים לדעת\מבחני ביצועים שאתם רוצים שאריץ עליו וכו' וכו' - רק תשאלו.

רשמים בינתיים:

דבר ראשון שעשיתי זה לשדרג את הרום סטוק ל1.1(הגיע עם 1.0) - בתהליך שבתור בעל נקסוס 4 היה לי קצת... מוזר - אבל לפי מיטב הבנתי יחסית למכשירים אחרים זה דווקא מאוד נוח(

).

כמו כן עסקתי בעיקר למחוק אפליקציות כאלה ואחרות. בשביל מה צריך את Handscent SMS או Ex Dialer? באמת שלא ברור לי. במיוחד שמדובר בגירסאות ה"חינמיות" של תוכנות אלה מה שאומר שאתה מופצץ בפרסומות מפה ועד הודעה חדשה...

בכלל, התחושה היא שאקסטרימר לא סגורים על עצמם אם מדובר במכשיר שמיועד למתחילים ולא מנוסים(ולכן ישנן מלא אפליקציות מותקנות מראש והמחיר הזול) או במכשיר שפונה דווקא למפתחים ושאר "enthusiasts" עם הרשאת רוט, תהליך עידכון גירסא שייראה חייזרי לחלוטין למשתמש ממוצע ואפליקציות "מפתחים", כמו super SU.

שמתי לב גם לבאגים משונים, אחד המוזרים שבהם הוא שבקביעת "התראה"(AKA שעון מעורר), לאחר קביעת שעה האופציות הן "ביטול" או "כבה אחסון USB"(?!?!)

גם עניין הDual SIM פועל עקום קצת - גם אם יש SIM בפנים(כרגע אין), עדיין תופעל כל הזמן ההתראה "כרטיס SIM לא זוהה בחריץ 2"(כי אין שם...) ולא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו בסגנון של "פעל עם סים יחיד"... כמו כן, כאשר מבצעים\מקבלים שיחה כלשהי האיקי תמיד "מודיע" באיזה סים מדובר על ידי המספר הסידורי שלו(42021 למשל) - גם "חייזרי"(היה עדיף לתת אופציה לתת שמות לסימים, לא מצאתי) וגם מיותר כאשר מדובר - שוב - בעבודה עם סים אחד - מה שרלוונטי ל99% מהאוכלוסייה בישראל לפי מיטב ידיעתי.

לסיכום - כמו שכתבתי בהתחלה - מבחנים שתרצו שאריץ, מידע נוסף שתרצו לקבל - your wish is my command.

כד"א - חשבתי אולי להתקין עליו רום קצת יותר "מוצלח"(לא שאני יודע להבדיל ביניהם יותר מדי) כמו CM ואז לנסות להחזיר אותו לאימי היקרה והמבועתת מטכנולוגיה...

פורסם

איך אפשר לעשות צילום מסך במכשיר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היי,

אני מאוד מתעניין לקנות את המכשיר הזה. וזה בעקבות הרס''פ הדגנרט שלי שאיבד לי את הטלפון הקודם(סיפור קצת לא רלוונטי)

רציתי לבקש ממך קצת רשמים אישיים מהטלפון אולי איזה סירטון פעולה של הטלפון או כל דבר שיעזור לי לקבל החלטה לגבי אם שווה להוציא את הכסף על הטלפון הזה אולי תפעיל עליו איזה משחק או משהו

ורציתי גם לשאול אם בבאג יש אפשרות לשחק קצת עם הדגם של המכשיר לראות איך הוא מרגיש ופועל

פורסם
  • מחבר

סרטוני הפעלה נדמה לי שיש ברשת, אני לא בדיוק יודע "מה" להפעיל(הטלפון עצמו בלי סים להזכיר) - אם יש אפליקציה חינמית/משחק חינמי כלשהו שהיית רוצה שאני אצלם איך זה נראה עליו, אז בכיף.

לגבי באג - לא יודע, לא נראה לי. הייתי שואל אותם

פורסם

חיפשתי ואין עליו מידע כמעט בכלל

וסתם תגלול תראה איך הוא עובד תריץ עליו איזה סרטון כנס לאיזה אתר שחק איזה אנגרי בירדס

וגם לא חייב לצלם אתה פשוט יכול להגיד לי פה איך הטלפון עונה על הדברים האלה מהתחושה שלך

פורסם

במהלך השבוע שבועיים הקרובים אני אמצא את הזמן לכתוב על הAIKI 4 שיש לי כרגע בבית

פורסם

איך הסוללה שלו?

פורסם

אז לכל מי שחיפש המושיע הגיע ומישראל מעניין אותי מי זה אבל חפיף ביקורת קצת צולעת אבל הוא מסביר את הכל יפה

תודה רבה לו

Xtreamer Aiki 4" Review

פורסם
  • מחבר

הGPS מסרב לעבוד לי... ויש דיווחים נוספים של חבר'ה בiandroid שלא עובד להם... מה עושים? =/

פורסם

מריץ עכשיו את הבדיקות האחרונות לפני שאני מסיים את הבדיקות שלי למכשיר, בקשות מיוחדות?

פורסם

סרטון איך הוא מריץ אתרים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לגבי הGPS: גם לי הוא לא עבד, והלכנו איתו לבאג. שם הנציג שירות אמר(די בחוצפה אני חייב לומר) ש"ככה זה המכשירים האלה... לוקח להם איזה רבע-חצי שעה לקלוט GPS". שטות מוחלטת כמובן, בטח ובטח כאשר הטלפון הקודם לפני הaiki היה Nokia c5 שבו הGPS קלט תוך דקה.

בכל מקרה, המכשיר עבר למעבדה ושם הם החליטו שהוא תקול(בגלל סיבות אחרות גם) ונתנו לנו אחד חדש.

כמו בביקורת שלך, מיד עידכנתי אותו ל1.1(כמו שעשיתי עם הראשון) ונראה שה-GPS ממשיך לקרטע(לא עבד בתוך הבית, למרות שהGPS של הנקסוס 4 שלי ושל הנוקיה C5 כן עבד). אבל אח"כ ב"נסיעת מבחן" - הGPS עבד ללא בעיות(עם waze) אך לקח לו באמת איזו דקה-שתיים להינעל על האות - אבל זה זניח בתכל'ס.

בקיצור - אני ממליץ לנסות לתת לו קצת זמן ואולי להוריד איזה GPS FIX שאמור לשפר את הנעילה שלו - ולא לוותר - זו לא שגיאה תוכנתית בלבד(כנראה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים