עבור לתוכן

בעיית סאונד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אפרט את המערכת ואת הבעיה .

1.צג u2312hm dell מחובר לכרטיס מסך באמצעות displayport . (כרטיס מסך hd5850)

2.מהמחשב יוצא כבל spdif לרסיבר -חיבור דיגיטלי להעברת שמע .

3.מהכרטיס מסך יוצא כבל HDMI ומתחבר לאחת הכניסות ברסיבר (denon1911)

4.מהיציאה ברסיבר יוצא כבל HDMI ומתבחר לTV .

הבעיה .

אני מעוניין לשמוע סאונד ללא צורך בspdif .

אני רוצה להפעיל את המחשב , להפעיל את הרסיבר ולשמוע סאונד HD ולא SPDIF .

כרגע המצב הוא שאם ברצוני לשמוע ולראות HD אני צריך להפעיל את הטלויזיה ולהפעיל מצב extend או clone .

למה זה ככה?

הרי הכרטיס מסך תומך אצלי בהעברת HD ויש לי חיבור displayport מהצג של דל וזה מתחבר ע"י HDMI לרסיבר בשביל לקבל ממנו פענוח ..

מה הבעיה?

פורסם

1. אם אתה רוצה לשמוע מהTV (ואין לך מערכת סראונד של רמקולים) אז למה לא לחבר את הHDMI ישירות לTV?

2. אתה תוכל לוותר על הכבל SPDIF ולהשתמש רק בHDMI, לפי מה שהבנתי זה רק עניין של משחק/ניסוי ותעייה לגבי הרסיבר ואולי טיפה גם אצל הדרייבר של הכ.מסך.

3. אם אין לך מערכת רמקולים רצינית אז אתה יכול לשכוח מלשמוע "HD" אמיתי.

פורסם
  • מחבר

1. יש לי מערכת רמקולים רצינית . אפילו יותר מדי אבל הרסיבר מסתדר בעוצמות חלשות ..

2. הTV זה גולם רק לצורך סרטים . כמובן שהסאונד מעובד ע"י הרסיבר ומושמע מהרמקולים .

3. ניסיתי קוניפגורציות שונות ולא ממש עזר .

פורסם

האם אתה מדבר על מיתוג אמצעי פלט שמע?

אם כן - להלן פתרון (שאגב גם אני אכלתי קש עד שמצאתי):

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/is-it-possible-to-have-speakers-and-hdmi-play-at/4563a5f8-4be4-4463-b312-eff594a9ae49

במילים קצרות = אמצעי אחד מוגדר כמאזין לאמצעי שני - ולכן כל מה שיוצא מאמצעי אחד יוצא גם באמצעי שני

אם זה לא מה שאתה מתכוון - נא הבהר

כל טוב,

גבריאל

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הוא רוצה בסה"כ לשמוע דרך הרמקולים של המערכת שלו(לא דרך הTV) ולראות תמונה דרך הTV ע"י כבל HDMI בודד שמחובר לרסיבר.

כמו שאמרתי כבר מקודם, זה עניין של משחק (כנראה המון) עם הרסיבר במצבים שונים.

פורסם
  • מחבר

זה הרבה יותר פשוט .

כמו שציינתי בהודעה השניה שלי , הTV למטרת צפייה בסרטים בלבד.

אני מעדיף להפעיל אותה כשיש צורך ממשי .

לפעמים בא לי להפעיל סרטים על lcd הרגיל (u2312hm ) שהזכרתי לפני.

יש גם חיבור DP שמעביר סאונד ותמונה .

אבל משום מה זה לא עובד וכל זמן שהTV מנותקת , אני יכול לשמוע סאונד רק באמצעות ה קואקס-spdif שמחובר לרסיבר מהכרטיס קול.

זה מה שלא מובן לי , למה אני צריך את הSPDIF אם הכל אצלי HDMI וDP .. ולמה אני צריך להפעיל כל פעם בהגדות הקאטליסט את הTV כextended או duplicate :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים