פורסם 2004 בפברואר 221 שנים לא קונספירציה, הבחור פשוט רציני בקשר למכירה ומעוניין שיתקבלו רק הצעות רציניות.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים איביי מסננת לבד את ה"לא אמינים" תכנס שם להיסטורית ההצעות, תראה את אלו שסוננו.
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מה כבר יכול להזיק בהתכתבויות?זה בטח אחד מהאנשים בדרג הביניים-בכיר,שבטח יצא שעיר לעזאזל במידה והעניין יתנפח,והכל יוטל מבחינת אשמה עליו.ורק שתהיו בטוחים בכך,מיקרוסופט לא נופלת על שטויות כאלה,כל הפרסומים על איומים וכו' שנאמרו,הם לבטח בלון נפוח שבכלל לא תואם את מה שנאמר שם,שהסתכם כנראה בהפלצה רצינית של הגיק שמוכר את העניין,כדי לקבל יותר כסף ופירסום מאיי ביי.בכל מקרה,אל תדאגו,עוד שבועיים זה יהיה בעיתון
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים חחחחחחחחחחח איזה עלוב זה יקר ל-500 דולר נראה לי שמיקרוסופט השתלטו על ebay
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים ???איזה אנשים בכירים? זה ההתכתבות שלו עם חברת העו"ד שמייצגת את מיקרוסופט בקנדה.חוץ מזה, הכל כבר פורסם וידוע לציבור.
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים יש מגיע לו... תעב בצע קטן.. (ולא שאני מקנא) 8)למה מגיע לו?הוא רוצה את הסכום שהוא רצה מלכתחילה.מה רע בזה?
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים בהתחלה הוא אמר שלא יכנע להם אבל X-BOX וכמה משחקים פלוס איזה קורס שכנעו אותו, בגלל זה הוא תעב בצע ואף אחד לא יקנה ממנו כלום וזה מתבטא בהצעות הלא הגיוניות שנתנו לו...
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים הוא לא אמר שהוא לא יכנע.....הוא אמר שהוא לא יכנע ללא תגמול נאות!והוא קיבל את מה שהוא רצה!!
פורסם 2004 בפברואר 521 שנים גם אני הייתי מפחד להלחם בחברה כמו מיקרוסופט.רק ההוצאות המשפטיות יעלו פי 3 ממה שהוא ביקש בהתחלה עבור הDOMAIN.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.