עבור לתוכן

ילד ישראלי בן 12 נאבק בסרטן לבד במנזר בתאילנד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין השגחה נורמלית, הילד פאקינג מעביר את זמנו בויפאסנות ובקיבוץ נדבות. בהחלט ילדות בריאה. מקווה שהמדינה תחזיר אותו ותמצא לו משפחה אומנת. גם מקווה שכשיגיע לגיל 18 יתבע את ההורים שלו. היית מצפה שהורים נורמליים לפחות יסעו איתו לשם...

פורסם

שאני אגיד לך כמה ילדים מקבצים נדבות בארץ והמדינה לא שמה עליהם כלום?

הילד הזה בא ממשפחה טובה, עם אמצעים, רק עם הבדל קטן... לדעתם טוב לו יותר להיות בתאילנד במנזר... זה הכל

מה זה השגחה נורמלית?

יש מבוגר אחראי מטעם המשפחה, האמא והאבא מבקרים פעם בX, קרובי משפחה מבקרים פעם בX...

מאיפה הגיע הסיפור של קיבוץ נדבות בכלל? תרומות למנזר? לעזזל לי יש את זה בכל פינה בעיר

קוראים להם בשם אחר והם מבקשים תרומות למטרה אחרת אבל בארץ זה תקין לגמרי... מה הבעיה? שזה נעשה שם בשם של משהו אחר?

הילדות שלו טובה יותר מהרבה ילדים בארץ שזקוקים למערכת והיא שמה עליהם פס

פורסם

מסכים עם כל מילה של DEFINATELY MAYBE בת'רד. משגע אותי עד כמה אנשים יוצאים מגדרם להצדיק שגעונות של הורים.

פורסם

האם אני מסכים איתם שזאת הדרך הנכונה? לא... אבל הדעה שלי היא לא רלוונטית, הוא הילד שלהם והם אחראים לחינוך ולגידול שלו גם אם אני אוא אתה לא מסכימים להם, אין סיבה להתערב בנעשה כל עוד זה מעשה חוקי, וזה אכן כך למרות שזה נראה כמשהו לא נכון

שולחים ילדים לפנימיות בחול וזה משהו רגיל, לחבר משפחה רחוק היה את המזל ולהיות תקוע כמה שנים בפנימיה בחול, חוויה שתשפיע לו על החיים זה בטוח במיוחד עם החינוך שהוא קיבל שם

אני בעצמי הייתי תקוע בפנימיה שש שנים (למרות שבמקרה שלי זה היה הפוך, אני רציתי המשפחה התנגדה) והיו מספיק אנשים איתי שלא היו שם מבחירה שלהם אלא של ההורים.... והעולם שתק

אין הבדל בין ק"מ ובין 1000 ק"מ, האמא והאבא לא שם ומישהו אחר אחראי עליך, רואים את ההורה פעם ב... בדיוק כמו הילד הזה

אל תסכימו איתם

תסכימו לזה שאין לממשלה שום זכות להתערב בנעשה

יותר גרוע, אם בעיות שיש בארץ לא מטפלים במשפחות שיש להם צורך בסיוע

אז משפחה במצב טוב היא ממש לא אמורה להיות בראש רשימת הטיפול

פורסם

מה שבטוח, הגורם לסרטן לא נמצא במנזר.

יש לו אוויר טוב, ואוכל בריא.

אין קרינות מתח גבוה מעמודי חשמל או אסבסט ליד ביתו/בית ספרו.

הוא לא סובל ממתחים וחרדות.

סביבה אידיאלית להחלים ולמנוע את חזרת הסרטן, שהגורם לה אינו ידוע.

לומר את האמת, הרעיון לשים אותו במנזר במזרח הרחוק לא רע בכלל.

אולי קצת קיצוני, אבל אחרי מה שהוא(וההורים) עברו, ההקצנה די מובנת.

זה דבר ידוע שחופשה בכפר עושה טוב לבריאות.

ושהחיים המודרנים מלאים בסכנות בריאותיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים