עבור לתוכן

האם Windows 8 יעלה על מחשב חדש (החלפת חומרה טוטאלית מלבד הכונן הקשיח של המערכת).

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש, זה אומר חומרה חדשה יותר (לוח אם, מעבד וכו') ובעבר בתקופת ווינדוס XP הייתי חייב להתקין ווינדוס מחדש מכיוון שהוא לא היה עולה על החומרה החדשה באופן אוטומטי. האם ווינדוס 8 הנוכחי שמותקן אצלי ידע לעלות על חומרה חדשה באופן "טבעי"?

תודה לעוזרים.

פורסם

בעקרון כן, הוא אמור. רק תהיה לך בעיה עם הרשיון ותצטרך ליצור קשר עם מיקרוסופט.

מניסיון, אתמול החלפתי לוח והמחשב עלה אבל כשניסיתי להתחבר למחשב הוא נטען עם פרופיל זמני ולא הפרופיל שלי.. ניסיתי במשך שעה לעבוד לפי מדריכים מגוגל, בסוף פרמטתי..

אני לא חושב אבל שזה צריך לקרות, כנראה משהו דפוק היה אצלי..

פורסם
  • מחבר

בעקרון כן, הוא אמור. רק תהיה לך בעיה עם הרשיון ותצטרך ליצור קשר עם מיקרוסופט.

מניסיון, אתמול החלפתי לוח והמחשב עלה אבל כשניסיתי להתחבר למחשב הוא נטען עם פרופיל זמני ולא הפרופיל שלי.. ניסיתי במשך שעה לעבוד לפי מדריכים מגוגל, בסוף פרמטתי..

אני לא חושב אבל שזה צריך לקרות, כנראה משהו דפוק היה אצלי..

מצויין תודה על העזרה, לא תיהיה לי בעיה כי אני בכל מקרה לא משתמש ברישיון מקורי.

פורסם

יותר בריא להתקין מחדש....

יהיה זיהוי אופטימלי של רכיבים ודרייברים, וחוץ מזה, זה תמיד טוב :-)

פורסם

הי,

לי אין נסיון רב עם windows 8 אבל בגרסאות קודמות, למען מערכת יציבה וחסרת Blue Screen עדיף התקנה מחדש.

ובכלל זה דבר מומלץ, עדיף לבזבז זמן בלחקור איך להעביר את ההגדרות להתקנה חדשה מאשר לנסות לפתור בעיות שצצות, ככה יהיה עוד יותר קל לעשות זאת בפעם הבאה :)

פורסם
  • מחבר

זה בא לומר מה בידיוק ?

שלא שילמתי על המערכת הפעלה...... שאני משתמש באקטיבציה פרוצה.

"עדיף" זו מילה יחסית. זה לא מה שאני מחפש, התעייפתי להתקין כל פעם מחדש. אם יש מנגנון מתוחכם במערכת ההפעלה שלא דורש התקנה מחדש אז זה מה שעדיף בשבילי.

פורסם

חברים,

רק כדי להבהיר - אני לא בעד לחלק באן ואו לרדת על אנשים

חוקי הפורום אוסרים על דיון בתוכנות פרוצות\לא חוקיות והנגזרות שלהן

אבקש להמנע

המשך דיון פורה,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים