עבור לתוכן

דרוש מחשב לעיצוב גרפי בתקציב של 8000₪,ממש ממש דחוף!

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מטרת המחשב העיקרים היא לפרנסה מעבודות עיצוב פוטושופ, CINEMA 4D וכד'.

* גודל המסך?15/17 לא קריטי אם זה יהיה 15.

* משקל רצוי?לא הכי אכפת.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מספיק שעתיים-שלוש,אני עובד לרוב עם נקודת חשמל.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (

ESATA HDMI וכו)HDMI USB3.0.

* בלוטות?יש צורך.

* גודל מינימלי וסוג של

כונן קשיח (HDD, SSD], או שילוב - דורש mSata) כונן של HDD,כי ה-SSD יקרים ולא מוצדקים כרגע, מינימום 750GB.

* כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD.בעדיפות לכונן בלו ריי.

* כונן Bluray?אם יש אפשרות אשמח יותר מהכונן DVD

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Asus, Alienware,Toshiba,LG או כל חברה טובה ששכחתי .

*הערות: שימו לב כי המחשב הזה יהיה לעבודה יומיומית ברמה של 5-6 שעות פוטושופ ביום.

חשוב מאוד מסך באיכות טובה וכרטיס גרפי ברמה גבוהה.

*תקציב: 8000₪.

פורסם

תפריד בין המסך למחשב - אם אתה מתפרנס מפוטושופ גם ככה תחבר מסך חיצוני.

אם אתה עובד על המחשב (מתפרנס) תקנה SSD, שווה כל שקל.

אני ממליץ על ה W530 עם דיסק SSD, וזכרון 16 ג'יגה (של לנובו).

יש לו כרטיס גרפי חזק (K1000 ואתה יכול לשדרג ל-K2000 למרות שלא נראה לי שזה משמעותי לפוטושופ, אולי בעיבודי וידאו)

חלופה אחרת - אם אתה עובד בבית - תקנה מחשב רגיל לעבודה ונייד פשוט כשאתה יוצא. למרות שה-W530 הוא תחנת עבודה לכל דבר.

פורסם

מצטרף להמלצה של SSD, שווה כל שקל ולמען האמת זה ביזבוז להשקיע כל כך הרבה בחומרה ולעבוד על דיסק קשיח רגיל.

עדיף לפתור את בעיית האחסון בצורה אחרת, בנוסף יש דגמים (גדולים לרוב - 17) שיש בהם מקום ל 2 דיסקים קשיחים (פתרון אפשרי).

פורסם

אם יש לך אפשרות לקניה בארה"ב ומישהו שישלח לך אותו לארץ זה יהיה הדגם הכי מתאים בגלל איכות המסך

http://www.amazon.com/Asus-UX51Vz-DH71-ASUS-15-6-Inch-Laptop/dp/B009AEYI32

יבוא אישי שלו דרך חברה כמו מסטופ יעלה לך כ-9000 שח לדעתי (יש מצב שאני טועה בסכום)

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה ככה:

KDANI:

אני לא אחבר מסך חיצוני.אני מסתובב עם המחשב כל יום כל היום!

אני לא מבין למה לעבור לכונן SSD,אבל אם אתם אומרים אז סבבה זורם איתכם.

ה-

W530 יקר מידי והדגם הזול שלו הוא עם 4GB RAM.

בחייאת תעזרו לי עם זה, 8000₪ זה נראה לי תקציב מאוד גדול להביא מחשב ברמה גבוהה...

פורסם

אני באופן אישי לא מסכים ש SSD אינו נחוץ, דיסק SSD מהיר בהרבה מקשיח רגיל, כל פעולה מול הדיסק תושפע מכך.

אם אתה מסתובב איתו המון זה אומר הרבה פעמים להכניס למצב שינה (או hibernate) ולצאת ממנו, הבדל ענק ב SSD

גם כל פעם שעושים ריסטרט וגם בהפעלת תוכנות, נכון שלא בכל רגע נתון הדיסק עובד אבל הזיכרון הוירטואלי תמיד בשימוש וזה על הדיסק.

קצת מבאס שעל מנת לקבל מחשב נייד עם SSD צריך להוסיף יותר מהעלות האמיתית שלו אבל אנשים משקיעים בבחירת מעבד כזה או אחר כאשר ההבדל בכסף הוא גדול מאד, וסה"כ ההבדל בביצועים שלו אינו משתווה להבדל בין SSD ל HDD.

אז למה להתפשר על זה? תוסיפו עשרות תקלות של דיסק קשיח אשר כשל במחשב נייד כתוצאה ממכה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים