פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים היי,אני רוצה לקנות סמארטפון בתקציב הנ"ל כאשר אלה הדרישות מהמכשיר:1) גודל: 4.0-4.5 אינטש.2) זכרון אחסון: אפשרות הרחבה עם SD או לחלופין מעל 32GB זכרון פנימי (למרבה הצער זה פוסל מכשירים כמו הנקסוס 4, אבל זה קריטי...).3) זכרון RAM: לפחות 1GB.4) מערכת הפעלה: אנדרואיד עם עדכון ג'לי בין.5) תדרים: עדיפות לתמיכה באורנג'.- לאיכות המצלמה אין שום חשיבות, יעשה בה שימוש מועט מאוד אם בכלל.תודה מראש לעוזרים!
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים הגלקסי S3 יתאים (מסך גדול יותר במעט)המכשיר עולה 2500 בערך, מעל התקציב של פותח הטרדלפותח הטרד:לפי הדרישות שלך, לא קיים מכשיר כזה. אתה צריך להוסיף כמה מאות שקלים מעבר - או להתפשר על מכשיר סיני.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר גיל, הגלקסי S3 לא רק שמעל התקציב אלא גם מעל הגודל. יצא לי להחזיק אותו ביד והוא גדול מדי בשבילי.לצורך השוואה החזקתי גם את הסוני Xperia T שהוא בגודל 4.55 וזה היה המקסימום שעדיין נוח לי (אם כי המכשיר הספציפי הזה גם כן מתומחר גבוה מדי).נכון שגלקסי S2 עונה על הדרישות אבל הוא כבר מיושן (רזולוצית מסך נמוכה יחסית וחומרה מתיישנת). האם באמת לא קיים מכשיר חדש יותר שיכול להחליפו?Dimka, מה יהיה המינימום לדעתך שצריך להוסיף כדי לענות על הדרישות ואיזה מכשירים רלוונטיים?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מצטרף להמלצה על הS2ולעתי שווה לך מאוד לבדוק את ה lg optimus 4x hdמפרט מקביל לS3,יותר קטן פיזית, ועולה אלפייה פחותבחול נמכר סביב ה350 יורו שזה בכלל מחיר משתלם
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר תודה. הסתכלתי על ה-4X. הוא עולה רק 400 ש"ח פחות מה-S3 ולא אלפייה פחות. עדיין קצת מעל הגבול העליון וגם כנראה קצת גדול מדי (4.7).במה ה-S2 עדיף למשל על ה-S3 מיני שעולה כ-400 ש"ח פחות (בסביבות 1500 ש"ח)? למעט המצלמה המפרט שלהם נראה די דומה.האמת שאני מבין את ההמלצות הגורפות על ה-S2. אם אני מוריד כל אחת מהדרישות בנפרד (יכולת הרחבת זכרון, גודל מסך, מ"ה) המבחר מייד גדל משמעותית ברמת המחיר הזו (Xperia S, 4X, HTC One S ואולי עוד כמה).מצד שני, אני רואה לכאורה אלטרנטיבות יותר זולות מה-S2 שמציעות בערך אותו הדבר (כמו ה-S3 מיני).אז בעצם שתי שאלות:האם אין תחליף משתלם יותר ל-S2?האם כדאי למתוח את התקציב ואם כן איזה מכשיר קיים שיענה על הדרישות, כולל מגבלת הגודל (נא לא להציע מכשירים של 4.7 ומעלה...)?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים הכוונה הייתה שבחו"ל הוא אלפייה פחות.בS2 באמת כמו שאתה אומר תקבל מצלמה עדיפה.בנוסף, המעבד טיפה יותר מהיר והוא תומך בקישוריות אינטרנט יותר מהירה.אה והמסך הוא גורילה גלאססמעבר לזה באמת ההבדלים בשבליך לא רלוונטים (בעיקר כי אתה רוצה מסך קטן)
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר אני אסביר לך מה הבעיה העיקרית שלי.אם אני מסתכל על מה שיש ל-S2 להציע אני לא רואה סיבה להוציא עליו כמעט 2K כשיש את ה-S3 mini או את ה-Galaxy S Advance ב-400 ו-600 ש"ח פחות בהתאמה.השאלה היא אם אני מותח את התקציב ל-2K (נניח אפילו טיפה יותר) אי אפשר למצוא משהו משתלם יותר שעדיין המסך לא יהיה גדול מדי.כי אם המסקנה היא שאי אפשר למצוא משהו משתלם יותר מה-S2 בתקציב הזה, אז כבר עדיף לי לחסוך את הכסף וללכת על אחד הדגמים הזולים שנותנים תמורה זהה בהתחשב בדרישות (כמו שאמרתי המצלמה חסרת חשיבות).
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מה דעתך על ה-ACRO-S של SONY עם מסך 4.2 ברזולוציה גבוהה ועמידות למיים/אבק + זכוכית גורילה?http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-acro-S_id7126יש לו גם מצלמה מעולה אבל זה לא חשוב לך...אין כמעט בארץ אבל דרך BUY2USA יוצא ~2200 ש"ח.
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מכשיר מצויין בזול מאוד אם אתה לא חייב ביצועי מעבד/גרפיקה יוצאי דופן:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835725חצי מחיר ומניסיון דגם טוב מאוד וקומפקטי יחסית עם מסך 4' ברזולוציה גבוהה.באמצע הדרך יש את ה-XPERIA P המצויין והקומפקטי עם מסך יוצא דופן לטובה בגודל 4 אינטש ברזולוציה גבוהה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=829055
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים מחבר תודה על ההצעות. ה-Acro S היה יכול להיות אופציה טובה למעט מחירו. אני חושב שאם הייתי מחליט להעלות את התקציב לסכום הזה הייתי מתלבט בינו לבין ה-Xperia T מכיוון שאני לא זקוק לאטימות למים.ה-ZTE מעניין אבל נראה קצת חלש מדי עם 512MB זכרון RAM וגם אני לא רואה שיש לו עדכון ל-JB, אז מהבחינה הזו נראה שהסמסונגים עדיפים.ל-Xperia P אין אפשרות הרחבת זכרון...למה כ"כ הרבה זכרון? הסיבה היא שאני חובב מוסיקה מושבע ושומע מוסיקה כל היום בעבודה. היום אני משתמש בנגן עם 16GB זכרון וזה מאוד מתסכל שאפילו שליש מאוסף המוסיקה שלי לא נכנס עליו. צריך להתעסק כל יום בערב בלהחליף קבצים על הנגן וזה מעיק. חשבתי לפתור את הבעיה הזו על הדרך עם הסמארטפון אבל אולי הייתי אופטימי מדי...אני תוהה אם כדאי לשקול לוותר על אופציית ההרחבה ולהסתפק במכשיר עם 32GB. אמנם רחוק מלהיות אידאלי אבל זה עדיין פי 2 ממה שיש היום. במקרה הזה אני רואה שיש את ה-Xperia S ב-1800 ש"ח. מה דעתכם עליו?
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים אם בעבודה יש לך wifi אז יהיה מאוד נוח להשתמש ב-google music. אני העליתי לשם בערך 40GB של מוזיקה ושומע דרך הנקסוס בליבעייה.
פורסם 2013 בפברואר 2012 שנים מחבר הבעיה היא שאין לי אינטרנט בעבודה וגם אין לי WIFI ואין לי שום אפשרות להכניס מוסיקה על מחשב או משהו בסגנון.האם מה שאתה מציע יעבוד גם בלי wifi - בחיבור סלולרי רגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.