עבור לתוכן

9800PRO ב 1750 ש"ח או FX5900 של MSI ב1500 ש"ח ?

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה :

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699

או

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_241&products_id=1869

9800PRO ב 1750 ש"ח

FX5900 של MSI ב 1500 ש"ח .

מה עדיף ?

האם ההפרש במחיר שווה להפרש בביצועים בהנחה שיהיה אוברקלוק?

פורסם

קח את הFX ותוכל אחרי אוברקלוק עם מדריך שיש באתר להגיע לרמה של 5950U שזה רמה שמשתווה ל9800XT

פורסם

שום כרטיס לא משתווה של אנוידיה לא משתווה לשל איטיאי בשיידרים.

לך על הרדאון, או חכה איזה חודש וקנה 9800 פרו של ספיר ב1300~

פורסם

שום כרטיס לא משתווה של אנוידיה לא משתווה לשל איטיאי בשיידרים.

לך על הרדאון, או חכה איזה חודש וקנה 9800 פרו של ספיר ב1300~

תחכה לפחות חצי שנה ל9800P

ועכשיו תגיד לי.... מה הפאקינג קשר לשיידרים!?

זה בדיוק כמו שאני אגיד שהכרטיס של אינווידה צהוב אז שיקח אותו! שיידרים זה לא הכל!! ועובדה שעם השיידרים "הגרועים" הם מציגים ביצועים יפים במשחקים

הריידון 9800P משתווה ל5900

אבל ל5900 יש אפשרות להפוך ל5950U שזה יתרון קיצר קח את ה5900 הוא יותר שווה

תקבל עוד דעות מעוד אנשים כדי ליהיות בטוח

פורסם

שיידרים זה לא הכל, אבל זה הרבה במשחקים חדשים, אם זה בהשתקפות מחפצים מטאלים, מים,חול,טלפורטרים,נשקים.

הביצועים של אנוידיה בשיידרים גרועים.

הסיבה היחידה שאיכשהוא עדיין חושב שאנוידיה טובה היא בגלל מבחנים סינטטים.

אם מסתכלים על הפרטים של המבחן הסינטטי רואים שאנויה מובילה על איטיאי בכל מה שקשור בכוח טהור, מה שמפצה על הביצועים של השיידרים ובסוף מתאזן בציון ששתי החברות מקבלות בערך אותו ציון.

הרדאון הרבה יותר טוב למשחקים חדשים ודיירקט 9 מאנוידיה, אני לא חושב שזה יקח חצי שנה, חודש וחצי, מקסימום פסח.

פורסם

הגזמת עם הדוגמאות של השיידרים.... ולפותח הת'ראד

או שתשאל במקום אחר ותקבל דעה מקצועית יותר.... פורום אמריקאי לOC יכול ליהיות נחמד (מנסיון)

פשוט יש הרבה שמשמיצים את אנווידיה..... וזה לא משנה אם לא מתכוונים לזה.... אין דעה אחת משותפת אף פעם..... לפחות לא פה

פורסם

איך הגעתם לכך שהכרטיסים שווים בביצועים?

אולי ה 5900U שווה בביצועים ל 9800פרו אבל הרגיל? איפה אתם חיים?

פורסם

איך הגעתם לכך שהכרטיסים שווים בביצועים?

אולי ה 5900U שווה בביצועים ל 9800פרו אבל הרגיל? איפה אתם חיים?

הוא דיבר על לצרוב לו ביוס אחר כך ולהפוך אותו ל5950.

הגזמת עם הדוגמאות של השיידרים.... ולפותח הת'ראד

או שתשאל במקום אחר ותקבל דעה מקצועית יותר.... פורום אמריקאי לOC יכול ליהיות נחמד (מנסיון)

פשוט יש הרבה שמשמיצים את אנווידיה..... וזה לא משנה אם לא מתכוונים לזה.... אין דעה אחת משותפת אף פעם..... לפחות לא פה

אפילו לא התחלתי,

לא דיברנו על הדריוורים שלהם שנועדו לרמות במבחנים סינטטים, איכות תמונה גרוע, חוסר תאימות, התחממות גבוהה.

שלא תבין לא נכון, אני אוהב את אנוידיה, יותר מאי טי אי, אני אפילו שונא את אי טי אי ומקווה שאנוידיה תחזור למסלול.

אבל חייבים להודות כשמביסים אותך, ועד כמה שאני אוהד את אנוידיה אני לא אמליץ לבן אדם על כרטיס ב1400 שקל שיצתרך לרוץ לקנות חדש עוד 3 חודשים כהלף לייף ודום יצאו.

ולסיום:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1863&p=1

ועוד פה מדובר על ה5900 אולטרא שחזק בהרבה מה5900 איקסטי.

פורסם

רוי אתה מדבר שטויות...

גם ל5900 אולטרה יש דרך רחוקה מאד מה9800 פרו... כשמופעלים הפילטרים אז ה9800 פרו יותר טוב וזאת עובדה ואין מה לעשות. עם פילטרים מלאים הוא מנצח גם את ה5950 אולטרה. לגבי הXT אין בכלל על מה לדבר...

פורסם
  • מחבר

הוא דיבר על לצרוב לו ביוס אחר כך ולהפוך אותו ל5950.אפילו לא התחלתי,

לא דיברנו על הדריוורים שלהם שנועדו לרמות במבחנים סינטטים, איכות תמונה גרוע, חוסר תאימות, התחממות גבוהה.

שלא תבין לא נכון, אני אוהב את אנוידיה, יותר מאי טי אי, אני אפילו שונא את אי טי אי ומקווה שאנוידיה תחזור למסלול.

אבל חייבים להודות כשמביסים אותך, ועד כמה שאני אוהד את אנוידיה אני לא אמליץ לבן אדם על כרטיס ב1400 שקל שיצתרך לרוץ לקנות חדש עוד 3 חודשים כהלף לייף ודום יצאו.

ולסיום:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1863&p=1

ועוד פה מדובר על ה5900 אולטרא שחזק בהרבה מה5900 איקסטי.

כן אבל הכרטיס שנמכר בזיגזג הוא 5900 רגיל לא XT (מוחלש ) , נכון ?

ולמי שיש את הכרטיס הזה האם יש לו זיכרון של 2.8 ns או 2.2 ns ?

פורסם

רועי

איכות התמונה של נוידיה מנצחת בלי פילטרים והיו על כתבות בדיו באתר שהחבר הביא

אני ראיתי בהמון בדיקות איך ה9800P מובס ע"י ה5900 (לאXT) גם עם פילטרים

תקשיב אני חקרתי תנושא הזה מספיק זמן והגעתי למסקנה יחד עם הרבה אנשים שה5900 עדיף בגלל שהוא משתווה ל9800P

והופך ל5950 בלי בעיה

פורסם

רוי אתה מדבר שטויות...

גם ל5900 אולטרה יש דרך רחוקה מאד מה9800 פרו... כשמופעלים הפילטרים אז ה9800 פרו יותר טוב וזאת עובדה ואין מה לעשות. עם פילטרים מלאים הוא מנצח גם את ה5950 אולטרה. לגבי הXT אין בכלל על מה לדבר...

כשמופעלים הפילטרים אז..? אני שומע את זה הרבה!! ולא כולם רוצים פילטרים יש הרבה שמעדיפים ביצועים!!! ורוב העולם אפילו לא יודע מה זה פילטרים!!! הFX חזקים מהR אבל גרועים בפילטרים ומה לעשות?! חבר שלי קנה את הכרטיס! לא איכפת לו מפלטרים, מה תגיד על זה???? אנוידיה מנצחת?? ואני שונא את אנווידיה גם אבל מה לעשות שצריך להכיר בעובדות ולהפסיק להשמיץ את אנוידיה?

פורסם

אני לא מבין , איכות התמונה נראית לי אותו הדבר בשני הכרטיסים , לא יעזור! זה נראה פשוט אותו דבר! לא תבדיל! זה שאומרים לך אחרי שמקריבים את התמונה פי איזה 10 ואז אומרים שATI יותר טובה בפילטרים איכותיים ובאיכות בכלל לא אומר כלום , כי אם תשחק לא תרגיש את ההבדל המזערי הזה! ובפילטרים אני מסכים שATI באמת מאוד טובה , אבל נווידיה יותר טובה בלי פילטרים , אז מי שחשוב לו פילטרים שיקח ATI אבל אלו שרוצים ביצועים נטו אין בכלל על מה לדבר , נווידיה היא הבחירה.

ועוד דבר , אל תשכחו שה5900 מגיע עם VIVO ובאנדל פשוט ע-נ-ק!!! (ראיתי את הבאנדל , הוא באמת ענק!!!)

פורסם

אני לא מבין , איכות התמונה נראית לי אותו הדבר בשני הכרטיסים , לא יעזור! זה נראה פשוט אותו דבר! לא תבדיל! זה שאומרים לך אחרי שמקריבים את התמונה פי איזה 10 ואז אומרים שATI יותר טובה בפילטרים איכותיים ובאיכות בכלל לא אומר כלום , כי אם תשחק לא תרגיש את ההבדל המזערי הזה! ובפילטרים אני מסכים שATI באמת מאוד טובה , אבל נווידיה יותר טובה בלי פילטרים , אז מי שחשוב לו פילטרים שיקח ATI אבל אלו שרוצים ביצועים נטו אין בכלל על מה לדבר , נווידיה היא הבחירה.

:-*

פורסם

לכל מי שאומר שאפשר לשדרג את ה-5900 ולהגיע לביצועים של ה9800PRO , אני רוצה לצטט מהאתר של TOMS HARDWARE

http://www.tomshardware.com/graphic/20031023/nvidia-nv38-nv36-43.html

כשרק יצא FX5950:

In the enthusiast segment, the FX 5950 makes a good impression. The trouble is, it is only slightly faster than the FX 5900 and tends to place behind the Radeon 9800 cards. While that prevents it from being the fastest card in this review, that doesn't make it slow by any standard.

לפי דעתי זה אומר הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים