פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים אישתי מעצבת ועובדת על אוטוקאד ולאחרונה עם SketchUp להדמית חדרים ב 3D.כרגע לא במידה אינטנסיבית ולכן לא רוצה להשקיע במחשב חדש.המחשב מתקשה להתמודד עם ה 3D, הבנתי שמומלצים כרטיסי QUADRO, אבל לא יודע האם כדאי מבחינת חומרה להלביש על המפרט שלי כרטיס כל כך חזק.מחפש המלצה לכרטיס שכדאי להרכיב על המפרט הנ"ל ויתן מענה, גם אם לא מושלם לגמרי:מעבד AMD Athlon X2 +4400לוח GA-MA69G-S3Hhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2554#spזכרון 4X1GBספק thermaltake TR2 430Wכ.מסך HD5450HD עם WIN XP PRO 32 BITHD לאחסון הקבציםתודה
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים אולי הבעייה היא שאין מספיק זיכרון?תבדוק את ביצועי המחשב בזמן עבודה מסיבית (צריכת זיכרון, אחוז שימוש ב-CPU)
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר לאחר ריסטרט, בשימוש ב SketchUp:CPU מגיע מקסימום עד 50% בעיקר בהזזת פריטים ב 3D.זיכרון פנוי 2.5GSketchUp תופס 300Kאם גוררים את הפריט, התזוזה בהשהיה ובקפיצות.גם כשאני מזיז את החלון של ה TASK MG על פני החלון של ה SketchUp, הוא נמרח בזמן הגרירה.תודה
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר 500-700. (בסוף שבוע באילת - יכול לקנות ב ולחסוך מע"מ KSP)המחשב "נקי" לאחר פירמוט, הורדתי דרייברים מעודכנים ללוח ולכ.מסך (הלך קשה...)הותקנו פיירפוקס, אופיס 2003, אוטוקאד 2008 ו 8 SketchUp ו AVG בלבד.יש גם סרגל כלים שהתפלח sweetpacks toolbar שעדיין לא הצלחתי להסיר.בסך הכל המחשב יציב ועובד מהר עד להפעלת ה SketchUp.תודה
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר gtx 650 TI או gtx 650אני הבנתי שה TI יותר חזק, הכרחי?2G או 1Gהאם נראה לך ששדרוג כרטיס מסך יתן מענה לנוכח הנתונים שכתבתי?האם היכולות שלו יבואו לידי ניצול, על מפרט המחשב שלי?תודה
פורסם 2013 בפברואר 1912 שנים אני בספק שהבעיה היא בכ"מ. האצת חומרה בהגדרות התוכנה מופעלת?אתה יכול להשאיל ממישהו כרטיס מסך חזק יותר בשביל לבדוק הבדלים לפני שמוצאים כסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.