עבור לתוכן

לאחר זמן עבודה רנדומלי המחשב מפסיק להגיב למרות שלכאורה הכל תקין

Featured Replies

פורסם

לפני שאתה מחליף לוח או מפרמט תבדוק מה קורה עם live cd כמו יובנטו,

אני חושב שהבעיה היא חומרתית, כלומר יכול להיות ששיחזור מערכת היה יכול לעזור הוא שעדיין אם יש לך

תאריך קודם למקור הבעיה.

פורסם

לא כתבת איזה ספק כוח יש לך. אם בדקת את המתחים ב BIOS/בתוכנה/ אם מולטימטר אז הבדיקה הזאת לא מראה כלום - הספק עדיין יכול להיות לא תקין

כמו כן תבדוק אם יש קבלים מנופחים בלוח (יכולים להיות גם כמה מסביב לסוקט של המעבד שמתחבאים מתחת לקירור)

ותבדוק זיכרון / תעלה live disk כלשהוא ותשאיר אותו תראה אם שם המחשב נתקע

פורסם
  • מחבר

טוב קורה כאן משהו מוזר. לפני התעסקות עם רכיבים אמרתי שאנסה התקנת מערכת חדשה ופירמוט הכונן. עשיתי את זה, לאחר התקנת הוינדוס בזמן שאני מתקין את התוכנות שלי קיבלתי מסך כחול. אחרי שהמחשב עלה המשכתי להתקין הכל והלכתי לישון. קמתי בבוקר בדקתי את המחשב והוא לא היה תקוע הכל עבד פיקס. הלכתי לעבודה חזרתי ולהפתעתי המחשב שוב עבד פיקס כלום לא נתקע. שמחתי וחשבתי שהכל בסדר כבר. בערב רציתי לשפר את ביצועי הssd וכמו בעבר עבדתי לפי המדריך הבא:

http://thessdreview.com/ssd-guides/optimization-guides/the-ssd-optimization-guide-2/

קמתי בבוקר ושוב המחשב היה תקוע ומאז הוא חזר שוב להתקע באותה התדירות בדיוק כמו בעבר. יכול להיות שמשהו מהשינויים במדריך גורמים לתקיעת המחשב?

פורסם

התמונה שהוא העלה מ- cpuid מראה בעיה של מתחים

יכול להיות שזו סתם בעיית חיישנים או קריאה, אבל סבירו יותר שיש באמת בעיה בלוח האם, או בספק הכוח

מתח 5 וולט עומד על כמעט 6.5

מתח 3 וולט עומד על 3.8

פורסם

יש לך מולטימטר למדוד את המתחים ? זה יהיה יותר אמין מהבדיקה של הלוח

פורסם
  • מחבר

לא אין לי...

פורסם

של איזה חברה הספק ?

אתה יכול לקחת את הספק/המחשב למקום שיש מולטימטר (כמו בית ספר אם אתה לומד בבית ספר) או להשאיל מולטימטר כדיי לבדוק ?

פורסם
  • מחבר

זה הספק: Hec Cougar RS 550 80PLUS RS-550

אני אשאל חברים שלי אם יש להם כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים