עבור לתוכן

לאחר זמן עבודה רנדומלי המחשב מפסיק להגיב למרות שלכאורה הכל תקין

Featured Replies

פורסם

לאחר זמן עבודה רנדומלי שבו המחשב עובד הכל מפסיק להגיב וחייב לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט שוב הכל עובד עד לקריסה הבא. ככה ללא הפסקה כל פעם בין זמן של חצי שעה לשעתיים. כל רכיב במחשב נבדק לגופו ע"י ידי שלל תוכנות יעודיות כגון memtest, crystal disk info, furmark ועוד. כל הרכיבים במחשב נמצאו תקינים ב100%. כל הדרייברים מעודכנים לגרסאות האחרונות. כל החומרה גם כן. טמפרטורות תקינות מתח גם כן. לכאורה המחשב תקין לחלוטין.

מפרט:

Microsoft Windows 7 (6.1) Ultimate Edition 64-bit Service Pack 1

Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz

Socket 1155 LGA

Mainboard Model gygabyte Z68A-D3H-B3

NVIDIA GeForce GTX 570

ssd crucial m4 128

8gb ddr3 transcend

לפני כ4 חודשים הssd נמצא תקול והוחלף. בשונה מהפעם היה גורם למסך כחול וקריסת המחשב. העלתי סרטון שמתאר מה קורה הפעם.

פורסם

מין הסתם שכן משהו תקול אחרת המחשב לא היה מגיב ככה ברוב המקרים לאחר שבודקים הכל כנראה שהבעיה בלוח אם,

הבעיה שאין דרך לבדוק אותו חוץ מלהחליף חדש חדש קבלים נפוחים משהו שיכול להעיד על תקלה.

בנוסף תבדוק את הארדיסקים עם MHDD או תוכנה כמו HDD Regenerator ללא תיקון רק סריקה של הארדיסק.

אגב אתה יכול גם לאמץ אותו בתקווה שיהיה מסך כחול כדי לפענח את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הssd שעליו מותקן הכל בעזרת hdd regenerator.

0 תקלות

פורסם

קרה לי אותו דבר אבל הקריסות קרו רק העבודה עם כרטיס מסך נפרד, לא עם המובנה - חפש את הדיון שלי.

עוד לא מצאנו מה הבעיה = 99% לוח אם, משהו עם ה-PCIE וכרטיס הרשת שמשתגע במקביל לקיפאון המחשב.

פורסם
  • מחבר

כשמתחילות לי הקריסות אבל כרום עדיין פתוח אז גם אני מאבד גישה לאינטרנט. יכול להיות שיש דמיון.

אני אוציא את הכרטיס מסך שלי ואשתמש באון בורד. אני אבדוק אם בלעדיו המחשב גם קורס ואעדכן

פורסם

תריץ בדיקות יציבות עם OCCT או משהו.

פורסם

כשמתחילות לי הקריסות אבל כרום עדיין פתוח אז גם אני מאבד גישה לאינטרנט. יכול להיות שיש דמיון.

אני אוציא את הכרטיס מסך שלי ואשתמש באון בורד. אני אבדוק אם בלעדיו המחשב גם קורס ואעדכן

:pissed:

בדיוק מה שלי קרה - תקע לי את הראוטר...

חזר על עצמו אחרי פירמוט מלא והתקנה מינימלית ככל האפשר.

תריץ בדיקות יציבות עם OCCT או משהו.

אצלי הרצתי OCCT, FURMARK, EVEREST - הכל 100%

אני מתחיל לחשוב שזה כלל לא בעיית חומרה אלא איזה עידכון של WIN7 או של הכרטיס הגרפי כי זה קורה ככל הנראה בדיוק כשיש גישה לעדכן דרייברים של כרטיס המסך או לבדוק עידכונים.

אם זה קורה עם חומרות שונות ומערכות שונות הניחוש שלי שזה איזו התנגשות בין דרייברים של הכרטיס הדיסקרטי למערכת ההפעלה שמחפשת עידכונים או משהו בסיגנון. :nixweiss::s07:

אצלי זה עם WIN7-64 ביט, לוח Z68 של אסוס וכרטיס HD5870 בכלל (דרייברים של AMD).

מה שמשותף זה לוח Z68 עם כרטיס דיסקרטי על WIN7-64 ביט.

עדכן אם זה קורה לך עם הכרטיס המובנה - תפרק את הכרטיס הדיסקרטי לחלוטין מהמחשב!

פורסם
  • מחבר

טוב הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני והייתי רק עם האון בורד. עדיין קרה :pissed:

מה זה הכרטיס הדיסקרטי?

כבר אעשה בדיקה עם occc

פורסם

דיסקרטי = נפרד = חיצוני = GTX570 ;)

מובנה = "און בורד" = IGP

פורסם
  • מחבר

:-) אוקי זה מה שעשיתי הוצאתי אותו לחלוטין מהמחשב בלילה. קמתי בבוקר המחשב לא מגיב :-(

פורסם
  • מחבר

טוב occc לא מצאה בעיות

פורסם

אתה בOC?

אם כן נסה לבטל.

פורסם
  • מחבר

לא אני לא

פורסם

כאקט אחרון לפני הכרזה על לוח האם כסיבה הייתי מפרק ממנו כל מה שלא ממש הכרחי (משאיר סטיק RAM אחד, דיסק אחד ולא מחבר רשת/אודיו), מפרמט עם מינימום תוספות/תוכנות ובודק אם זה חוזר.

אם לא חוזר - תתחיל להוסיף אחד-אחד ותראה מתי זה קורה שוב.

פורסם
  • מחבר

אני אעשה את זה. ואוו איזה פרוייקט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים