פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים לאחר זמן עבודה רנדומלי שבו המחשב עובד הכל מפסיק להגיב וחייב לעשות ריסטרט. לאחר הריסטרט שוב הכל עובד עד לקריסה הבא. ככה ללא הפסקה כל פעם בין זמן של חצי שעה לשעתיים. כל רכיב במחשב נבדק לגופו ע"י ידי שלל תוכנות יעודיות כגון memtest, crystal disk info, furmark ועוד. כל הרכיבים במחשב נמצאו תקינים ב100%. כל הדרייברים מעודכנים לגרסאות האחרונות. כל החומרה גם כן. טמפרטורות תקינות מתח גם כן. לכאורה המחשב תקין לחלוטין.מפרט:Microsoft Windows 7 (6.1) Ultimate Edition 64-bit Service Pack 1Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHzSocket 1155 LGAMainboard Model gygabyte Z68A-D3H-B3NVIDIA GeForce GTX 570ssd crucial m4 1288gb ddr3 transcendלפני כ4 חודשים הssd נמצא תקול והוחלף. בשונה מהפעם היה גורם למסך כחול וקריסת המחשב. העלתי סרטון שמתאר מה קורה הפעם.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מין הסתם שכן משהו תקול אחרת המחשב לא היה מגיב ככה ברוב המקרים לאחר שבודקים הכל כנראה שהבעיה בלוח אם,הבעיה שאין דרך לבדוק אותו חוץ מלהחליף חדש חדש קבלים נפוחים משהו שיכול להעיד על תקלה.בנוסף תבדוק את הארדיסקים עם MHDD או תוכנה כמו HDD Regenerator ללא תיקון רק סריקה של הארדיסק.אגב אתה יכול גם לאמץ אותו בתקווה שיהיה מסך כחול כדי לפענח את הבעיה.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים קרה לי אותו דבר אבל הקריסות קרו רק העבודה עם כרטיס מסך נפרד, לא עם המובנה - חפש את הדיון שלי.עוד לא מצאנו מה הבעיה = 99% לוח אם, משהו עם ה-PCIE וכרטיס הרשת שמשתגע במקביל לקיפאון המחשב.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר כשמתחילות לי הקריסות אבל כרום עדיין פתוח אז גם אני מאבד גישה לאינטרנט. יכול להיות שיש דמיון.אני אוציא את הכרטיס מסך שלי ואשתמש באון בורד. אני אבדוק אם בלעדיו המחשב גם קורס ואעדכן
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים כשמתחילות לי הקריסות אבל כרום עדיין פתוח אז גם אני מאבד גישה לאינטרנט. יכול להיות שיש דמיון. אני אוציא את הכרטיס מסך שלי ואשתמש באון בורד. אני אבדוק אם בלעדיו המחשב גם קורס ואעדכן בדיוק מה שלי קרה - תקע לי את הראוטר... חזר על עצמו אחרי פירמוט מלא והתקנה מינימלית ככל האפשר. תריץ בדיקות יציבות עם OCCT או משהו. אצלי הרצתי OCCT, FURMARK, EVEREST - הכל 100% אני מתחיל לחשוב שזה כלל לא בעיית חומרה אלא איזה עידכון של WIN7 או של הכרטיס הגרפי כי זה קורה ככל הנראה בדיוק כשיש גישה לעדכן דרייברים של כרטיס המסך או לבדוק עידכונים. אם זה קורה עם חומרות שונות ומערכות שונות הניחוש שלי שזה איזו התנגשות בין דרייברים של הכרטיס הדיסקרטי למערכת ההפעלה שמחפשת עידכונים או משהו בסיגנון. אצלי זה עם WIN7-64 ביט, לוח Z68 של אסוס וכרטיס HD5870 בכלל (דרייברים של AMD). מה שמשותף זה לוח Z68 עם כרטיס דיסקרטי על WIN7-64 ביט. עדכן אם זה קורה לך עם הכרטיס המובנה - תפרק את הכרטיס הדיסקרטי לחלוטין מהמחשב!
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר טוב הוצאתי את הכרטיס מסך החיצוני והייתי רק עם האון בורד. עדיין קרה מה זה הכרטיס הדיסקרטי? כבר אעשה בדיקה עם occc
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר :-) אוקי זה מה שעשיתי הוצאתי אותו לחלוטין מהמחשב בלילה. קמתי בבוקר המחשב לא מגיב :-(
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים כאקט אחרון לפני הכרזה על לוח האם כסיבה הייתי מפרק ממנו כל מה שלא ממש הכרחי (משאיר סטיק RAM אחד, דיסק אחד ולא מחבר רשת/אודיו), מפרמט עם מינימום תוספות/תוכנות ובודק אם זה חוזר.אם לא חוזר - תתחיל להוסיף אחד-אחד ותראה מתי זה קורה שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.