פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים ח'ברה,מישהו יכול לעשות לי סדר עם רישוי server 2012 datacenter?לפי האתר של מיקרוסופט הפירוט הוא כזה:Unlimited virtual instancesAll featuresProcessor + CAL**$4,809אז לפי זה אני מבין שב 4800 דולר אנחנו בעצם משלמים על רישיון השרת ואנחנו יכולים להתקין מכונות על ה-Hiper-V ככל שנחפוץ.וכמובן שנצטרך לשלם על ה Cals . האם זה נכון? השאלה שלי היא האם אנחנו צריכים גם לשלם על הרישיונות שבתוך המכונות הוירטואליות? נגיד יש לי 2 מכונות וירטואליות של server 2012 datacenter אז זה אומר שאני צריך לשלם 4800+4800+4800?
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים אתה יכול להשתמש ברשיון הזה כדי להריץ physical instance אחד של מערכת ההפעלה או כמות לא מוגבלת של virtual instance.תראה את מה שכתוב בתחילת עמוד 4 במסמך שלהם.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים אתה יכול להתקין מערכת בשרת פיסי אחד ולהתקין בו עד אינסוף מערכות וירטואליות מאותו רשיון.
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים מחבר אוקיי וכל המערכות הפעלה שיותקנו במכונות הוירטואליות צריכות גם רשיון משלהם . נכון?
פורסם 2013 בפברואר 1712 שנים הן יהיו מבוססות על אותו מפתח. לא קשה להבין לאיזה כיוון חתרו מייקרוסופט פה.
פורסם 2013 בפברואר 2312 שנים למה לא?לא רק שיש integration tools למערכת ההפעלה, מייקרסופוט בעצמם תרמו הרבה ל kernel על מנת שהוא יוכל לרוץ בתוך Hyper-V.https://www.google.co.il/#hl=en&output=search&sclient=psy-ab&q=microsoft+linux+kernel+contribution
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.