פורסם 2004 בפברואר 121 שנים הרכבתי לא מעט היטסינקים בחיי והדבר היחיד שגיליתי שאין כמו הקירור המקורי של אינטל לא נחושת ולא עמיאת אלומיניום פשוט בשילוב עם דלתא 60 מ"מ + פד פשוט ומקורי של המעבד שמרו לי על מעבד של 2.4 שעבר oc ל 3 טמ עמדו על idle36 מאמץ 46רק שאני ברוב טיפשותי רכשתי artic silver 5 מרחתי בצורה נכונה (שיכבה דקה שיפשפתי בהתחלה מישחה אל גוף ההיטסניק ונתתילו להיספג כמה שעות ועל המישחה ה"ניפלאה" הזו הרכבתי את "הקירור ההישראלי ההחכם" של aircool עם הטכנולוגייה ה"חדשה"טמפ עמדו על idle 42 load 46 מה יצא חור בכיס ועצבים לא מהעולם הזה (אגב הדלתא הולבש במקום מאורר הבית של ac)יגע ובהחלט לא מרוצה נאלצתי להחזיר את הגוף הישן רק בשביל להבין שאינטל יודעת לייצר גופי קירור על תתעסקו תאמינו לי מקסימום מאורר רועש לא יותר ניסיתי אין ספור היטסינקים רק בכדי להגיע למסקנה העגומה הזו נ.ב עדיף לחסוך לקירור מים ולא לזרוק 200 לפח
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים למיטב ידיעתי, לאותו "קירור ישראלי חכם" קוראים activecool ולא aircoolאם באמת זה מה שאתה מתכוון אליו, קרוב לוודאי שהסיבה לטמפרטורות שקיבלת היא פחות ההיטסינק המעולה של אינטל ויותר המערכת המחורבנת הידועה בשם activecoolקצת מחקר, להבא
פורסם 2004 בפברואר 221 שנים מן הסתם הטרמלרייט יותר טוב. אני לא סגור אם אפשר להלביש עליו מאורר 60ממ, אבל גם אם כן, אין שום טעם. בכל הנוגע ליחס דחיפת אוויר / רעש מאוררי 80/92 יעשו עבודה הרבה יותר טובה שבהחלט תצדיק את המחיר שלהם
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים במערכת אקטיב קול קיימים שני מצבי עבודה מצב שקט ומצב של יותר קירור אם תסיר את ה JUMPER בצד הכרטיס.תקבל טמפרטורה של 32 מעלות במקסימום במעבד של 2.4GHZבעבודה רגילה הטמפרטורה 26 מעלות.בכבוד רב דורון אקטיב קול
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר אני באמת לא יודע מר דורון באיזה מקפיא הרצתם את הניסוי שלכם אבל בחדר שלי עם artic silver 5 במנוחה הוא יושב על 42 מעלותובעבודה על 46 47 מעלות אז צר לי אם אני לא שותף לביקורות הנילהבות על המוצר אני חושב להחזירו לחנות ולקנות את הטרמלייט
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים On my 2.4C during idle in performance mode of the Active Cool unit the temperature is about 26-28 c all the time while at full load it's really around 32-38 c (depending on the nature of the load).
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים תחליף תסינק ותקבל ביצועים יותר טובים..לפי מה שהבנתי המערכת פועלת על פלטייר , פלטייר יכול לקרר עד הדלטה בין הפלטות או משהוא כזה, תשאיר תפלטה והמערכת ותחליף תסינק שעליה...
פורסם 2004 בפברואר 321 שנים מחבר בואו ותסבירו לי איך זה שעם הסינק המקורי טמפ עמדה על 37 במנוחה ועכשיו עם activcool 42 במנוחה!?!?!?אני ממש מתוסכל זה עלה לי לא מעט כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.