עבור לתוכן

מפרט שבניתי אשמח להצעות לשיפור

Featured Replies

פורסם

המפרט הבא נבנה בksp וישמיש אותי בעיקרון להכל, אני לא גיימר על או אחד שמתכוון לעשות אוברקלוקינג, אני פשוט אוהב שהמחשב שלי רץ חלק וחזק ויש לי את האופציה להריץ מה שאני רוצה תמיד.

בגדול, אני לא ממשכ מעורה בקהילה ובברנז'ת החומרה, הרכבתי לי מפרט לפי המלצות שקראתי פה ושם. התקציב בגדול הוא 7 פלוס מינוס, לא כולל ציוד היקפי.

למעט קירור למעבד אני אצטרך עוד עזרי קירור נוספים .?

מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray

לוח אם Asus Maximus V Formula LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E

זיכרון למחשב Corsair XMS3 2x8GB DDR3 1600MHz CL11 Kit

כרטיס מסך Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

כונן Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III

Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB Sata III WD10EZRX

מארז Antec P280 Window ATX Mid Tower Black Case No PSU

קירור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler

יצא בערף 7 אלף.

אשמח לעזרתכם.

תודה

פורסם

תראה, זה קשה מאוד לדעת מה עדיפויותיך בשורה וחצי שרשמת. זה ברור מאליו שכל אחד רוצה שהמחשב שלו ירוץ חלק עד כמה שאפשר.

ענה בבקשה על השאלון שנמצא פה כדי שנוכל לדעת מה לתקן במפרט שלך. כמו כן, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (לדוגמא ציין שם את השימושים והתקציב שלך). יש לך כפתור "עריכה" בתוך ההודעה ובצד שמאל למעלה.

פורסם

בשביל מישהו שלא מבצע אוברקלוק בחרת לוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון מאוד יקרים שמיועדים לכך. כמו שיאיר אמר תענה על השאלון ונוכל להמשיך לעזור לך בצורה טובה יותר.

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים