עבור לתוכן

הלך עליי כול המידע בסמארטפון LG-OPTIMUS-L3.....

Featured Replies

פורסם

חברים, אני בצרה צרורה...עשיתי אולי איזה 5גיבויים כלליים ל-LG-OPTIMUS-L3 החדש שלי, מאז שקניתי את המכשיר והיתקנתי את תוכנת LG-PC-SUITE לפני שבוע...

כול ה-5גיבויים עבדו חלק בלי בעיות, רק בסוף הגיבוי, אחרי שהיגיע ל-100אחוז, הייתה איזו הודעה על "טעינת המכשיר ניכשלה, נתקו וחברו מחדש את המכשיר", ניתקתי, חיברתי מחדש והכול ניטען מושלם!...

אתמול בליילה היתחשק לי לעשות בדיקה האם השיחזור עובד גם כן בלי בעיות כדי להיות שקט....מחקתי מהסמארטפון את כול 400אנשי-הקשר שלי, כול התיזכורות, תמונות, רינגטונים וגם הגדרות ועשיתי שיחזור....השיחזור עבד איזה 5דקות, היגיע ל-100אחוז ואז חשב איזה 2דקות ופיתאום הוציא לי הודעה עם X אדום שה-usb driver not sucsesfully installed וכתב לי לנסות לבצע שיחזור שוב, אבל הוא כניראה מחק את כול התוכנה בסמארטפון טוטאלית, כי כשניתקתי וחיברתי את כבל ה-USB לא הייתה שום תגובה במחשב, כאילו חיברתי את המחשב לחתיכת פלסטיק....גם כיבוי/הדלקה של הסמארטפון לא הגיב....ממש חתיכת פלסטיק....יש לכם איזה רעיון מה אפשר לעשות ואיך אני יכול לשחזר את הגיבוי, שהוא כניראה תקין לחלוטין?, או שאני צריך מחר להשכיב אותו במעבדה של "ברימאג" בפ"ת מי יודע כמה זמן, עד שיתקינו את האנדרואיד מחדש ואולי-אולי יצליחו לשחזר לי גם את הגיבוי שלי....אחרת אני בצרות-צרורות.....

לפני שמחקתי הכול מהסמארטפון, עשיתי סינכרון עם האאוטלוק של 400אנשי-הקשר וגם איזה 100תיזכורות שניראה לי אז שהיתבצע טוב, אבל אחרי ה-X האדום בדקתי יותר טוב וראיתי שהוא סינכרן לי אומנם את כול 100התיזכורות, אבל באנשי-קשר, הוא סינכרן רק את 30אנשי-הקשר שמחקתי ויצרתי מחדש מסיבות של "קבוצות-קשר"....הוא לא סינכרן את שאר ה-370 שהעבירו לי ב"באג" איילון כשקניתי את ה-LG לפני שבוע....אם הם אבדו לי אז אני באמת בצרות....

בתודה לכם מראש על ייעוץ! - ש'0735 - שאול

פורסם

אחד הדברים שאני עשיתי זה גיבוי בכמה מקומות - כרטיס סים , כרטיס זיכרון , אימייל והמחשב , ככה שגם אם לא משנה מה יקרה , תמיד יהיה לי גיבוי של הדברים החשובים.

אם יש לך גיבוי קיים על הכרטיס זיכרון , אז תעתיק את הגיבוי למחשב , לכל צרה שלא תהיה.

ולנושא:

לפני שאתה מתחיל את הפעולות תוציא ותכניס את הבטריה.

תנסה לעשות שחזור על ידי לחיצה על כפתור הבית + כפתור הלמטה של הווליום + כפתור הדלקה למשך 10 שניות עד שתראה את הלוגו של lg , ואז תעזוב את הכפתור ההדלקה , ברגע שאתה רואה שמתחיל השחזור תעזוב את הכפתורים.

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל כניראה שאין עכשיו בסמארטפון את מערכת ההפעלה אנדרואיד....אז איך הוא ישחזר את הגיבוי?, כשאני מחבר את הסמארטפון למחשב לא קורה כלום....תמיד כשחיברתי היה צליל חזק עם איזו הודעה, עכשיו זה כאילו אני מחבר חתיכת פלסטיק הנרי ידידי....

ומה זה "כפתור הביית"?, וכפתור הווליום נימצא מצד שמאל למעלה ולא למטה כמו שכתבת לי....שוב, זה LG-OPTIMUS-L3 , הוא מכונה גם ראיתי כשהוא יצר את קובץ הגיבוי LG-E400F --- ש'0905

פורסם

כפתור הבית זה הכפתור מתחת למסך , שאתה לוחץ עליו אתה חוזר למסך הבית .

ולווליום יש הנמכה והגבהה , אתה צריך ללחוץ על ההנמכה , שזה הכפתור התחתון יותר (למטה...).

תנסה להוציא את הבטריה ולהחזיר ולעשות את הפעולות האלה , זה לא שיש לך מה להפסיד...

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הלוגו של LG וחיברתי אותו למחשב, אבל כשאני מפעיל את ה-LG-PC-SUITE התוכנה לא מזהה את המכשיר...לפני שנימחק הכול, כשהייתי מפעיל את התוכנה, היא הייתה מזהה את המכשיר והיה ניפתח לי החלון של הגיבוי/שיחזור, עכשיו אין זיהוי ולא ניפתח החלון הזה...

במכשיר עצמו יש רק התמונה של הסוללה שניטענת...

פורסם

לחיצה על כפתור הבית + כפתור הלמטה של הווליום + כפתור הדלקה למשך 10 שניות עד שתראה את הלוגו של lg , ואז תעזוב את הכפתור ההדלקה , ברגע שאתה רואה שמתחיל השחזור תעזוב את הכפתורים.

בין הכפתור הלוגו של lg להתחלת השחזור , אתה צריך עדיין להמשיך ללחוץ על כפתור הבית +כפתור ההנמכה של הווליום , תעזוב רק את כפתור ההדלקה.

אל תחבר למחשב עד שזה מסיים את השחזור.

מה שזה עושה זה מחזיר את הטלפון למצב חדש , זה כמו פירמוט של הווינדוס , ברגע שהטלפון יעבוד , אז תעשה שחזור ומה שאתה רוצה לעשות מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

-------------------------------------------------------

ענק מהחיים עצמם אתה הנרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-------------------------------------------------------

רק תגיד לי מאיפה אני אביא עכשיו את שאר 370אנשי-הקשר שהיו לי?....יש לי בסינכרון של האאוטלוק רק 30אנשי-קשר שמחקתי ויצרתי מחדש בשביל הקבוצות...מאיפה אני אביא את שאר ה-370?, אני פוחד לנסות את השיחזור שוב....כניראה שיש עם תוכנת הגיבוי/שיחזור בעייה, או שב10שקעי ה-USB שלי יש איזושהי בעייה....

ב"באג" קניון-איילון כניראה שהעבירו לי את 400אנשי-הקשר בצורה לא טובה ובסינכרון שעשיתי עם האאוטלוק, היסתנכרנו רק ה-30 שמחקתי ויצרתי מחדש בשביל הקבוצות....שאר ה-370 הלכו קאפוט אחי הנרי?....היו לי שם גם סיסמאות של כרטיסי-אשראי, כספומאטים, קופ"ח מכבי....כול הסיסמאות שלי היו שם, מה עושים?...(ואל תגיד לי הנרי אחי שאת התחת מכסים....)

פורסם

אני הייתי מנסה למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה של lg במחשב ואחר כך מנסה לעשות שחזור , אבל רק תוודא שהקבצים של השחזור לא ימחקו , אז אולי תעתיק אותם בנוסף למקום אחר במחשב לפני שאתה מוחק את התוכנה.

הבנתי ממך שעשית גיבוי רק עם התוכנה של lg , זה נכון?

ובאנדרואיד יש סינכרון אנשי קשר עם ה gmail שבדרך כלל עובד אוטומטי אחרי שחיברת את חשבון הgmail שלך עם המכשיר , מה שהרוב עושים , כי זה נחוץ בשביל הרבה פעולות.

תכנס להכנס לחשבון הgmail שלך במחשב שמחובר עם הטלפון ותבדוק באנשי קשר אם יש לך את אנשי הקשר שהיו בפלפון(צריך להיות).

עכשיו תחבר את הפלפון שלך עם חשבון הgmail ותגדיר סנכרון של אנשי הקשר.

אם יש משהו שאתה לא יודע איך לעשות , רק תשאל :)

פורסם
  • מחבר

ניראה לי שיש איזו בעיה עם שקעי ה-USB שלי, לכן אני לא מעוניין להפעיל את התוכנה....כשהיתקנתי את התוכנה הכול עבר חלק, אבל לפעמים כשחיברתי את הסמארטפון למחשב הוא אמר לי "ניכשל ונסה לחבר שוב"...לכן לא בא לי להיתעסק עם זה...

ויש לי אלייך 3שאלות בבקשה מימך :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) איך אני אמור לגבות בעתיד את אנשי-הקשר ואת לוח-השנה?, (אפשר לוותר על ההגדרות), אני רואה בגוגל רק CALANDER, אני לא רואה

CONTACTS בשום מקום....

2) איך בדיוק אני אומר לו לעשות סינכרון עם גוגל?, לא כול-כך הבנתי...

3) אני לא מצליח לבצע חיפוש של WAZE בשום מקום באייקון "חנות play", איפה נימצא ה"חיפוש" בחנות הזאת?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ושוב תודה רבה אדון הנרי, (יש עלייך שיר מאוד יפה של NickCave, אל תגיד לי שאתה לא מכיר אותו...), אני בלי סלופון לא מתפקד והייתי בטוח אתמול בליילה, שאני צריך להשכיב אותו כמה ימים במעבדה של "ברימאג" בפתח-תיקווה.....!!!!!!!!!!!YOU SAVED MY ASS MAN

פורסם

1.ב gmail במחשב , איפה שכתוב gmail ויש חץ כזה לכיוון מטה, אתה יכול ללחוץ על זה ואז תלחץ על אנשי קשר.

בקשר לגיבוי עתידי - אני דוגל בגיבוי הדברים החשובים איפה שרק אפשר , ואחד הדברים האמינים ביותר זה גיבוי באימייל בלי קשר לאיזה מכשיר אנדרואיד יהיה לך בעתיד וגם אם יגנבו לך את המכשיר או הוא יאבד או לא משנה מה.

אתה נכנס לאנשי קשר , ואז ייבוא\ייצוא , שלח איש קשר באמצעות , ואז אתה בוחר את אנשי הקשר ואתה לוחץ על שלח , וgmail.

חוץ מזה , תגבה בסים , ובכרטיס זיכרון עם יש לך או בזיכרון הטלפון בעזרת תוכנת גיבוי ואז תעתיק למחשב את הגיבוי, אני ממליץ על mybackup שזאת תוכנה חינמית , אבל יש עוד מוצלחות.

2.תכנס להגדרות ואז סנכרון מידע , ושם תגדיר כבר את האימייל שמחובר למכשיר ואת מה לסנכרן , ואם הסינכרון יתבצע אוטומטי (ברירת המחדל).

3.יש לך למעלה בצד ימין כפתור חיפוש.

אני שמח שיכולתי לעזור :)

פורסם

יכול להיות שאנשי הקשר שלך הסתכרנו בחשבון של gmail בלי שידעת, תכנס לחשבון ותבדוק את אנשי הקשר שלך

פורסם
  • מחבר

לחצתי על החץ שליד DRIVE GMAIL עוד ^ ואין שם שום contacts......

עוד דבר הנרי, מאיפה אני מוריד באייקון "חנות play" את ה-WAZE ?, אין שם "חיפוש"....

פורסם

אתה צריך להכנס ממש ל gmail ולא לgoogle , תלחץ על gmail ושם תלחץ על gmail ואז אנשי קשר.

יש כזה אייקון למעלה בצד ימין כמו שמסומן בצהוב בתמונה השנייה.

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לתוך GMAIL ושם בצד ימין ביותר יש חץ-תחתון עם MORE, לחצתי עליו ואין שום CONTACTS.....אני מיצטער הנרי......אולי אנחנו לא מדברים על אותו "google chrome" ???....יכול להיות?

פורסם

לא.

מעל איפה שלחצת , מעל חבר הודעה כתוב gmail עם חץ לכיוון למטה , תלחץ על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים