פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים מחבר לינק לדיון מקצועי על הכרטיסים המוצעים:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554710.0כל השאלות לגבי מה כדאי ומי יותר חזק - שם בבקשה.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים tmpusr\מארגן הקניה- קודם כל תודה!הצבעתי ללא תלות בדגם- מדובר על הHIGH END וספציפית ה7950 (עדיף מומהר). אם לא- לוקח את ה7870 XT.תלוי במחיר.אני אוסיף משהו קטן לגבי הסקר- לדעתי עדיף לחלק את זה ל3 אפשרויות:660\7850660 TI7870XT\7950ככה אני רואה את הלך הרוח בת'רדשוב תודה.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים אני מעוניין ברכישה של כרטיס אחד.אבחר את הסוג הכרטיס בעל יחס ביצועים/מחיר הטוב ביותר מבין הכרטיסים המוצעים.
פורסם 2013 בפברואר 1512 שנים מחבר אבחר את הסוג הכרטיס בעל יחס ביצועים/מחיר הטוב ביותר מבין הכרטיסים המוצעים.^נכון לעכשיו (ביחס למחירי היעד המקסימליים) זה ה-HD7870-XT BOOST ללא צל של ספק, אלא אם בונים על OC קיצוני.גש לדיון בפורום "כרטיסי מסך" כדי לדון בנושא.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים אני אקנה כל כרטיס שייבחר בכל מקרה - אבל מעדיף משהו מדרום לאלף ש"ח, אם תהיה בחירה.* מעוניין בכרטיס אחד בלבד, אם זה לא היה ברור...
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מעוניין ב-GTX660 tmpusr תודה רבה והערכה רבה כלפי ההשקעה שלך. סך הכל כולם זוכים כאן, גם אנחנו וגם בעלי העסק.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים אני חדש פה ובעקבות חבר נרשמתי לקנות HD7870-XT BOOST.כל הכבוד על היוזמה.הייתי מעוניין לדעת רק מתי תאריך הקנייה המשוער.תודה רבה
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים אני לא מבין משהו...לפי מה שכתוב בכל האתרים, ה 7870XT הוא טוב משמעותית מה 660OC, לא? והמחיר שלהם כמעט זהה !אז למה אנשים בכלל בוחרים בו?... אני באמת רוצה תשובה עניינית... זה מרגיש כאילו יש פאנבויז של אנוידיה :-)
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר הייתי מעוניין לדעת רק מתי תאריך הקנייה המשוער.מתכננים לסגור את הפרטים במהלך השבוע הבא אם נקבל תשובות מכל החנויות/יבואנים בהקדם.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מתכננים לסגור את הפרטים במהלך השבוע הבא אם נקבל תשובות מכל החנויות/יבואנים בהקדם. סליחה שאני חופר על הנושא הזה חח, אבל שוב יש חדש עם עניין הבאנדל?
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר זה הכל מיבוא רשמי אז אם היצרן נותן את הבאנדל 99% שנקבל אותו.סבלנות - פרטים במהלך השבוע...
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר הודעות לא רלוונטיות נמחקו - יש דיון מקצועי לשאלות האלה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554710.0
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים משהו פה לא הגיוני. איך אפשר להתחייב מבלי לדעת על מה? למה לא לעבוד הפוך? ואני אסביר.קחו הצעת מחיר עבור 50 יחידות נניח עבור כל כרטיס ופרסמו אותם.כל אדם ירשם לכרטיסים שמעניינים אותו,הכרטיס הראשון שמגיע למספר הדרוש יוצא לרכישה. אם עובר אותו יקבל אולי מחיר יותר טובאם לא, קחו את הכרטיס עם היחידות הגבוהות ביותר ובקשו הצעת מחיר חדשה.
פורסם 2013 בפברואר 1612 שנים מחבר מחירי היעד ברורים ורק כרטיסים שעומדים בהם יוצעו בקניה הקבוצתית.לכן אין פה משהו "לא הגיוני" וכולם יודעים בקירוב טוב מאוד על מה הם מתחייבים.בכל מקרה ובכל מצב אלו מחירים הנמוכים מהמחירים הכי נמוכים שיש כרגע ואם מישהו לא יכול להסתדר עם 50-100 ש"ח לפה או לשם, מקומו לא כאן.יש כאן עניין של סיבה ומסובב ואף חנות לא תתחיל להניע מהלכי תמחור משמעותיים רק על סמך הבטחה באוויר ואני מבין אותם.מה שאתה מציע פשוט לא מעשי והדינמיקה היא מסובכת יותר בפועל - זו לא הקניה הראשונה שאנחנו עושים.בואו נשאיר את הדיונים העקרים האלה למקום אחר.אם יש לכם הצעה קונקרטית ומעשית אתם יכולים לפנות אלי בה"פ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.