עבור לתוכן

קניה קבוצתית HD7850/70/XT/7950/GTX660/OC/TI - הת'רד הרשמי! הסתיימה!

אנא ציינו איזה דגם קניתם בקניה הקבוצתית: 1,349 הצבעות

1. 1. אנא ציינו איזה דגם קניתם בקניה הקבוצתית:

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה בסוף הזמנת, רוני?

Sparkle GTX660 TI 2GB

• תגובות 259
  • צפיות 38.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Sparkle GTX660 TI 2GB

אפשר לדעת למה החלטת להזמין את הרגיל של SPARKLE ולא את הגרסה עם הקירור המשופר והOC של ג'יגבייט ב50 שקל יותר?

פורסם

הכרטיס מסך כולל מחשב חדש והוא לגיסי .אין ספק שזה לקח ממני זמן רב (רכיבים,וינדוס. תוכנות ,בדיקות וכו')אבל לא יכול לראות שבאותו מחיר ידחפו לו "זבל" וכך לכל אדם ;) .

זה עוד 82 שח.וזה כבר חריגה אחרי שגם רכשתי לו פאד ועכבר . חוץ מזה אני מעדיף בשבילו בלי OC .למשל אצלי (570GTX OC מהמפעל הגיע) היו בעיות ..עם כל דרייבר מקבל שחזור מערכת מידי פעם במהלך משחק ..וביטלתי לגמרי. אז אני מעוניין בראש שקט לגיסי ובמיוחד לי :cool2: ,כי התלונות אחרי זה באות אליי.

פורסם

הכרטיס מסך כולל מחשב חדש והוא לגיסי .אין ספק שזה לקח ממני זמן רב (רכיבים,וינדוס. תוכנות ,בדיקות וכו')אבל לא יכול לראות שבאותו מחיר ידחפו לו "זבל" וכך לכל אדם ;) .

זה עוד 82 שח.וזה כבר חריגה אחרי שגם רכשתי לו פאד ועכבר . חוץ מזה אני מעדיף בשבילו בלי OC .למשל אצלי (570GTX OC מהמפעל הגיע) היו בעיות ..עם כל דרייבר מקבל שחזור מערכת מידי פעם במהלך משחק ..וביטלתי לגמרי. אז אני מעוניין בראש שקט לגיסי ובמיוחד לי :cool2: ,כי התלונות אחרי זה באות אליי.

דווקא נוכחתי לדעת שכרטיסים בעלי OC מהמפעל, שגם לרוב מגיעים עם קירור איכותי ושקט יותר, נוטים פחות לבעיות. יש לי עכשיו GTX 260 216SP ישן של GAINWARD בגרסת OC והוא עובד מעולה כבר למעלה מ3 שנים.

הSPARKLE עולה 928 והGIGABYTE עולה 978 כך שההפרש הוא 50 ש"ח בדיוק, ומקבלים פד לעכבר..

אני לא בא לקטול חלילה, אני סתם תוהה מסקרנות למה בחרת דווקא בSPARKLE כי אני הלכתי על הGIGABYTE.. =]

פורסם

אתה לא צריך לצטט אותי שהתגובה מעלייך.

נפלה אצלך טעות. מדובר על

(עריכה) 660GTX TI ב1217 שח.

פורסם

אתה לא צריך לצטט אותי שהתגובה מעלייך.

נפלה אצלך טעות. מדובר על 660GTX IT ב1217 שח.

גם אצלך נפלה טעות. זה TI ולא IT.

פורסם

סך הכל בכתיבה (בראש העמוד ציינתי היטב) . הוא חשב שרכשתי את 660GTX .

פורסם

אני יודע, אבל למען הסדר הטוב. ;D

פורסם

שלום,

האם ניתן לפרסם פה למכירה כרטיס שנקנה במהלך הקניה הקבצותית הנ"ל (במחשבה שניה פשוט לא ישמש אותי ואשאר עם המובנה)?

תודה מראש.

פורסם

שמעת על ביטול עסקה ?

פורסם

שמעת על ביטול עסקה ?

חכה שניה עם הביטול עסקה, אם הוא קנה את ה 7870XT אני לא הספקתי ואני מוכן לקנות ממנו...

פורסם

מי שקנה את ה-7870XT אחרי שנגמר, כבר חייבו אתכם או שמחייבים רק כשזה מגיע? אני לא רואה אצלי חיוב...

פורסם

אכן ה-7870XT, אבל פתחתי את האריזה ובדקתי שהכרטיס עובד (אני יכול לשחק אותה ראש קטן כמו ישראלי "טוב" ולהכחיש את זה, אבל מה זה יתרום לי לחיים ולמצפון? לא הרבה...).

פורסם

ישראלי טוב יגיד לך שזה כבר משומש ויציע לך חצי מחיר

פורסם

ישראלי טוב פראייר יגיד לך שזה כבר משומש ויציע לך חצי מחיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים